Fantastisk service og flotte planter. Jeg havde bestilt levering til efter ferien og ved en fejl blev stauderne sendt for tidligt afsted, mens jeg var i udlandet. Så snart Staudemarken blev klar over... Voir plus
Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog løber fragt på uanset beløb man køber for, så det ville jeg gerne undgå. Jeg kunne få alt hva... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. Sød og hjælpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et råd. En rigtig pl... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
Tranumvej 34, Birkelse, 9440, Aabybro, Danemark
- staudemarken@gmail.com
- www.staudemarken.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig levering
Alt er bare i orden, lige fra overskuelig hjemmeside til planter og levering

Réponse de Staudemarken
super service og hurtigt.
super service og hurtigt.
Hvis det hele også gror så bliver det 6 stjerner

Réponse de Staudemarken
Fantastisk udvalg og exceptionelt service/rådgivning
Virkelig god hjemmeside, kæmpe udvalg, meget venlig rådgivning

Réponse de Staudemarken
Sunde, planter sendt på bedste vis.
Sunde, fine planter. Perfekt indpakket, og forsendelse.

Réponse de Staudemarken
Hurtig levering og fine planter til…
Hurtig levering og fine planter til rimelige priser

Réponse de Staudemarken
Professionel og hurtig vejledning til…
Professionel og hurtig vejledning til valg af planter

Min favorit staudeforhandler
Min favorit staudeforhandler. Flot samarbejde, lynhurtig forsendelse, kæmpe udvalg og planter i flot stand. Anbefaler med glæde :)

virkelig god oplevelse
virkelig god oplevelse, hurtig ekspedition, god kommunikation, fine sunde stauder

Det har været effektivt
Det har været effektivt. Bestilte stauder den ene dag og de kom den næste. Planterne pakket fint ind hver for sig

Réponse de Staudemarken
God vejledning og hurtig levering
God og hurtig vejledning pr mail. Modtog ordren dagen efter og selvom jeg var lidt skeptisk, da jeg så Postnords behandling af min plantepakke, så havde Staudemarken pakket den med en sådan gennemtænkt omsorg, at planterne ikke var mærket det mindste. Rigtig fine planter.. Jeg er virkelig imponeret, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

Réponse de Staudemarken
meget tilfreds og der er altid meget…
meget tilfreds og der er altid meget hjælpsomme folk - et rart sted at komme