Strøby Turist Avis

4,7

Strøby Turist kørte os (30 gymnaster og 12 instruktører/crew) til Gardasøen, Italien på en 9 dages tur. Allerede inden vi skulle afsted, kom der god og relevant kommunikation, og på selve tur... Voir plus

Vi har klubtur to gange årligt. Helt fantastisk oplevelse. Chaufføren er altid meget hjælpsom. Både med rolator og med at hjælpe de ældre op og ned i bussen. Chaufføren finder og kører ad smukke ve... Voir plus

I begyndelsen af april var vi i Holland på blomster flodkrydstogt med Best Travel. Bussen blev trygt, godt og sikkert ført af Bjarne, som gav mange gode og muntre informationer undervejs. Samtidig hav... Voir plus

Fantastisk tur med Bedst Travel ,og en behagelig pilot Ejer Bjarne fra Strøby turist både hans kørsel og hans Ping pong med vores fantastiske guide Finn de var Guld værd for vores rejse,kan kun anbefa... Voir plus

1. Compagnie d'autobus
  2. Société de transport en bus et autocar
  3. Agence de visites touristiques en bus
  4. Service de transport pour handicapés
  5. Service de transports scolaires
  6. Voyagiste

Strøby Turist er en danskejet bus- og transportvirksomhed. Vi transporterer vores passagerer behageligt, rettidigt og sikkert i velkørende, sikre og miljøvenlige busser. Vi er klar til at svare på alle spørgsmål og vi hjælper med alle praktiske forhold ifm. kørslen. Vi kører for virksomheder, foreninger, private, kommuner, offentlige transport og andre offentlige myndigheder. Vi kører i hele Danmark og Europa. Strøby Turist er grøn transport med sikkerhed, service og miljø som første prioritet.

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fin stemning og dygtige chauffører

Chaufførerne var afslappede, venlige og dygtige til at køre med unge mennesker. Der var en god stemning på hele turen, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

22 septembre 2013
Logo de Strøby Turist

Réponse de Strøby Turist

Godaften Elsebeth - tak for roserne, vore chauffører melder samstemmende tilbage, at det var en fornøjelse at køre med eleverne, høflige og søde unge mennesker, som gjorde arbejdsdagen nem og afslappet.

De bedste hilsner
Bjarne Nielsen
Strøby Turist

Sådan skal det gøres !

Det var bare sådan det skal være, bus til tiden, meget venlig chauffør, overholdt tidplan hvilket varvigtigt for at nå alt på denne tur. Havde nogle specielle ønsker til ekstra reklamer på bussen hvilket også blev løst på en super god måde. Alt i alt en super oplevelse og vi har allerede booket dem til næste år igen.

22 septembre 2013
Logo de Strøby Turist

Réponse de Strøby Turist

Hej Jacob - tak for de pæne ord - skulle hilse fra min chauffør Jørn og sige tak for sidst, han er klar igen næste gang, i har brug for Strøby Turist.

De bedste hilsner
Bjarne Nielsen