Stiptpolishpoint Avis

4,4

Heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan en ben zeer tevreden over de producten. Het werkt echt. Bij de laatste bestelling ook een parfumflesje Noble gedaan. Ik vind het echt een sophisticated geurt... Voir plus

Onverwacht een lakdiktemeter gevonden Was snel besteld en verwachtingen na zal het product snel geleverd worden. Handig voor het meten van rest laagdikte maar ook om te kijken of men bij spuit... Voir plus

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Eerste levering hersteld & Kwalitatieve producten

In eerste instantie ontving ik alleen de Ceramic Coating i.p.v. mijn bestelling + de Ceramic Coating.
Vervolgens contact opgezocht met de klantenservice en al snel kreeg ik de volledige bestelling thuisbezorgd.
Het gebruik van de producten is heel gemakkelijk en ze werken uitstekend.
Zeker een aanrader!

6 septembre 2025

Ik ben fan van Stipt

Het is elke keer weer fantastisch om te zien hoe het team van Stipt op magische wijze afgeleefde auto’s, met hun eigen top producten, om weet te toveren tot fabrieks nieuwe exemplaren. Inmiddels heb ik zelf een bescheiden bestelling geplaatst en kijk er naar uit om het voor mijn eigen auto te gebruiken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het resultaat meer dan goed is. Ik ben fan van Stipt Polish Point.

14 septembre 2025

Uitstekende producten

Kees de Bruyn
Uitstekende producten, ik en mijn zoon bestellen hier vaker om zo onze BMW’s in top conditie te houden, ook de ceramic wax is top, langdurige bescherming

13 septembre 2025

Prima bedrijf met prima producten

Prima bedrijf met prima producten. Ik kreeg onlangs bij mijn bestelling verkeerde producten geleverd. Na mijn reactie kreeg ik zsm de goede producten geleverd en mocht ik de verkeerde producten houden. Top. Producten doen het prima en leveren mooi resultaat. Ook vind ik de filmpjes op YouTube leuk, onderhoudend en educatief. Ik als fanatiek auto poetser en detailler steek er iedere keer weer iets van op.

29 août 2025

De dirtfoam werkt opzicht goed

De dirtfoam werkt opzicht goed, maar verbruik is heel erg hoog met de gun. Als je het verdunt met water 50/50 is de werking nog steeds hetzelfde.

1 septembre 2025

Beter laat dan nooit bestellen

Respect voor het bedrijf & de producten. Heb inmiddels alles wel op voorraad. Jammer dat iedere keer halverwege de wedstrijd de spelregels worden veranderd. Heb ik net m'n bestelling ontvangen, kunnen de volgende dag 10 klanten een gouden emmer winnen. Dat was voor mij nou net de hoofdprijs.. Helaas, het houd een keer op natuurlijk..

8 septembre 2025

Mooi bedrijf met echte vakmensen en top producten!!!

Ik heb afgelopen week meerdere bestellingen geplaatst. Ik heb ook inderdaad moeten bellen en mailen omdat mijn bestellingen niet compleet waren MAAR dit is uiteindelijk prima opgelost. Ik ben netjes te woord gestaan en de service is hartstikke goed, niks mis mee in mijn ogen. Een dag later had ik de ontbrekende spullen alsnog keuring netjes binnen

23 août 2025

Revieuw

Revieuw: Goed werkend product, zoals beschreven.

Tip: wees goed voor de mens, dan is de mens goed voor jouw!

30 août 2025