Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt nogle fødevaregodkendte handsker. 3 par i min str. og 1 par i fruens. Ordren blev behandlet og godkendt, samt jeg fik en ordrebekræftelse. Pludselig bliver ordren annulleret med... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en hjelm. Og til stennevads ros blev den afsendt rimelig hurtigt. Da den ankom var det bare ikke den farve jeg havde bestilt. Jeg forsøgte et par gange i løbet af dagen at ringe uden no... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

En sikkerhedshjelm der vejer 380 g koster 99,00 Kroner at få leveret i Danmark, og der er gået over fire arbejdsdage siden orderbekræftelse, så det er ikke forbi det er ekspress.

Noté 2 sur 5 étoiles

AL for længe leveringstid - begge gange jeg har handlet. Grundet div misforståelser mellem Stennevad og fragtfirma. Pisse irriterende !

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Vi dækker alt indenfor Personlige værnemidler, Arbejdshandsker, Svejsehandsker · Teknikerhandsker · Spalthandsker · Vinterhandsker · Kunststofhandsker · Kemikaliehandsker sikkerhedsudstyr Faldsikring, seler, veste, faldblokke, brøndhejs, reblåse, handsker, karabinhager, stilladskroge, eftersyn og repration af faldsikring, Miller, Falcon, baracuda, scorpion, manyard, miniblokke, personligt sikkerhedsudstyr, arbejdshandsker, personlige værnemidler, høreværn, hovedværn, balancehjelme, hellberg, bilsom, sikkerhedsbriller, øjenskyl, åndedrætsværn, friskluftmasker, støvmasker, sikkerhedssko, plum, svejsebeklædning, svejseskærme, førstehjælp, sikkerhedsskilte, service af faldsikring.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

2,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

fejl på hjemmeside

Jeg havde bestilt nogle fødevaregodkendte handsker.
3 par i min str. og 1 par i fruens.
Ordren blev behandlet og godkendt, samt jeg fik en ordrebekræftelse.
Pludselig bliver ordren annulleret med den begrundelse, at der var en fejl på deres hjemmeside, og at de kun ville sælge 2 x 12 par.
De ville ikke tage konsekvensen af, at det var deres egen fejl, og gennemføre ordren.

2 août 2023

Let og ligetil

Købte en hjelm, som viste sig at have en anden farve på nettet end i virkeligheden, fik den byttet den tiltænkte farve, uden nogen form for bøvl.
Super butik

NISSEN

14 décembre 2015

Det virker bare

jeg har handlet der op til flere gange og jeg bestiller varen on formiddagen og har den dagen efter - det er noget det kan bruges.

så forsæt jeres kanon gode arbejde.

hilsen Sanne

12 mai 2015

Forkert levering..

Jeg bestilte en hjelm. Og til stennevads ros blev den afsendt rimelig hurtigt. Da den ankom var det bare ikke den farve jeg havde bestilt. Jeg forsøgte et par gange i løbet af dagen at ringe uden nogen tog den.

Og opgav derefter. Så der gives ikke mange stjerner herfra.

10 mai 2015

Réponse de Stennevad A/S

Hej Simon og tak for din feedback
Jeg undskylder for den forkerte levering, da det er en tastefejl fra min side. Din ordre og oplevelse har påpeget fejlen, der selvfølgelig er blevet rettet. Hvis du har flere ting må du endelig ikke tøve med at kontakte os i Stennevad.
Vi stræber altid efter at forbedre vores ordregang.
Håber der er bragt orden i tingene, eller må du meget gerne kontakte os på 75144000
Hvis du stadigvæk mangler den rigtige farve, er jeg sikker på vi kan finde en løsning.

MVh
Lasse Mortensen
Stennevad A/S

Skuffende

AL for længe leveringstid - begge gange jeg har handlet.
Grundet div misforståelser mellem Stennevad og fragtfirma.
Pisse irriterende !

7 mai 2015

Hej Baumann
Tak for din tilbagemelding. En uges leveringstid på en standard lagervare er naturligvis uacceptabelt for dig som kunde, men sandelig også for os i Stennevad. Vi undskylder meget, at du har ventet unødigt lang tid på grund af vores fejl kommunikation med fragtmanden. Der er efterfølgende rettet fuldstændigt op på tingene, så vi igen kan stræbe efter dag til dag levering på standard lagervarer. Håber trods alt, at dine varer opfylder dine ønsker og behov. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os i Stennevad.

Lasse Mortensen
Stennevad A/S

Super service - hurtig levering

Super fin service. Ringede ind for at høre om produktet, hvor jeg blev mødt af venlig og kompetent kundeservice. Da jeg herefter bestilte mine varer gik der ikke mere end én dag, før de var nået frem. Sikkerhedsdragterne, som jeg havde bestilt, levede fuldt op til mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Stennevad også

17 mars 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Fint

Ingen problemer. Fik min bestilling i løbet af et par dage. Kunne have været leveret hurtigere, måske er jeg blot blevet forkælet af andre steder, hvor jeg har modtaget det dagen efter.

24 février 2015

Levering 99,00 Kr?

3 janvier 2015

Hej Allan
Tak for din henvendelse. Vi forstår din frustration over den høje fragtpris. Men som der står, når vores kunder bestiller leveringsmåde, så koster det ekstra at få leveret til en privat adresse. Langt det billigste er selvfølgelig at få leveret til en arbejdsplads eller skole. Vi i Stennevad er selvfølgelig kede af, at din oplevelse med os har været lidt øv. Vi er i gang med at arbejde på en helt ny fragtstruktur, der skulle gøre det billigere og nemmere for vores kunder. Vi værdsætter vores kunders input og sender dig et par af vores topprodukter som et lille plaster på såret.
Mvh
Lasse
Stennevad

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus