Fuld tilfredshed herfra, alle mine bestilte vare blev sendt og modtaget til tiden, jeg returnerede også en cykeltrøje, som ikke passede, helt uden problemer, og har netop modtaget en trøje som passer... Voir plus
Fin service - jeg var nødt til at returnere pakken fordi en anden havde købt det samme produkt som gave. Ingen problem - vejledning til at printe returseddel mm, så den kunne returneres uden at åbne... Voir plus
Super kundeservice Bestilte nogle gels, der var på tilbud. Da jeg modtog dem viste det sig at de ikke havde særlig lang holdbarhed, hvorfor jeg kontaktede dem. De beklagede fejlen og jeg fik staks va... Voir plus
Bestilte en løbesko til en fantastisk pris. Desværre var de ikke opdateret på halve nr. så jeg modtog en anden størrelse end bestilt og den var for stor. Kontaktede SportActives og de var meget forst... Voir plus
Écrit par l'entreprise
SportActives.dk er en online shop med et bredt udvalg af beklædning og tilbehør til cykling. Vi ønsker at blive din foretrukne leverandør af tøj, udstyr til cykling, energiprodukter og rådgivning. Du finder alle de kendte mærker i shoppen og priserne er absolut konkurrencedygtige. Vores personale er faguddannet inden for sportsbrancen og er selv dedikerede udøvere inden for mange forskellige sportsgrene. Vi tilstræber altid at give en god og saglig rådgivning, hvis du har spørgsmål til vore produkter.
Nørregyde 3, 6000, Kolding, Danemark
- 89 93 97 87
- salg@sportactives.dk
- www.sportactives.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Nemt og hurtigt
Return of tried on product not accepted
I ordered two pairs of cycling shoes to find my right size.when returning one pair the shop has refused to take them back due to them not being in new condition. I only tried them on inside to find my size. They would look similar if you would have a physical shop and let someone try on your product.
It can not be expected that this is not allowed in online e-tail, how are you supposed to find you right size?
Currently the return center has the product and I have no redound. Bad customer service with currently not getting a reply at all.
I would never ever recommend anybody to shop at this place!
Super service og hurtig svartid
Super service og hurtig svartid da jeg havde spørgsmål til podukterne!
Hurtig levering
Hurtig levering, god kvalitet af cykelhjelm til en konkurrencedygtig pris.
Fuld tilfredshed herfra
SportActives.dk har jeg IKKE handlet med for sidste gang 😀👍
Bestilte en løbesko til en fantastisk…
Kontaktede SportActives og de var meget forstående og jeg skulle ikke betale returetiketten. Fik mine penge retur så snart skoene var landet på deres lager.
Hurtig levering og god hjemmeside
Hurtig levering
Hurtig levering og godt produkt.
Hurtigt svar på min bestilling og meget…
Hurtigt svar på min bestilling og meget hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.