SportTravel, voor al uw topsportreizen. Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

5 daagse naar MotoGP Valencia geweest. Alles tot in de puntjes geregeld. Altijd iemand aanwezig/ bereikbaar. Zowel met boeken als tijdens de reis vriendelijke en enthousiaste mensen. Goed hotel. Alles... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super weekend gehad!!, mooi circuit en de gekozen groene tribune voor herhaling vatbaar. Een minpuntje de vrijdag komen we pas aan om 22:00 uur in het Hotel primus, de maandag vlogen we om 20:40 uur t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de eerste keer meegegaan met Sporttavel naar de MotoGP van Valencia. Dit is zeer goed bevallen! De mensen van Sporttravel zijn zeer vriendelijk en toegankelijk, de reis zelf is goed geregeld en a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen weekend met sporttravel naar Valencia geweest. Alles was super geregeld! Snelle transfers naar het circuit, mooie tribuneplaatsen, super hotel op centrale locatie. Gezellig diner op zaterdag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Voor een ultieme ervaring met persoonlijke benadering en 100% service, bezoek je je favoriete sport met SportTravel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben het erg naar de zin gehad en …

Wij hebben het erg naar de zin gehad en we hadden goede tribune plaatsen, wij hadden besloten om met eigen vervoer te gaan en niet met het vliegtuig. Jammer genoeg hebben wij daardoor het paddock bezoek gemist die Bach geregeld had. Achter af hadden we er ook bij kunnen zijn omdat wij wel op het circuit aanwezig waren.

Tot volgend jaar!!!

16 août 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Top moto gp weekend Oostenrijk.

Goed geregelde reis naar Motogp Oostenrijk. Hotel was goed, netjes & schoon.
Werden 's ochtends opgehaald door de bus en vlakbij de ingang van het cirquit afgezet & 's avonds weer netjes opgehaald & weg gebracht.

Zeker voor herhaling vatbaar !!

16 août 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Top Motorgp reizen zonder zorgen en met …

Top Motorgp reizen zonder zorgen en met extra's:
Ik heb de motorgp reizen naar Misano, Mugello en Valencia via Sporttravel geboekt. De ervaringen zijn zeer positief. Jouw een onbezorgde vakantie geven staat hoog in het vaandel bij Sporttravel. Uiteraard gaat ook bij Sporttravel wel eens iets fout maar Martin Bravenboer staat dan meteen paraat om het zo snel mogelijk op te lossen. November voor de 3de keer Valencia, volgend jaar beginnen met Jerez. Ik kan niet wachten. Nu hopen dat Vale zijn 10de titel haalt en Bo het podium.... maar helaas heeft Sporttravel daar geen invloed op ha,ha.

tot November Martin en Bach.
liefs Bianca

28 juin 2017

Super reis

Echt een super reis, alles goed geregeld.
Sporttravel is zeker aan te raden!

26 juin 2017

Zeer tevreden!

4 sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering maar: wat perfect georganiseerd!! Ik ga zeker nog eens met SportTravel naar een MOTOGP wedstrijd.

24 juin 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

De reis was super maar het hotel in …

De reis was super maar het hotel in Mugello was wel een erge tegenvaller met een terras zonder bediening,een zwembad zonder water en de omgeving zag er nogal armoedig uit veel te duur betaald met de toeslag voor een 1 pers.kamer

19 juin 2017

Réponse de SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Dank voor je reactie Trijnie. Helaas werden wij 1 dag voor de reis aanving met deze hotel-wijziging geconfronteerd. Op dat moment was dit de enige optie die Effeweg kon aanbieden....zal niet meer gebeuren! Groeten & graag tot een volgende keer. Martin - SportTravel

Noté 5 sur 5 étoiles

Super genoten van Mugello!

Super geregeld! super service! en wij gaan zeker weer op reis met Sporttravel... Martin, bedankt voor alle goede zorgen! op naar de volgende MotoGP "vakantie"

19 juin 2017

Moto GP Catalunya

Afgelopen weekend een 4 daagse reis met Sporttravel naar Catalunya voor de Moto GP.
Ons hoogtepunt zou zijn de race live bij te wonen in het zonnige Spanje; niet wetende dat de reis vol met hoogtepunten zat. Een 4 * hotel op een top locatie met een uitstekend ontbijt en dinerbuffet. Een sightseeing tour op de laatste dag in het schitterende Barcalona, en de grootste verassing een rondleiding op de Paddock die wij gewonnen hadden via een lootjestrekking bij Sporttravel. Alle dagen tot in de puntjes verzorgd! Grote klasse!! Onze eerste reis maar zeker niet de laatste met Sporttravel!!

17 juin 2017

Moto Gp reis Mugello met Sporttravel

Ik ben nu twee keer met sportravel op reis geweest en beide keren was alles perfect geregeld.
Beide keren met de bus naar Italië naar de MotoGP.
Dus ik kan alleen maar zeggen: super,! ga zo door.

17 juin 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

De reis was van begin tot eind …

De reis was van begin tot eind uitstekend georganiseerd. Prima hotel in een mooie omgeving met goede faciliteiten, transfers waren ook goed geregeld, inclusief water en blikjes bier voor de terugweg naar het hotel. Mooi ook dat de reisbegeleiding veel contacten in het paddock heeft, waardoor je bovenop de laatste nieuwtjes zit.
Al met al een fantastisch weekend en zeker voor herhaling vatbaar!

13 mai 2017

Top weekend gehad

Top weekend in Jerez
gehad. Alles heel goed geregeld. Mooi hotel, lekker eten, fijne tribuneplaatsen met goed uitzicht op de race. Kortom voor herhaling vatbaar. We gaan een volgende keer zeker weer met SportTravel mee.

12 mai 2017

Geslaagd bezoek MotoGP Jerez met SportTravel

Vanaf het moment dat ik voor onze vriendengroep begin 2017 het MotoGP-weekend heb geboekt liep alles vlotjes en naar tevredenheid. Prachtig hotel aan de kust en super mooie tribuneplekken aan circuit.
Zeker voor herhaling vatbaar.

12 mai 2017

Réponse de SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Mooi reactie, hier doen we het uiteraard voor. Ben benieuwd welke GP jullie hier na kiezen? Nog een keertje Jerez ..of..... Top dat jullie er in ieder geval afgelopen weekend bij waren. gr Martin - SportTravel

Perfect weekend gehad

Perfect weekend gehad, alles top.
Ga vanaf nu vaker met SportTravel op pad.

11 mai 2017

Réponse de SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Dank voor je reactie Erik en we kijken nu al uit naar je volgende trip met ons. Tot de volgende keer! Martin - SportTravel

zeer correcte organisatie

zeer correcte organisatie, vlotte en complete communicatie, mooi concept en elke euro waard. voor herhaling vatbaar en een echte aanrader voor de liefhebber.

7 avril 2017

Réponse de SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Dank voor je reactie Wim, mooi dat je met je eerste SportTravel trip er gelijk zo van hebt genoten! We hopen je nog vaker van dienst te mogen zijn! Groeten - Martin / SportTravel

Geweldig MotoGP weekend

Alles was perfect geregeld, zelfs aan het weer was gedacht.
Wij hadden een fantastisch hotel en de buffet avond op zaterdag was ook erg goed.
Alles ging precies op tijd en de bussen leverden ons iedere dag, voor de poort van het circuit af.

21 novembre 2016
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus