Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

S.P Jensen håndterede forsikringssag vedr. råd og fugt i spær i stuegulvet. Vi var meget tilfredse med håndteringen af sagen og ikke mindst med Daniel der var projektleder på projektet. Super profes... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk fra dette useriøse firma. Formænd der lyver og er grove i tale. Aftaler der ikke bliver afholdt. De tager ikke telefonen medmindre man prøver med nye numre. Meget kort historie. Igennem... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plombier
  2. Service d'entretien des gouttières

Informations provenant de diverses sources externes

S. P. Jensen holder altid døgnåben. Så når skaden er sket, kan du altid kontakte os og få kloakservice, uanset hvornår på dagen det er >> Se mere online.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

I 2024 fik vi lavet køkken gulv fra…

I 2024 fik vi lavet køkken gulv fra spjensen der er en mur under gulvet der gør sån gulvet bøjer hverken private sikring eller spjensen snakker ik om at lave det problem jeg har snakke med begge 2 firma i følge forsikring så er der 5 års garanti.jeg skriver til spjensen at gulvet knirker han skriver det er undergulvet og det har de ik lavet men det ved jeg de har vi har betong gulv træ plader og filter og det nye køkken gulv betong har de ik lavet alt andet har de lavet de bryder lover de vil ik dække de 5 års garanti lige meget hvad der bliver sagt der er gået langt tid der er slet ik gået 2 år de er ligeglade hold jer langt fra dem også privat sikring

8 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og dygtige medarbejdere

Jeg har haft fornøjelsen af at have S.P. Jensen på besøg til udbedring af en del af min kloak. En fyr det hed Mads var forbi og udføre arbejdet, og her blev jeg mødt med stor venlighed, professionalisme og fleksibilitet i slutresultatet.

Stor anbefaling herfra af S.P. Jensen og Mads :)

26 mars 2026

Udskiftning af vinduer

Fik 4 vinduer udskiftet og det var en fornøjelse at have besøg af håndværkerne, som kom med godt humør og lavede et særdeles godt og effektivt arbejde. De var hurtige til at udskifte vinduer. Desuden fik jeg en særdeles god behandling, da jeg indhentede tilbud på arbejdet. Kan virkelig anbefale at bruge S. P. Jensen - især deres tømmerafdeling.

25 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Under al kritik! Brug ikke dette firma!

Under al kritik. De skulle udskifte gulv efter rørskade i en lejlighed, og intet gik som planlagt eller lovet. Håndværkerne hoppede over hvor gærdet var lavest, hvis de kunne. Arbejdet blev slet ikke udført ifølge tilbuddet. Bruger aldrig dette firma igen.

1 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

de fatter ikke og en bjælle

de fatter ikke og en bjælle, sætter for korte fliser op, samt de sætter dem forkert og skævt op, lægger et gulv hvor tallene på flisen, vender op ad, s man frit kan kigge på dem - det er i og for sig helt henne i vejret, at man kan tillade sig at behandle andres penge sådan

1 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

I form af en forsikrings skade har jeg…

I form af en forsikrings skade har jeg haft SP Jensen ude, og det spillede som det skulle. men det fede er faktisk at senere der blokker min brønd til så jeg ikke kan få en rottespærre i fra et andet firma.
Så ringer jeg til Andreas og de har reelt intet med det at gøre men vælger alligevel at jeg lige kan sende et billede og yder ekstra service gratis.
5 min arbejde for dem men en stor hjælp for kunden
så tak til Andreas! så at der nu er ikke bare Jonas Luther som formand der så service minded men 2 ..det må man sige er solidt for SP Jensen.

25 novembre 2025

Hurtigt og effektivt

Jeg havde et sprængt vandrør i min indkørsel. De var super hurtige og effektive. 1 time efter ankomst havde jeg vand i huset igen.
Det var Jens fra Klarup som kom og gravede og ordnede det hele.
Kan varmt anbefales….

17 novembre 2025

S.P. Jensen

S.P. Jensen

Magen til uduelig virksomhed skal man lede længe efter. Mangel på respekt og alm. omtanke for andre, er da bestemt en mangelvare hos S.P. Jensen.
Pga. inkompetent medarbejder hos S.P. Jensen, som enten ikke kender arbejdemiljøloven eller er komplet ligeglad med lovgivningen, er en medarbejder fra en anden virksomhed kommet til skade, da S.P. Jensens medarbejder udfører en graveopgave uden den fornødne sikkerhed, som medfører, at der sker en sammenstyrtning i det hul de har gravet, hvorefter den anden medarbejder bliver fastklemt og skal graves fri. Og ikke så meget som en eneste kontakt er der taget fra S.P. Jensens side efterfølgende, for at høre om denne medarbejders tilstand, trods de ved, at medarbejderen først er forbi læge og derefter direkte videre til sygehus. Nej nej, S.P. Jensen har tydeligvis mere travlt med at finde ud af, hvem der økonomisk er ansvarlig for den opgave og skade på rør/vandstik som er forårsaget af S.P. Jensen.

29 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De skal have penge for 1.5 time men…

De skal have penge for 1.5 time men brugte 1 time og 11 minutter .
Det kunne være god kundeservice at sige at der er timepris da min søn kunne have lukket ham ind, men han sidder bare og venter på mig.
Føles som om at det de lige skulle tjene lidt flere penge på mig. Bruger dem aldrig igen..

19 juin 2025

Vi havde en brandskade

Vi havde en brandskade hvor forsikringsselskabet sendte Sp Jensen ud.

Vores oplevelse er at man bliver mødt af et firma hvor tingene bliver gjort færdigt !

De har stor erfaring inden for skader det er tydligt og det mærket man med det samme.

Projekt lederen på vores projekt var virkelig behagelig og virkelig nem at snakke med.

Vi havde nogle ønsker nu når de skulle til og bygge op igen og der blev vi virkelig taget med ind og blev hørt.

Deres folk er yders kompetente og yder en virkelig god service!

Alt hvad vi har aftalt med Sp Jensen er blevet overholdt til punkt og prikke !

Vi er yders tilfredse med det de har lavet der er ikke en finger og sætte på noget som helst.

12 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give 1 stjerne, måske skulle det have været 0 stjerner.

I fobindelse med en vandskade i mit køkken. Sendte GF JP Jensen ud for at se på skaderne.
De gik i gang med nedbrydningen. Der kom en med en affugter fra et firma, der tager sig af den del.
Det blev af dem besluttet at hele køkkenet skulle afmonteres.
Det skulle SP Jensen stå for, de skulle møde dagen efter. Vi blev derfor hjemme fra arbejde.
Kl. 7 ingen folk fra SP Jensen… Kl. 8 kontaktede jeg projekt lederen, og fik den besked at deres håndværker ikke havde set i hans kalender. Da han så kom hen af 9 tiden, siger han så at der ingen opgaver er lagt i hans kalender, der vedrører os.
Øh, hvem skal man tro??
Opgaven blev trods alt udført.

Efter end affugtning og nedtagning af udstyr. Kontakter jeg taksator i mit forsikringsselskab, en tirsdag, og får at vide at det er projektlederen ved SP Jensen der har teten.
Ham bliver jeg kontaktet af samme eftermiddag, han siger at selvfølgeligt skal de i gang, og vil nå det inden jul. Jeg skal nok forventer deres folk på pladsen allerede torsdag senest fredag..
Ingen håndværkere fra JP Jensen torsdag, ingen info fra JP Jensen.. Jeg kontakter derfor deres projektleder torsdag over middag og senere torsdag. Ingen kontakt eller han vender tilbage.
Fredag, stadig ingen folk fra JP Jensen eller info om forløb. Så kontakter jeg min taksator igen, han lover at tage fat i JP Jensen og få gang i renoveringen efter skaden.
Fredag eftermiddag vender han tilbage og meddeler at JP Jensen er løbet fra aftaler og opgaven.

JP Jensen må åbenbart ikke magte opgaven..

Men der ikke er mand nok i projektlederen til at selv melde det ud, hvor er man så…

Et gammelt ordsprog siger, skomager bliv ved din læst…

Det var måske bedst at nogle var forsat med rense lokummer, i stedet for at kaste sig over alt mulig andet.

29 novembre 2024

Kloak-afdeling hos SP Jensen har været uundværlige

Jeg opdagede et fugtproblem i gulvkonstruktionen, og kontaktede SP Jensen med henblik på en tv inspektion af kloakken. Det viste sig, at der var problemer med 2 af afløbene, og det blev derved en forsikringssag. Og da mit forsikringsselskab bruger SP Jensen kunne de fortsætte med opgaven og udbedringen af problemerne.

Hele forløbet igennem har jeg fået den bedste rådgivning og hjælp til at identificere, hvor fugten kunne stamme fra. Der har været hurtig responstid og aftaler blev overholdt hele vejen igennem.

Flinke og kompetente medarbejdere og projektleder, der alle var klar på at svare på spørgsmål fra en nervøs ny husejer.

De har været meget dygtige til at finde problemerne og få dem fixet.

SP Jensen har bl.a. stået for:

TV sporing
Spuling
Fugttekniker
Ny belægning
Nye afløb
Regnvandskloakering

Alle opgaver er udført til UG.

Jeg vil helt sikkert bruge SP Jensen i fremtiden, da jeg stoler 100% på dem. Og jeg vil klart anbefale dem.

18 novembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Har intet at udsætte på deres…

Har intet at udsætte på deres faglighed, og har der været uoverensstemmelser, så er vi altid nået til enighed. Dog vil jeg påpege at man skal lede længe efter dårligere kundeservice end ved spjensen. man føler jo næsten at man er til ulejlighed. WAUW der er et stykke arbejde foran dem i denne henseende. Var jeg ejer så ville jeg tage fat i det med det samme. det koster omsætning

26 août 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Høj pris for lille opgave

Skulle have fjernet en skuffe under min vaskemaskine. Der kom to medarbejdere fra S.P. Jensen. Flyttede skuffen og fik sat vaskemaskine på plads igen. Fint udført arbejde. Var meget tilfreds. Det tog også kun 20-25 minutter. For dette blev jeg faktureret 2.900,00 kr. Jeg betalte for fire arbejdstimer og fire timers servicebil. Det synes jeg var var meget dyrt for en lille opgave.

29 août 2024

Rørskade ved nedløbsrør

En super god service og en god kloakmand som var imødekommende og var effektiv og hurtig til at lave opgaven👍😀vi vil helt sikkert bruge SP Jensen hvis vi får brug for det en anden gang.

13 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg var meget skuffet over min…

Jeg var meget skuffet over min oplevelse med dette firma. De overholdt ikke vores aftale om at reducere prisen, hvis jeg valgte timeprisen i stedet for tilbuddet. Prisen steg markant, og den person, jeg havde indgået aftalen med, forlod firmaet, før opgaven var afsluttet og desværre havde jeg ikke aftalen på skrift. Jeg vil ikke benytte dette firma igen og vil heller aldrig anbefale dem.

1 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus