DANERRA STORE. Product nooit ontvangen en nooit antwoord op mijn berichten. Mail werd verstuurd door store+95044141399...met bevestiging van bestelling #DANNL....
Lisez les avis des autres
bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenede... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.storenederland.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Product nooit ontvangen en geen…
DANERRA STORE. Product nooit ontvangen en nooit antwoord op mijn berichten.
Ik heb oorbellen gekocht anders dan op…
Ik heb oorbellen gekocht anders dan op de foto gekregen een beetje krom dus wil ik retuneren klarna ingelicht nu moet ik he-land contacten maar vindt geen webshop of tel nummer zo slecht
OPGEPAST
OPGEPAST BIJ BOL. ‼️
HANDELNAAM -> vertuin store 1‼️‼️
Zijn oplichters‼️‼️
Ik heb 44€ betaald 3st voor iets dat maar 3,99€ ttl 12€ - waard was!! Ik heb hiervan 1 stuk ontvangen geen 3 stuks, En dit is niet eens van hun eigen handel maar van Kruidvat door verkocht!!!!
Politie word hiervan ook op de hoogte gebracht!!

Klarna bevordert fraude
Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4 weken wachten, en de retourkosten zijn vaak hoger dan de waarde van het product. Als je een geschil indient, zal Klarna geen enkele moeite doen om je te helpen het geschil op te lossen. Verschrikkelijk bedrijf.
Via Bol ( partner ) zwart besteld wit…
Via Bol ( partner ) zwart besteld wit geleverd. 5 min na bestellen bij Bol krijg je mail dat bestelling bestelling verzonden is verder gebeurt er 3 dagen niets. Geen mail of uitleg waarom je wit krijgt als je zwart besteld

Heel ander artikel ontvangen
Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil helemaal niks houden! Hopelijk kan Klarna me helpen. Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven niet aangepakt worden.
Klarna heeft inmiddels gelukkig het probleem mee helpen oplossen. Complete aankoopbedrag retour ontvangen.
Toch apart dat de verkoper na 10 weken reageert op deze review met de mededeling dat ik niets besteld zou hebben 🤣🤣🤣 Hopelijk trapt niemand nog in deze oplichterspraktijk

Réponse de Store Nederland
Alles komt van temu of ali axpres
Alles komt van temu of ali axpres. Verschil was 40 euro. Heb maar de helft geleverd gekregen. Resgeer niet meer op berichten
Oplichters - zitten niet in NL
Doen zich voor als NL webwinkel. alle spullen moeten uit China ingevlogen worden. retour kosten 27,-. Je hoort niks meer. Niet te geloven dat dit soort bedrijven niet offline worden gehaald. Pure misleiding en oplichting. 2 maanden geleden besteld.

Réponse de Store Nederland
Heb op 23 februari 2024 een televisie…
Heb op 23 februari 2024 een televisie en koffiezetapparaat besteld maar heb tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Helaas ook geen bevestiging mail ontvangen.

Schoonmaak doeken
Waar blijven mijn schoonmaak doeken . 18 februari is er geld van mijn rekening gegaan €34,95 . Met vriendelijke groeten mevr. H Brink

OPLICHTEN EN LIEGEN
ik heb verleden jaar april een zaklamp besteld en betaald bij store maar nooit ontvangen
na veel mails naar hun kreeg ik het verhaal te horen dat ik het ergens had moeten ophalen,maar daar hebben ze mij nooit een bericht over gestuurd waarna zij beloofden mijn geld terug te storten maar dat hebben zij nooit gedaan
en dus is STORE NEDERLAND EEN GROTE OPLICHTERIJ EN NOTAIRE LEUGENAARS,jullie hadden mij een iban nr gevraagd en dat heb ik jullie al lang gegeven

Réponse de Store Nederland
Oogschaduwpotloden. Ergens in november het mooie setje van…
Ergens in november het mooie setje van 15 oogschaduwpotloden besteld bij Storess.nl. 7 van de 15 kwamen gebroken toe daar ze los in een niet genoeg beschermde omslag verstuurd werden. Onmiddellijk contact opgenomen zowel met Klarna als met Storess.nl....Sinds het eerste contact al megaveel mails gestuurd naar Storess.nl en een paar naar Klarna. Klarna reageerde Storess 1 maal in het begin dat ze mijn mail goed ontvangen hadden en hem binnen de 1-3 werkdagen zouden afhandelen. Yeah right!! Ik wou ze terugzenden, maar heb niks van gegevens wat telkens mijn vraag was, een retourformulier! Onlangs nog eens een reactie van Storess.nl gekregen dat het om hygiënische reden niet mag, ze zijn op 2 na nog dicht, maar soit, alle begrip. Ik had er 2 geopend om te kijken wat er aan de hand was omdat de sluitdopjes aan de binnenkant volhingen...Ze willen de kapotte stuks wel vervangen en daar ben ik nu al een paar weken op aan't wachten. Ik heb meteen teruggemaild dat ik, van zodra de nieuwe en hopelijk hele potloden toekomen, ik meteen zou betalen.
Ondertussen komen er kosten bij omdat ik te laat ben met betalen wat ik absoluut niet okee vind. Als je al bijna 2 maanden aan het onderhandelen bent en aan het wachten, is het niet door nalatigheid dat je achterstaat met betalen en vind ik het ronduit niet okee dat ze kosten aanrekenen. IK ZAL NOOIT NOG IETS BESTELLEN BIJ STORESS.NL!

BETAALD MAAR WORDT NIET GELEVERD
Deze webshop neemt wel uw betalingen aan, maar levert niet ! Geeft zelfs valse/foutieve trackings !
Bestelling geplaats maar is nooit…
Bestelling geplaats maar is nooit geleverd.
Na besteld te hebben kan je eerst weken wachten voordat je een trackingnummer krijgt en op het moment dat je hem krijgt blijkt dat het product retour is gestuurd naar de afzender omdat het niet geleverd kon worden. Nou, ik heb helemaal niets ontvangen en ook geen afhaalbericht.
Contact proberen te zoeken maar helemaal geen contact mogelijk en dus zeer slechte service van dit bedrijf. Het enige bericht dat je krijgt is dat je op de site naar je bestelgegevens kunt zien wat er aan de hand is maar ook daar staat niets. Kom er dus niet verder mee en aan iedereen die dit leest.. doe eerst goed onderzoek voordat je net als ik je geld kwijt bent.
They refuse to refund even though I never received the item
Never received my item and they refuse to give me a refund.. I've been chatting with customer service for 2 weeks providing them with a LOT of evidence (conversations between me and the delivery service, the actual track and trace of the item) but they refuse to refund me even though I never received it. I give up. You can shove my money up your ass. Will never buy here again!! Horrible service.

Réponse de Store Nederland
Geen contact met klantenservice?
Bestelling geplaatst op 16-05 van dit jaar, met levertijd tot 25 werkdagen. Opzich geen probleem om te wachten, maar 4 berichten naar de klantenservice en geen contact mee te krijgen. Ben benieuwd of ik mijn bestelling nog ga ontvangen.
best tevreden over je service..
Het is een Dropshipping bedrijf welke…
Het is een Dropshipping bedrijf welke niet transparant zijn over hun lever tijden.
Ook is hun restitutie beleid daarom in strijd met de Nederlandse wetgeving….
Nooit hier iets bestellen!!

Koop niks bij deze site
Ik heb op 26-12-2021 een bestelling gedaan en nooit mijn product gekregen. Zogenaamd een wachttijd van 25 of 60 dagen, we zijn nu in juli 2022. Net zoals de andere reviews kun je geen contact met ze opnemen What so ever, er wordt niet gereageerd via hun klantenservice. Dus kan mijn geld ook niet terug krijgen.
Reactie store Nederland:
Ik heb meerdere keren een contactformulier op jullie site ingevuld en er zou binnen 72 uur contact met mij worden opgenomen. Dit is helaas niet gebeurd. U zegt dat het pakketje 27 december is verzonden, maar er is geen enkele update bij mijn bestelgeschiedenis. Ook heb ik het pakketje nooit ontvangen, anders zou ik deze review nooit schrijven. Ik weet niet waar het pakketje is en jullie blijkbaar ook niet.
Ik zou graag een oplossing hiervoor willen.

Réponse de Store Nederland
Ik bestelde gadgets van hun website de…
Ik bestelde gadgets van hun website de camera en mobiele telefoon was echt goed in kwaliteit ik kreeg veel deal in goede prijs en kreeg zelfs accessoires complementair. Mijn pakket werd op tijd geleverd en kreeg zelfs cashback. Ik hield echt van de productkwaliteit en de leveringssnelheid van hun bedrijf.
En savoir plus sur les différents types d'avis.