1. Fournisseur de service de jeux
  3. Casino
  4. Magasin de jeux
  5. Casino en ligne
  6. Magasin de jeux vidéo

Informations provenant de diverses sources externes

Välkommer till storspelare för dig som spelar stort. Vi erbjuder all från det klassiska till mer modernt som nya videoslots och bordsspel.

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

11 avis

Bedrägeri/tjuvar

Bedrägeri/tjuvar. Aldrig varit in på deras sida eller spelat på något nätcasino. Trots det har de dragit pengar från mitt kort. Som tur var uppmärksammade banken det och spärrade mitt kort efter att de försökte dra pengar en andra gång

15 septembre 2025
Avis spontané

omg- All Of Kindred group changed the %…

omg- All Of Kindred group changed the % so we could not make money NO MORE. Same as everybody ellssss. BUT THE real Maffia is the supplier. Who controls the GAME. IT is so sad, because I play for fun, but when I see this different things happening I have to SHOUT OUT. They Do Not Understand. It is Ok to loose some... It is ok, to loose some more, .. BUT IT IS NOT OK TO BE CHEATED

5 décembre 2024
Avis spontané

Jag och en kompis bestämde oss för att…

Jag och en kompis bestämde oss för att testa om alla Svenska kasinon är ärliga med sig RTP och vilka som ger mest RTP med 1000kr på alla, samma bett och samma spel. Storspelare är det ända kasinot som aldrig gav oss en vinst som tog oss över 1000kr. Faktum är att att vi aldrig vann mer än 5kr. Detta kasino är helt värdelöst och dem ljuger om sin RTP! Spela ALDRIG här!

19 novembre 2024
Avis spontané

100% Sämsta Casinot RTP ÄR 40% OCH INTE 96.7 SOM ÄR STANDARD.

Har spelat och testat 100 olika casinon och där vinner man titt som tätt.. på storspelare förlorar man 95% av alla spins vilket är teoretiskt omöjligt .. varning för denna bluff casino sida 100% FUSK och fifflar med uttag nekar dem utan att säga till för att man ska torska.. sen blir man disconnected ibland när de ska komma bonus eller liknande och bonusen ger 5x men på andra casinon vinner jag nästan hela tiden. VARNING!

1 août 2024

Advarsel mod Storsvindel.

Storspelare…? Nej, storsnyd!

Jeg spiller i flere dage uden, at de udbetaler mine penge!

Jeg kontakter deres kundeservice hvorpå, at jeg får returneret svar, at de har frosset mine penge indtil, at jeg har sendt dem min kontoudskrift for April mdr. og lønseddel - Hverken min lønseddel eller kontoudskrift kommer spillestedet ved da, det er mine private oplysninger!

Det vanvittige er at spillesteder ikke advarer og fryser min spillekonto indtil, at de har fået oplysningerne, men istedet kan jeg fortsat spille uden, at få mine udbetalinger!

Det næste bliver at kontakte reklamationsnämnden, om at de ikke vil udbetale mine penge - Dernæst Spelinspektionen, da Storspelare ingen ret har til, at beholde mine penge for, at få mine personlige oplysninger om min privat økonomi!

Læs om flere oplysninger på Spelpressen.

(Storspelare må ikke bagbinde folk for deres personlige økonomisk oplysninger eller presse penge ud af folk - Det er ulovligt)

Jeg kunne desværre ikke give minus 5 stjerner for deres spillested og kundeservice - Det er svindel og scam spilleplatform!

22 avril 2023
Avis spontané

Sämst utdelning till sina kunder

Väldigt dålig RTP, känner du för att sätta in och spela så kan du förvänta dig att få Max 10% av vad du satsade, spelat bort ett par tusen nu utan att få en enda vinst på x10, så vill du spela för chansen att vinna x10/x20 så rekommenderar jag att du ska leta efter en bättre sida då garanterat alla andra spel bolag har 100% bättre utdelning än storspelare!

21 décembre 2022

Mina pengar försvann

Mina pengar försvann. När jag kontaktade storspelare.se och förklarade så svarade de otrevligt och sedan så stängde de av chatten med mig. Dåligt!

Sätt aldrig in pengar på storspelare.se!

14 janvier 2020
Avis spontané

Extremt dåligt och lurar sina kunder

Vilseledande marknadsföring. Insatta pengar fryses inne utan vetskap. Utlovad bonus utan omsättningskrav stämmer inte. Mycket otrevligt bemötande.

Ha inget med detta bolag att göra!! Extremt dåligt och lurar sina kunder!!

14 janvier 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit