Mycket besviken
Vi hade incheckning klockan 16.00, vilket jag tycker är lite sent då de brukar vara på de flesta hotellen kl 15.00, men vi fick vårat rum runt 15 ändå. Rummet var fint, tills vi började undersöka och insåg att duschen satt löst, dåligt vattentryck i duschen, behållaren till handtvålen och behållaren i duschen till sina egna produkter satt snett så man kunde ha sina flaskor stående på den. Väggen runt dörren i badrummet var sliten, även skrivbordet. Luktade kiss i badrummet. Låg något skräp vid toan i badrummet. Det låg en tennisboll under skrivbordet och snacksrester på golvet så vet inte hur bra städat rummet var. Det stod en påle nästan mitt i rummet och den skymde teven från höger sida så man såg den inte jättebra.
Spaavdelningen var bra, lite oklart vart man skulle gå och lite rörigt, då inte allt var på ett och samma ställe. Det var mycket dörrar här och var och mycket folk i utomhuspoolen så att det knappt gick att sitta där. Några plankor i bastun satt löst, annars varma och sköna bastur och bra temperatur i poolerna.
Hissen var långsam och man fick vänta jättelänge så vi tog trapporna till slut, men då var det oklart vart man skulle ta vägen när man kommit ner. Trapphuset såg ut som i ett parkeringshus. Fanns ingen gästparkering så man fick parkera i ett parkeringshus, det låg som tur va inte så långt bort ifrån hotellet, men det kostade att stå där.
Ganska lyhört i korridoren, man hör när det kommer folk och man hör tydligt deras röster och när någons dörr slår igen skakar de i vårat rum.
Frukosten var god, men otroligt mycket folk och svårt att hitta en plats. Vi hade turen att en från personalen torkade ett bord som vi kunde sätta oss vid, annars hade vi nog inte hittat ett bord. Man bokar en tid som man vill äta frukost vid, och har svårt att tro att alla hade bokat från 9.30, tror folk inte höll sina tider och kom senare istället.
14 février 2026
Avis spontané