Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Under all kritik! Utan moraliskt imperativ utger sig OS international att hjälpa människor som hamnat i olyckliga situationer som kan kosta dem hälsa och/eller liv. Men egentligen sätter SOS e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

VÄLDIGT DÅLIGT BEMÖTANDE! Min son blev drogad och rånad i Colombia och fick varken vård eller hjälp med flyg hem av SOS International under 5 dagar fast hans tillstånd var väldigt dåligt. Vilket... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi är oerhört tacksamma för SOS International. När vår son ramlade och slog i huvudet under vår resa i Turkiet fick vi snabb och professionell hjälp. De var mycket professionella, ordnade direkt med e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Conseiller santé
  3. Compagnie d'assurance
  4. Service de remorquage
  5. Compagnie d'assurance voyage

Écrit par l'entreprise

SOS International er en af Nordens førende assistanceorganisationer. Fra vores alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder vi akut personlig assistance overalt i verden.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Fikk god hjelp av SOS med dobbel sykdom på tur

Jeg ble akutt på turen min og måtte utsette hjemreise to ganger, og de hjalp meg kjempegodt begge gangene. Jeg visste ikke om de i det hele tatt første gang jeg ble syk, så jeg var så redd da jeg ble innlagt på sykehus i et fremmed land. Så Googlet jeg litt og fant de, og siden jeg ikke hadde ringe abonnent så la jeg inn en sak og forklarte på mail at jeg ikke kunne ringes, så vi mailet frem og tilbake. Andre gangen jeg ble syk så kjøpte jeg ringe abonnent så da både ringtes og mailet vi. I all elendighet i forhold til å være syk i utlandet med personale med et annet språk og en annen kultur i forhold til pasienthåndtering, var det virkelig godt å få snakke med de ansatte i SOS. De har en myk fremtoning og jeg følte meg ikke noe til bry, kun ivaretatt. Ble sjekket av leger på det lokale sykehuset, men da jeg ble utskrevet så koblet de på lege som vurderte når jeg var klar for å reise hjem igjen, og booket et nytt fly til meg. Jeg tok det første de fant, og den hadde en del timer mellomlanding, og da booket de meg inn på et flyhotell som jeg kunne vente i.

De snakket tydelig dansk, svensk og norsk, så det var ikke vanskelig med kommunikasjonen. Legen de koblet på snakket dansk og jeg norsk, og hun spurte om vi skulle ta det på engelsk for å unngå misforståelser, som gikk helt greit.

Det var veldig enkelt å komme i kontakt med de, og siden de la saken på telefonnummeret mitt så slapp jeg frem med saksnummer hver gang (måtte det et par ganger).

De gjorde det virkelig så lett som mulig for meg i forhold til forsikringen og reise hjem. De la ut for alt slik at jeg slapp (hadde også lokale agenter som kommuniserte på lokalspråket da jeg trengte det). Det beste var at det ikke vare noe som helst undring over at jeg ble så uheldig å bli syk to ganger, var rett de skulle anta at jeg drev med forsikringssvindel.

12 avril 2026

Under all kritik!

Under all kritik!
Utan moraliskt imperativ utger sig OS international att hjälpa människor som hamnat i olyckliga situationer som kan kosta dem hälsa och/eller liv. Men egentligen sätter SOS en käpp i hjulet med sina formaliteter.
Det är beklagligt att deras tjänster varierar så kraftigt - från nöjda till extremt missnöjda (och i allas fall handlar det om hälsa och liv).

Deras förklaringar för sina missar är oförlåtligt - "handläggaren var inte insatt i ditt fall". Jag var tvungen att ringa 10 gånger och fick aldrig något svar tillbaka eller mejl. Läkaren (via SOS) återkom aldrig med besked om vidare vård så jag skickades till hotellet.
Givetvis använde SOS fakta att vrida till sin egen fördel när jag efter resan skickade officiellt klagomål.

7 mars 2026

Réponse : SOS International

Hej Dejan, tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du inte är nöjd med vår hantering och tar det du beskriver på största allvar. Du har varit i kontakt med vår kvalitetsavdelning, som har gått igenom ditt ärende och återkopplat till dig. Du är naturligtvis varmt välkommen att kontakta dem igen om du har ytterligare synpunkter eller frågor

Noté 5 sur 5 étoiles

Väldigt tacksam för den hjälp och stöd…

Väldigt tacksam för den hjälp och stöd som jag fick av SOS International när jag insjuknade kraftigt på Alcudia. Proffsiga och omhändertagande och snabba på att svara på frågor. Jag har känt mig så trygg med dem och de har ordnat så bra vad det gäller min hemresa. Tack för att ni fanns när krisen slog till!

14 avril 2026

Réponse : SOS International

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen när du blev sjuk i Alcudia. Vårt team arbetar alltid med stort engagemang för att snabbt ge stöd, svara på frågor och säkerställa en trygg och välplanerad hemresa för nordiska resenärer som drabbas av sjukdom eller olycka utomlands. Vi är väldigt glada att vi kunde finnas där för dig när det verkligen behövdes. Tack för ditt förtroende.

Mer irritation än hjälp

När jag försökte få hjälp så fick jag, via internet, fylla i ett formulär. Senare fick jag ett mail där de bad mig svara på ännu fler frågor inklusive de jag precis svarat på. I mitt svarsmail till dem frågade jag efter vilken sjukinrättning jag ska vända mig till och om jag behöver något intyg att visa sjukinrättningen. Fortfarande inget svar! Så nu sitter jag i skuggan men ändå 30-gradig värme med ett öppet sår ....

Min anmälan till SOS gjordes ca 10.00 och 19.17 fick jag svaret att om jag ville så kunde de skicka ett "förbetalt" dokument till kliniken. Jag vet inte hur lång tid de hade behövt ha för att få iväg dokumentet ifråga ... Turligt nog hade jag redan besökt kliniken, dock var läkaren ifråga väldigt frågande till varför jag inte kommit dit tidigare....

4 avril 2026

Réponse : SOS International

Vi beklagar att vår service inte har levt upp till dina förväntningar.
Vi vill gärna undersöka den bakomliggande orsaken till väntetiden.

Dessvärre är det inte möjligt för oss att identifiera ditt försäkringsärende baserat på informationen i denna återkoppling.

Om du fortfarande är i behov av medicinsk hjälp utomlands är du välkommen att kontakta vår alarmcentral på telefon: +45 7010 5050.

Om du har möjlighet får du gärna kontakta vår kvalitetsavdelning via följande länk: https://www.sos.eu/se/feedback/

Vänliga hälsningar

Noté 1 sur 5 étoiles

Min oplevelse med SOS autohjælp har…

Min oplevelse med SOS autohjælp har været gennemført uacceptabel fra start til slut.

Min bil blev beskadiget under deres transport, og der er tale om skader, som med sikkerhed ikke var til stede før afhentning. Jeg har både billeddokumentation fra samme dag samt vidner, der kan bekræfte bilens tilstand inden den blev overdraget. Alligevel vælger de at afvise ansvar med henvisning til utilstrækkelig dokumentation – samtidig med at deres eget materiale er af så lav kvalitet, at det ikke reelt kan bruges til noget.

Jeg er desuden bekendt med, at bilen ikke blev transporteret korrekt. Den blev først håndteret af én chauffør og derefter overdraget til en anden, og i den første del af transporten blev bilen ikke kørt på lad, men trukket med løft af forhjulene. Det er en fremgangsmåde, der åbenlyst kan forårsage netop de skader, der nu er opstået.

Kofangeren var ikke flækket før afhentning, der var ingen tryk eller buler i bagkofangeren, og skrammerne på højre bagskærm er tydeligt nye. Disse skader er opstået, mens bilen var i deres varetægt. At de alligevel afviser ansvar og samtidig antyder, at det ikke kan bevises, hvornår skaderne er sket, er ikke bare urimeligt – det vidner om en bevidst ansvarsfralæggelse.

Hele forløbet er præget af manglende integritet, respekt og helt basal kundeservice. I stedet for at tage ansvar for en fejl begået under deres egen håndtering, vælger de at skubbe ansvaret fra sig og lade kunden stå tilbage med problemet.

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte denne service uden selv at dokumentere ALT i detaljer på forhånd. Min oplevelse er, at hvis noget går galt, står du alene – uanset hvor tydelig din dokumentation måtte være.

22 janvier 2026

Réponse : SOS International

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af at høre om din oplevelse.

En gennemgang af sagen vidner om at der er tale om en dansk vejhjælpssag og vi henviser dig derfor til at kontakte SOS Dansk Autohjælp direkte, via de angivne mailadresser.

Emma / SOS International

Noté 5 sur 5 étoiles

De var super hurtige til at hjælpe os…

De var super hurtige til at hjælpe os da vi stod i udlandet med et sygt barn og guidede os godt og sikkert igennem det hele. Det gjorde at vi som forældre fik ro på og vi kunne ringe flere gange hvis vi havde flere spørgsmål - det var dejlig trygt!

16 mars 2026

Réponse : SOS International

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at I oplevede hurtig og tryg hjælp i en svær situation, og at vores team kunne guide jer sikkert igennem, mens I var i udlandet med et sygt barn.

Det betyder meget for os, at I som forældre kunne få ro på og altid føle jer velkomne til at kontakte os med spørgsmål. Vores erfaring med at hjælpe nordiske familier, der bliver syge eller kommer til skade i udlandet, er netop dét, vi arbejder for – og vi er glade for, at I følte jer godt støttet hele vejen.

Elendig kundeservice.

Havde d. 24/2 brug for hjælp til at få min bil fragtet da den var gået i stykker. servicen var rigtig god, og alt gik lige som håbet. det stoppede hurtigt. Da jeg henter min bil fra værkstedet som har repareret den, opdager jeg at trækkrogen stadig er skruet i for kofangeren, hvilket der ikke er noget forkert i , men kan ikke finde det lille stykke plastik som de har taget af kofangeren for at få trækkrogen i. Jeg sender dem en mail efter at have været i telefonisk kontakt med dem og følger deres instruks. og efter flere mail ( som de tager 10 dage på og svare på) står jeg nu her en måned senere og kan stadig ikke få et svar på hvad der skal ske, men nu må jeg bare sidde og vente 10 dage mere for at få et svar på min seneste rykker...

Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice, og kan kun anbefale jer og søge andre muligheder hvis i skal have fragtet jeres bil.

20 février 2026

Kære René

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse af vores service.
Ud fra din beskrivelse lyder det til, at der er tale om en aktiv reklamationssag.
Vi beklager den forlængede behandlingstid. Ved mere komplekse sager kan der desværre opstå ekstra ventetid.
Hvis du har yderligere oplysninger eller spørgsmål i forbindelse med sagen, er du meget velkommen til at kontakte vores reklamationsafdeling på kundereklamation@dah.dk.

Sophia / SOS International

Mycket hjälpsam personal.

Proffsig och kunnig personal och mycket snabb info i mitt ärende när jag var på ferie i Pattaya, Thailan. Man tackar så hemst mycket förhjälpen. Jag fich hudutslag på ryggen och skinkorna som kliade och varade sig i över en vecka.

14 mars 2026

Réponse : SOS International

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplevde vår personal som hjälpsam, proffsig och snabb med information när du behövde stöd under din resa i Pattaya.

Vi förstår att det kan vara både obehagligt och oroande att få hudutslag som kliar under en semester, och vi är glada att vi kunde bistå dig i ditt ärende. Vårt team arbetar varje dag för att hjälpa nordiska resenärer som blir sjuka eller skadade utomlands, och det betyder mycket att du delar din upplevelse.

Vi önskar dig fortsatt god hälsa och många trygga resor framöver!

Min største tak og ros!

Vil gerne give SOS International min største tak og ros for hjælp med hospitalsbesøg i Thailand. Havde brug for hjælp 2 gange på hospital under min netop afholdte ferie. Som tidligere foregik det via telefon med effektiv, venlig og hurtig hjælp! Kontakten (telefon) med dem og videre til hospital er hurtig, effektiv og betryggende. Specielt herudover vil jeg gerne fremhæve og takke deres tilknyttede læge Morten Breindahl, der 3 gange pr. telefon kontaktede mig - forklarede og beroligede mig - min største tak og kompliment! I en svær og usikker situation fik jeg en fantastisk hjælp, som jeg er imponeret over og dybt taknemlig for - tak!

25 février 2026

Kære Regner,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine 5 stjerner på Trustpilot. Det glæder os at høre, at du oplevede vores hjælp som hurtig, effektiv og betryggende i forbindelse med dine hospitalsbesøg i Thailand.

Vi er glade for, at vores team kunne støtte dig godt igennem en situation, der naturligt kan føles usikker, og at du følte dig godt informeret og hjulpet undervejs.

Jeg har givet din anmeldelse videre til mine kollegaer på alarmcentralen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner,
Rune Andresen

VÄLDIGT DÅLIGT BEMÖTANDE!

VÄLDIGT DÅLIGT BEMÖTANDE!

Vilket påpekades flera gånger till SOS International men de valde att inte göra något.

Se upp för detta företag, de är oseriösa och opålitliga!

4 mars 2026

Hi Sessan

Jag har varit i kontakt med vår kvalitetsavdelning och kan se att det redan finns ett pågående ärende hos dem. Jag hänvisar därför till att du kommer att få ett svar direkt från deras sida.

Vänliga hälsningar,
SOS International

Opålitliga och oseriösa

Opålitliga och oseriösa. Aldrig varit blivit bemött med så oseriösa, okunniga och opålitliga anställda.

SOS International ska arbeta för att skapa trygghet och vårdassistans i utlandet. De skapar och gör allt tvärtemot det de jobbar för. Allt för att de ska tjäna pengar då de är privatägd företag men vinstintresse.

De lyssnar inte på din situation, de kontaktar dig inte fastän att du befinner dig i nödsituation. De vägrar betala läkare, taxi eller hemresa fastän att du ligger halvdöendes på sängen. De gör allt för att hitta fel och inte ersätta dig.

De vill skicka dig till sjukhus som är kända för att sälja organ eller är osäkra. Samt att de skickar ut rörläggare istället för läkare när något händer dig utomlands. Allt visar tydligt på att de inte granskar deras såkallade ”samarbetspartners”utomlands.

Inte bara allt detta utan de aktivt svarar dig med falsk och påhittad information, vilket styrker deras dåliga arbete (har bevis på allt).

Rekommenderar att AVSTÅ från SOS International om du vill ha pålitlig och säker hjälp!

4 mars 2026

Hej Daniel.

Vi vill gärna hänvisa till det svar vi gav på den recension du gjorde för en vecka sedan. Svaret kan ses i sin helhet här nedan:
_____________________________________________________________________________________________
Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du inte har upplevt att du fick den hjälp du hade behov av, särskilt i en situation som kan kännas både stressande och otrygg. Vi förstår att detta kan skapa frustration.

SOS International arbetar dagligen med att assistera nordiska resenärer som blir sjuka eller skadade utomlands, och vårt mål är alltid att våra kunder ska känna trygghet och få relevant hjälp.

Vänliga hälsningar,
SOS International

Perfekt håndteret

Fik transporteret min bil til værksted, dækket eksploderede i forbindelse med transporten. Det betalte SOS, chauffør og kundeservice får 5 stjerner af mig.

26 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

ZERO gwiazdek dla tych debili!

ZERO gwiazdek dla tych debili!
10 godzin czekania na odpowiedź, że nie będzie transportu zastępczego
10 GODZIN czekania na nie pokryjemy samodzielnego przejazdu do granicy.

21 février 2026

Dear Karolina

I can see that you have written in Polish. So before replying to your review, I need to make sure, that the review is actually intended to our company.

Our company is named "SOS International" and we help on behalf of insurance takers in the Nordics (Denmark, Sweden, Finland and Norway).

There is however another company with a very similar name "International SOS". They are based in The Netherlands and helps on behalf of customers in most of Europe.

I think there might be a chance, that you wanted to place a review for "International SOS" and not our company "SOS International". If this is the case, can you please remove your review from our Trustpilot account ?

Regards

Noté 1 sur 5 étoiles

Min kæreste sidder i min bil Ca 500km…

Min kæreste sidder i min bil Ca 500km nede i Tyskland kørte galt kl 6 morgen kontakt til SOS kl Ca 7 morgen de vil sende vejhjælp det går der kluder i så prøver igen de når frem kl Ca 9 er på et lukket værksted kl Ca 10 får nu at vide at de skal ha fat i en leje bil taler med SOS flere gange om hvordan det går men kl 15 spørger jeg om der er en voksen tilstede da der stadig ikke er sket noget fårslår at give det en time mere om de så vil hyrre en taxa til hjemtransport det vil de ikke love man skulle ikke tro de lever af det de laver men de må da ha et stort overskud for de kan da ingenting men meget sød medarbejder
opdate der skete ingen ting ringer igen kl 16 spøger igen om bil det kan se ikke skaffe spøger så om taxa det kan de ikke for det er for dyrt men de arbejder på sagen får en sms kl 18 de kan ikke finde en bil så vi skal finde et hotel hvor de kan overnatte
min kærste hendes barnebarn og 2 hunde som nu har sat i bilen i 12 timer får ingen hjælp
kører nu selv de 500km ned i tyskland og henter dem hjem for så stor en opgave kan sos ikke klare

21 février 2026

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse om end vi er kede af at høre at ) har haft denne oplevelse af vores service.

Ud fra anmeldelsen alene har vi desværre ikke mulighed for at finde den konkrete sag, da vi mangler sagsnummer eller nummerplade. Derfor kan vi ikke kommentere på de præcise valg, der er truffet i netop jeres forløb.

Ved nedbrud i udlandet samarbejder vi med lokale vejhjælpspartnere. Det betyder, at fremmetider og muligheder kan variere meget afhængigt af lokale forhold, travlhed, åbningstider og tilgængelige ressourcer. I henhold til forsikringsbetingelserne for vejhjælp i udlandet (punkt 5.a) dækker ordningen bugsering til nærmeste egnede værksted, men vi er samtidig afhængige af de lokale værksteders åbningstider og kapacitet.

Når der er behov for en lejebil i udlandet, er vi ligeledes afhængige af de regler og den tilgængelighed, som de lokale udlejningsfirmaer opererer under. I perioder med høj belastning eller begrænset tilgængelighed kan det desværre være vanskeligt at skaffe en lejebil hurtigt. Hvis en lejebil ikke kan fremskaffes, forsøger vi i stedet at finde en alternativ transportløsning, som forsikringen kan dække.

Ud fra din beskrivelse lyder det til, at der stadig er tale om en aktiv sag. For at vi kan hjælpe bedst muligt her og nu, vil vi bede jer kontakte vores vagtcentral direkte på 70 10 50 52, så sagen kan håndteres akut.
Hvis du efter sagens afslutning ønsker at indsende en skriftlig klage, er du meget velkommen til at kontakte os på kvalitet@sos.eu.
Vi gør opmærksom på, at vi kun kan behandle afsluttede sager, og at der kan være op til 10 arbejdsdages behandlingstid.

Ida / SOS International

Noté 1 sur 5 étoiles

Terugreis oostenrijk naar nederland met ambulance

Onderwerp: Terug reis met ambulance regelen vanuit oostenrijk naar Nederland

Ik wil een klacht indienen bij jullie
Ik heb er verschrikkelijk stress van, want heb een nieuwe heup gekregen in Zams in het ziekenhuis en moet opgehaald worden met een ambulance om naar Nederland te komen
Maar na dagen en uren achter elkaar telefoneren en mailen staat er nog steeds nul
op jullie aktiviteiten
Ik vind het mensonwaardig dat jullie mensen die al stress van een ongeluk, operatie, pijn zo laten zitten zonder iets te regelen
En die organizatie SOSI moet maar voor een andere naam gaan , want je kunt wachten tot je een ons weegt voordat hun iets doen
Die naam zijn ze niet waard
Ik ben in de omstandigheid
om zelf wel maatregelen te nemen, maar hoeveel mensen zijn alleen of met z’n 2e en hebben geen familie die te hulp schiet.
Jullie laten mensen volledig verrekken en bellen niet terug.
Schandalig
En ik ga er zeker werk van maken

Hoogachtend
Hilde Vlaar

20 février 2026

Translated with CHATGPT:
Wij zijn drie bedrijven die bijna allemaal dezelfde naam hebben:
• “SOS International” (www.sos.eu) – dit is ons bedrijf. Wij helpen UITSLUITEND verzekeringnemers die woonachtig zijn in Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden.
• “SOS International – Part of CED Group” (https://sosinternational.nl/)
• “International SOS” (internationalsos.com)
De bedrijven hebben niets met elkaar te maken, behalve de gelijkenis in de naam.
Ons bedrijf, waar u hier op Trustpilot een beoordeling heeft geplaatst, verleent GEEN service aan personen uit Nederland.
Omdat u in het Nederlands schrijft, ga ik ervan uit dat u contact heeft gehad met “SOS International – Part of CED Group” of “International SOS” (internationalsos.com), die beiden actief zijn op de Nederlandse markt.
Wij verzoeken u daarom vriendelijk om uw beoordeling te verplaatsen en niet op onze Trustpilot-pagina te laten staan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk support och hjälp från SOS…

Fantastisk support och hjälp från SOS internationell när jag drabbades av en akut operation i Thailand efter brusten gallblåsa ,
Dom fixade allt snabbt och smidigt
Stort tack ❤️
Johnny Dahlqvist

3 février 2026

Réponse : SOS International

Stort tack för att du delar din upplevelse med oss. Det gläder oss att höra att du fick snabb och smidig hjälp av vårt team hos SOS International under en så allvarlig och oväntad situation. Att bli akut opererad långt hemifrån kan vara mycket omtumlande, och vi är glada att vi kunde finnas där och ta hand om det praktiska så att du kunde fokusera på att bli bättre.

Vi uppskattar verkligen dina varma ord. 💙

Noté 1 sur 5 étoiles

Man føler sig i den grad mistænkelig…

Man føler sig i den grad mistænkelig gjort i forhold til ødelagte rejsedage i forbindelse med sygdom på ferie.
Jeg kan ikke forstå at vores forsikring ikke holder øje med denne side når de bruger dem som samarbejdspartner.

6 février 2026

Kære Per

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse, og at du har følt dig mistænkeliggjort – det er selvfølgelig ikke meningen.

Når vi vurderer ødelagte rejsedage i forbindelse med sygdom på en rejse, følger vi altid de vilkår, der er aftalt i din forsikring hos dit forsikringsselskab. Det er altså forsikringsbetingelserne, der fastsætter, hvor mange dage der i alt kan refunderes.

Hvis du er uenig i afgørelsen på din konkrete sag, er du meget velkommen til at kontakte dit forsikringsselskab.

Ze verdienen niet eens 1 ster

Ze verdienen niet eens 1 ster
Idiote lange wachttijd
Die hap assistenten zijn ook vreselijk. De artsen wel ok

7 février 2026

Translated with CHATGPT:
Wij zijn drie bedrijven die bijna allemaal dezelfde naam hebben:
• “SOS International – Part of CED Group” (https://sosinternational.nl/)
• “International SOS” (internationalsos.com)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk og meget professionel…

Fantastisk og meget professionel behandling af min sag. Anna T. er et helt fantastisk menneske, som virkelig gør en forskel. Man føler sig tryg og godt taget hånd om hele vejen igennem.

5 février 2026

Réponse : SOS International

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det var en tryg oplevelse. Mvh SOS International / Nina

Fulstændigt amatør selskab.

Fulstændigt amatør selskab.
Vores bil gik i stykker hjem fra skiferie i Norge.
Blev hentet af vejhjælp efter 1,5 time, så langt så godt.
chaufføren spurgte hvor jeg skulle køres hen ?
Hvor pokker skulle jeg vide det fra ?
Blev kørt til et lukket værksted. Her måtte jeg vente i 8 timer på at SOS prøvede at skaffe en bil til mig.
Det kunne de så ikke... Og jeg måtte selv finde til Oslo og overnatte (2 timer væk), det måtte jeg så forøvrigt selv booke.. På vejen dertil, tjekkede jeg selv at finde en bil, hvilket jeg gjorde efter 5 min. Jeg kontaktede igen SOS og fortalte at jeg kunne finde en leje bil til at fragte mig til Dk. DET kunne de ikke forstå, men jeg måtte godt booke den.
Dagen efter måtte jeg køre de 2 timr tilbage til vores bil, fordi den stod udenfor, ulåst med al vores bagage.
Derefter til DK, så det var 4 timer oven i de 7 timer til DK.
Nå... men SOS skulle jo så fragte bilen til DK, det tog så over 4 uger !
Den er nu i DK på værksted.
Jeg skulle jo så selvfølgeligt have refunderet mine mange udlæg, her igen brillerer SOS.
Jeg lejede bilen igennem rentalcars og Avis for at få den bedste pris, selvom det jo er SOS der skal betale for den.
Jeg indsendte lejebeviset fra Avis, men det var skam ikke ok for verdensfirmaet.
De skal have en faktura.... men problemet er nu at Avis fakturerer Booking.com og således ikke kan sende den til mig med mit navn på.
Dette har jeg gjort SOS opmærksomme på, men den går ikke... jeg kan jo bare indgive en klage, men først når sagen er afsluttet ! og hvornår der den så det ? Tjaa det er jo ikke godt at vide med deres arbejdstempo !

28 décembre 2025

Kære Bo

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med dit nedbrud i Norge.

Ved nedbrud i udlandet håndteres assistance gennem lokale samarbejdspartnere. Fremkørselstider og muligheder for hjælp afhænger derfor af lokale forhold, som vi desværre ikke har fuld kontrol over. I henhold til forsikringsbetingelserne for vejhjælp i udlandet (punkt 5.a) omfatter dækningen bugsering til nærmeste egnede værksted, hvilket i nogle tilfælde kan være lukket uden for normal åbningstid.

Når der er behov for en erstatningsbil i udlandet, er vi afhængige af de udlejningsmuligheder, der findes lokalt. Tilgængeligheden kan variere betydeligt, og i visse tilfælde kan det være hurtigere for en privatperson at leje en bil direkte end via vores samarbejdspartnere. Det er dog altid vores mål at finde en løsning så hurtigt som muligt.

I forhold til refusion af udlæg er vi underlagt bogføringslovgivningen, som kræver, at der fremsendes en gyldig faktura eller kvittering, hvor ydelse, udbyder og transaktionsdato fremgår tydeligt. Det er forsikringstagerens ansvar at kunne fremlægge et sådant bilag, før udgiften kan refunderes.

Hjemtransport af køretøjer fra udlandet foregår som samletransporter, hvor flere biler hentes og leveres på tværs af landegrænser. Transporttiden afhænger af ruter, logistik samt køre- og hviletidsregler. Forsikringsvilkårene fastsætter ikke en specifik tidsfrist for hjemtransport, men dækningen omfatter selve udgiften til transporten.

Vi kan desværre ikke identificere din konkrete sag ud fra anmeldelsen alene. Vi vil derfor bede dig kontakte vores kvalitetsafdeling på kvalitet@sos.eu. Notér gerne registreringsnummer og/eller sagsnummer samt en beskrivelse af dine klagepunkter og eventuelle erstatningskrav.

Kvalitetsafdelingen kan behandle sagen, når den er afsluttet. Du er dog velkommen til at indsende din henvendelse allerede nu, hvorefter afdelingen vil vurdere, om sagen kan behandles og give dig besked. Når sagen er klar til behandling, vil du som udgangspunkt modtage en afgørelse inden for 10 arbejdsdage.

Ida / SOS International

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus