Elendig service Da jeg har ca 40 km til en Stof2000 butik ringer jeg først og spørger om de har en bestemt varer jeg har set på deres hjemmeside i butikken så jeg kan købe den med det samme. Det får... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god og kompentet ansatte både i stuen som på 1.sal som 100 % kunne forstå hvor jeg ville hen med mine ideer ligesom til hvilken formål dette skulle føres ud i livet samt super vejledning af... Voir plus
L'entreprise a répondu
I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.
Tagtækkervej 9, 5230, Odense M, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Dejligste net butik og en utrolig imødekommende og hjælpsom kundeservice. Tak

Réponse de STOF 2000
Stoffet er som forventet, behandlingstid for ordren var ok, men pakning af stoffet til forsendelse, er under al kritik. Det var på ingen måde forsøgt at blive lagt nogenlunde sammen. Jeg er med på, at når man som jeg har købt to metervarer af hver 4.5 meter, så er det ikke så nemt at lægge sammen, som hvis det var stykker af 1,5 meter. Men forventer absolut et bedre forsøg end tilfældet var. Det var virkelig sjusket og mere eller mindre bare krøllet sammen og smidt i posen til forsendelse. Det bliver ikke stof2000 jeg kommer til at handle online hos en anden gang desværre.
Super kundeservice fik en dug med hul i som jeg uden problemer fik erstattet.

Langsom levering.
Som I super langsom.
Bestiller i fredags og i dag onsdag stadig ingen pakke.
Prøver en anden leverandør næste gang.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nem måde at handle på med levering til butik.
Jeg synes, at det er en rigtig dejlig butik med kæmpe sortiment. Herligt at der stadig findes specialbutikker. Desværre synes jeg ikke, at betjeningen matchede. Der var hverken smil eller en betjening så gjorde, at man følte sig velkommen. Ærgerligt - husk: et smil kan gøre underværker 😊

Réponse de STOF 2000
Pakken kom hurtigt og de bestilte varer var perfekte

Réponse de STOF 2000
Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med at fragtfirmaerne behandler deres varer store som små ordentligt. Jeg får nogle ny sytråderuller tilsendt, og det sætter jeg stor pris på. Så tak for det stof2000. Bo wellemann

Réponse de STOF 2000
Nemt at bestille og leveret i rimelig tid. Benyttede mig af udsalget til at udvide maskinparken med en længe ønsket overlocker

Réponse de STOF 2000
Købte on-line til levering i min lokale Vejle-butik, da de ikke lige havde flere knapper hjemme. Butikken i Vejle er jeg rigtig glad for. De har en masse godt tilbehør og pænt udvalg generelt. Deres personale er primært grunden at jeg er glad for butikken. Utrolig søde, hjælpsomme og super professionelle inden for råd og vejledning ifh til syning.

Réponse de STOF 2000
Som alternativ til DMC broderigarn, har jeg købt HARMONY broderigarn. Det matcher fint med DMC og til en meget billigere pris. Det vil være mit valg fremover.

Réponse de STOF 2000
Har været i jeres butik i lyngby og ville købe en nåletræder til en symaskine, da jeg ingen erfaring har med en nåletræder til symaskine spurgte jeg den tilkaldte ekspedient til råds. Det havde hun ikke forstand på og vidste derfor ikke hvordan den fungerede da hun kunne tråde en symaskine med lukkede øjne. Virkelig uprofessionel og arrogant kommentar.

Réponse de STOF 2000
Stoffet var krøllet ned i forsendelse posen. Det var tyndt Liberty stof jeg havde købt.

Réponse de STOF 2000
En savoir plus sur les différents types d'avis.