Lisez les avis des autres
Jeg har været patient hos Stenlillelægerne siden starten af 2014, og er yderst tilfreds med lægerne, som jeg opfatter som yderst professionelle og gode til at lytte. Når vi så ender på 4 stjerner i s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Virkelig dårlig receptionist der står i…
Virkelig dårlig receptionist der står i skranken hun burde fyrers med øjeblikkelig virkning mane til uforskammet kvindfolk skal man lede længe efter og deres sms service er så Piv dårligt ikke undre at folk ikke møder op når de ikke for sms med at de skal møde
Er kommet i klinikken i over 30 år er…
Er kommet i klinikken i over 30 år er yderst tilfreds specielt i forbindelse med min mands sygdom og død er de meget professionelle og har en masse empati
Super læger - træls sekretær
Når vi så ender på 4 stjerner i stedet for 5, skyldes det den ene af sekretærerne (som jeg ikke husker navnet på), som kan være temmelig brysk og nedladende i sin måde at tale til folk på. Hende må Stenlillelægerne gerne skifte ud med en anden.
Manglende kontinuitet og uprofessionel tilgang
Efter flere år hos klinikken har jeg desværre måttet konkludere, at det er næsten umuligt at få en tid hos den samme læge to gange i træk, medmindre man er villig til at vente måneder. Selv efter 4 år føles det, som om man starter forfra hver gang, ingen kender ens historik, og der er ingen oplevelse af et sammenhængende eller trygt patientforløb.
Konsultationerne har ofte været meget korte, ca. 5 minutter, og stemningen har føltes hastet og afvisende. Når især én læge har forklaret noget, vender han sig direkte mod computeren og begynder at skrive, uden at give plads til opfølgende spørgsmål eller behov for afklaring. Det virker mere som: "Nu er tiden gået, du kan gå."
Det, der til sidst fik mig til at skifte læge, var dog måden min anmodning om aktindsigt blev håndteret på. Da jeg bad om min journal, fik jeg kommentaren: “Det er meget at printe” samt en opfordring til at præcisere og begrænse min anmodning. Jeg havde ikke bedt om en printet udskrift, og det er ikke patientens ansvar at tage hensyn til klinikkens administrative arbejde. Man skal som patient kunne få fuld indsigt i sin journal uden modstand, kommentarer eller pres for at reducere omfanget.
At der kun er én læge i området kan være årsagen til serviceniveauet, men for mig blev grænsen nået. Jeg har nu valgt at skifte læge, da jeg hellere vil bruge tid og penge på, at rejse udenbys, end at fortsætte hos Stenlillelægerne.
"Den behandling gør mere skade end gavn" er sygehusets læges ord om hans arbejde. Anbefales ikke - decideret frarådes; vælg en anden, I bliver glade for det
Vi har prøvet Tomer Amrami fra Stenlillelægerne. Han er plejehjemslæge, og har været min mors læge som er på plejehjem.
Kan desværre kun sige vi har oplevet alvorlige svigt og fejl. En meget fjern læge ift. at vurdere bedste behandling.
Der bliver altid holdt til vejledningerne og ikke lavet individuel vurdering, selvom vi har efterspurgt dette mange gange. Den individuelle vurdering ift. patienten kan han ikke svare på. Og selv hvad vi på sygehuset finder ud af (efter at måtte kontakte vagtlæge flere gange) er at betragte som almen lægelig viden, bl.a. ift. støttestrømper efter blodprop, laver han sine egne vurderinger der har været til skade for patienten.
"Det er til mere skade end gavn"
er der decideret af sygehusets læger sagt om hans arbejde.
Flere aftaler er ikke overholdt, og han har simpelthen også glemt os flere gange.
Han opleves som ikke professionel, og kan slet ikke modtage når vi har nævnt de aftaler han ikke overholdt og andre lægers anbefalinger, han bliver bidsk og taler udenom med det samme.
Jeg kan sige vi skifter!
Har givet det utrolig mange chancer, og talt om flere gange med ham at nu må dette blive bedre, men det er ikke sket.
Efter 2 alvorlige indlæggelser med antibiotika ift. simpel formodet urinvejsinfektion der havde udviklet sig over lang tid, der ikke var behandlet og fulgt tilstrækkeligt op, hvor vi har haft kontakt med lægen flere gange ift. efterbehandlingen hjemme, stopper vi nu. Det er alt for hårdt for os med en læge vi skal følge op på, og som vi ikke kan få lægelige råd af, udover de generelle anbefalinger. Han er ikke en tryg læge at lægge sin i hænderne på, er vores vurdering.
Vurdering: Kan virkelig ikke anbefales, og jeg plejer ikke at være hård, men i dette tilfælde vil jeg decideret sige - frarådes. Find en anden det bliver I glade for.
Rygning i indgangen til lægehuset.
ENDELIG HAR DE FJERNET ASKEBÆGERET!
Det er utroligt, at man som patient lige skal igennem en sky af tobak, inden man kommer ind i lægehuset.
Ja, der er rygning tilladt lige udenfor døren til lægehuset.
Hvilket har været meget svært og provokerende, når man kom med sit lungesyge barn igennem mange år.
Jeg har omtalt dette for lægerne i årevis, uden der sker noget.
Tlf tid og konsultation nær umuligt
Bruger lægerne måske hvert andet eller tredje år. De fleste ansatte er fagligt elendige, dog er et par enkelte okay. Jeg har reelt siddet til konsultation, og det eneste lægen sagde (syv gange), "Hvad synes du?Jeg er sq da ikke lægen. Resultat var at jeg opgav, og har stadig knuder indeni hånden. Totalt umuligt at få svar på blodprøver. "Lægerne har ikke tid i dag, prøv igen i morgen". Burde bare lyde sådan standard på deres tlf svarer ( som jeg har brugt al for meget tid med) Men lægehuset hører jo til sorø kommune, der er lige så elendige 😂 Held og lykke med dem
føler ikke jeg bliver taget seriøs
Nu har jeg været patient hos Stenlillelægerne i 15 år, og de gange jeg har haft brug for hjælp, så har jeg haft en fornemmelse af at de ikke lytter til en, hvilken er virkelig frustrerende, det er alt fra et væskende sår efter en operation i hånden som så efter noget tid gav blodforgiftning hvilken kostede 3 dage indlæggelse, en skulder der var gået i stykker, prøv at give den hvile, det var så ½ års genoptræning før den blev god igen, for højt blodtryk og kolesterol som jeg fik medicin for men ingen opfølgning før en læge på Rigshospitalet slog alarm i forbindelse med kontrol i mit kræftforløb, går på toilet og lader vandet mellem 10 og 15 gange i døgnet hvoraf de 2 til 3 gange er om natten, jeg udfyldte 2x afladningsskemaer og ud fra det fik jeg svaret at det er helt normalt og det er der jo mange andre der også gør, jeg kender faktisk ikke nogle der gør det. sidste frustrerende oplevelse var en fod der gjorde virkelig ondt og ej heller ikke her blev jeg taget seriøs, skaden i foden kom under en løbetur i uge 3-2024, og de forskellige læger kiggede på mig og sagde prøv at giv den lidt ro i 14 dage og hvis det ikke har hjulpet så kom igen, jamen den har jo gjort ondt i 1½ år nu, først røntgen for at komme videre i systemet, jeg har prøvet fysioterapeut kiropraktor akupunktur og en ortopædisk klinik der sagde det var sene knuder der gjorde det, men den gør stadig ondt, så bestille tid hos Stenlillelægerne igen, jeg kommer ind til lægen og som det første spørger lægen mig om og hvad fejler du så, jeg vidste sku ikke om jeg skulle græde eller grine, jamen har du ikke læst hele mit sygeforløb med min fod for jeg fortalte jeres sekretær at det var min for der stadig gjorde virkelig ondt, ok på en skala fra 1 til 10 i smerte hvor 10 er som når man får sit ben skrået af, ???? jeg svarede jeg aldrig havde fået skåret mit ben af, men smerten er som en kraftig tandpine i min for. men nu er tiden for min henvisning udløbet så nu er det forfra i systemet, så Røntgen igen og der kom ikke et svar fra Stenlillelægerne som de havde lovet, så efter 8 arbejdsdage ringede jeg til sekretæren og her fik jeg et flabet svar på om at det skulle jeg ikke ringe til hende om jeg måtte vente til kl 10 og snakke med en læge. jeg kom desværre ikke igennem til en læge selv om jeg ringede mange gange mellem kl 10 og kl 11. så ud fra mit synspunkt og de jeg har prøvet hos Stenlillelægerne, så kan jeg ikke anbefale Stenlillelægerne som lægehus. og ja min fod gør stadig ondt
Jeg er kommet hos Stenlillelægerne i 7…
Jeg er kommet hos Stenlillelægerne i 7 år, og er udelukkende blevet mødt af stor grad af faglighed, venlighed og medmenneskelighed. Der er ofte proppet i venteværelset, men dette til trods, bliver der givet tid til at lytte. Jeg bliver respekteret og taget med i beslutningerne, og det har stor værdi som patient.
En stor ros til lægerne og sekretærerne.
Jeg har været patient hos dem i næsten…
Jeg har været patient hos dem i næsten 30 år. Jeg har altid følt mig godt behandlet. Der bliver altid lyttet. Tak.
Blev taget hånd om med det samme…
Blev taget hånd om med det samme og blev sendt på sygehuset, hvilke var godt og den hel rigtig beslutning, var indlagt i 2 uger så mange tak for hjælpen.
Sekretær Anne🤯
Jeg ringer ind for at bestille en akut tid, da jeg gerne vil have lyttet på mine lunger. Jeg bliver i telefonen mødt af sekretær Anne og jeg kan ikke huske at jeg nogensinde er blevet talt så nedladende, flabet og grimt til, af sekretær hos Stenlille lægerne.
Jeg var så chokeret over samtalen, at jeg næsten begyndte at tude.
Efter 13 år hos Stenlille lægerne, overvejer jeg for første at skifte læge
Får ikke svar eller kan bestille tid online
Jeg arbejder som cabin crew for SAS, er meget sjældent syg, men døjer med astma, så når jeg endelig får influenza e.lign, går det stærkt ud over lungerne. Gentagne gange har jeg forsøgt mig med e-konsultation, forgæves. Jeg behøver virkelig bricanyl, men får intet svar.
Derefter forsøgt at bestille tid via Stenlille lægernes portal. Selv den dag i dag; og
får ikke tid, ikke engang i januar.
Det er simpelthen så ringe
Positiv
Jeg forstår ikke alle de negative stemmer på trustpilot. Jeg er hidtid blevet rigtig godt behandlet trods flere diagnoser.
For dårligt man ikke kan bestille…
For dårligt man ikke kan bestille fornyelse af medicin de kan intet
Er altid blevet taget seriøst når man…
Er altid blevet taget seriøst når man er kommet derop. Både når en af mine børn eller jeg selv har skulle bruge dem. Dog kan det været svært at komme igennem på telefonen. Og en af sekretærerne kan godt blive lidt hånligt når bedrevidende når man snakker med hende.
Søde sekretærer Men kun 1 faglig…
Søde sekretærer Men kun 1 faglig dygtig læger dernede desværre For mange fejl diagnoser Og når man beder om en henvisning så man ka gøre brug af sin sundhedsforsikring afviser de promte Sørgeligt
Hvordan f.... skal man dog nogen sinde komme igennem til lægen
Hvordan f.... skal man dog nogen sinde komme igennem til lægen???
Har brug for at få forlænget noget smertestillende medicin pga. at jeg har fået nyt knæ, har kun 3 dage tilbage, så meget nødvendigt for at kunne følge genoptræningen.
Ringer præcis kl. 10 for at komme ind til lægerne, får besked i telefonen at man ikke kan vælge læge, men får sekretæren i steden for, er i kø som nummer 5 og får så sekretæren i røret (ikke høflig) som ikke kan stille om til lægen klokken er nu 10.04 bliver bedt om at prøve igen efter et par minutter. Det gør jeg så, er i kø som nummer 6 og får efter nogle minutter den anden sekretær (høflig) i røret som siger prøv igen senere da vi ikke kan sætte flere i kø til lægen, ringer derefter 13 gange hvor telefonen bare dutter mærkeligt og bliver lukket ned efter et par ring.
Efter 16 opkald kan jeg vælge en læge som jeg ikke kender, men får da endelig fornyet mit medicin efter 45 minutter venten og 16 opkald.
Det er ikke acceptabelt.
Nul stjerner for denne oplevelse
Hvorfor er jeres system så kringlet, det har det da aldrig været tidliger.
Det der man bliver dårligt behandlet
Det der man bliver dårligt behandlet, jeg kan aldrig få en tid der passer mig, det er altid mig der skal tilpasses dem. Der er ting de ikke laver over middag kun om formiddagen, kan man ikke der så er det bare ærgerligt, de har magten.
Andre tider, vi har ingen tider; så måtte man have bestilt for længe siden.
Er så træt at af den behandling, så nu må jeg søge en anden læge.
Det er sku da øv, når man kun gå til læge når det er nødvendigt max 1 gang om året.
Vores familie har haft stenlillelægerne…
Vores familie har haft stenlillelægerne siden 1975 altså 47 år. Vi har altid været godt tilfreds både ved telefonen samt ved selve lægerne. Kan kun anbefales.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.