Jag är verkligen helnöjd! Snusfabriken har allt som jag sökte. Suveränt att få tag på tuggtobak! Jättebra är också att man slipper fraktkostnaden när man beställer för en viss summa. Gillar man tob... Voir plus
Blev besviken på senaste leveransen då aromen levereras i påsar, bägge påsarna läckte allt nedsölat var ungefär bara hälften kvar,nej leverera aromen i småflaskorna istället. Som tur va hade jag tv... Voir plus
En lättanavigerad och lättanvänd beställningssida med mer än humana priser gör det svårt att inte återvända. Efter att dessutom ha provat de flesta magnifika tobaksblandningarna är det svårt att inte... Voir plus
Tycker alltid att det fungerar bra att handla på snusfabriken. Jag brukar köpa snussatser för att göra eget snus och dom håller en jämn och bra kvalité som gör det enkelt att använda. Jag har själv in... Voir plus
- Bureau de tabac
- aussi dans
- Boutique de cigares
- Fournisseur de tabac
- Magasin de cigarettes électroniques
- Magasin de vaporiseurs
- Marché en ligne
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Hos oss på Snusfabriken hittar allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Vi började vår resa med näthandel av snus redan år 2000. Störst inom kategorin tillverkning av Eget Snus (DIY). Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Suède
- hello@snusfabriken.com
- www.snusfabriken.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans! Förpackningen är smidig att bära och öppna, produkterna jag köpte levde upp till beskrivningen, och man får med en godis med sin beställning!

Réponse de Snusfabriken
Bra utbud och lätt och bekvämt att…
Bra utbud och lätt och bekvämt att beställa från.

Stort utbud
Stort utbud, bra priser. Det enda jag saknar är den enkla funktionen att "söka på smak" med en knapp.

bäst avser lösnus
Har köpt i flera år och har aldrig misslyckas att få bra resultat. Enligt mig är kungsnus bättre än köpsnus

Älskar videon efter beställning
Älskar videon efter beställning. Är säker på att jag kommer vara nöjd! ❤

Alltid superkvalitet
Alltid superkvalitet, Alltid enkelt att beställa och snabba leveranser.

13 år som kund.
Som en trogen kund sedan september 2013, så håller jag snusfabriken i hög aktning. Har det blivit fel nån gång så har de lösts på bästa sätt.
Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt, inget som snusfabriken kunnat göra annorlunda, i det fallet.

Toppen!
Snabbt, smidigt och enkelt! Bra priser & utbud. Har aldrig blivit besviken under alla mina år som kund..

DIY Medusa
Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar.
Det är enkelt att beställa, habila priser och alltid välpackat samt snabb leverans.
Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal produkter sedan 2010. De paketen jag får här är de som kommer med de bästa grundrecepten. Tom såpass så att de är de enda som jag aldrig behövt justera på något vis.

Rekommenderar starkt!
Otroligt simpelt att beställa ifrån, bra beskrivningar av produkter och bra priser!