3,5

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,5

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Aldrig mer Strömbergs

Varför har man instruktioner om reklamationer om man ändå tänker anklaga kunden för
1) inte köpt täcket hos Strömbergs
2) Att täcket säkert gått sönder av att en annan häst tuggat på det.
Det var suck och stön från början när jag visade var det gått sönder, hade med en skärmdump på kontoutdraget. Kändes så trist att jag till och med sa att jag inte behövde något nytt täcke. Aldrig mer Stömbergs

10 mars 2026

Har allt du behöver

Grym butik med brett och fantastiskt sortiment samt kunnig och mycket trevlig personal. Ett EXTRA STORT PLUS för Anna som besitter en enormt stor kunskap inom foder, tillskott och vitaminer. Hon har varit ovärderlig och hjälpt oss räkna ut specialanpassade foderstater till vår ponny som är finare i hullet än någonsin.

25 mars 2025

Världens trevligaste ridsportsbutik med…

Världens trevligaste ridsportsbutik med en alltid lika underbar och tillmötesgående personal!! Det är svårt att hitta butiker idag med ett sortiment så kvalitativt och omsorgsfullt utvalt. Varit en trogen kund hos er i nästan 10 år och så tacksam för den förstklassiga hjälp och expertis jag har fått ta del av, speciellt från Anna, vare sig det handlat om utrustning, täcken eller foder. Även reklamationer har fungerat felfritt de gånger jag blandat ihop storlekar och behövt byta. Fortsätt som ni gör! Ibland har man sån tur med att man får träffa den gudomligt vänliga chihuahuan 💕

31 mars 2025

Helt talanglösa

Helt talanglösa
Har mailat tre gånger ang en reklamation om ett täcke där fyra osymmetriska små hål på insidan av ett amigo täcke , aldrig varit med om liknande. Inga tecken på skada eller något på utsidan men skyller på att något fastnad i täcket och det är punkt. Konstigt med fyra ställen på olika platser på täcket som är helt nytt och knappt använt.
Sämsta kundservicen år 2024 , grattis

14 décembre 2024

Dårlig stil vedr. retur

Øv jeg har købt en retur fragt label til den formue af kr. 269,- for en lille pakke til Danmark !!!! selv om jeg har betalt, bliver label ikke tilsendt ??? og firmaet svarer ikke deres telefoner. Leveringstiden var meget lang.

21 juin 2024

Uhørt dårlig oplevelse

Har bestilt en vare 13 NOV som var på lager og den skulle derfor være mig i hænde 2-3 dage efter
dags dato (21 dage senere )har jeg ikke modtaget noget og har rykket for varen flere gange og blive mødt med en kort forklaring at at snevejr skulle være årsag - jeg oplever en ligegyldig tone og tilbud om at annullere … men jeg vil bare gerne have min vare og en ETA jeg kan forholde mig til, det har jeg ventet på 2 dage nu INTET svar! jeg handler ALDRIG her igen

7 décembre 2023

Verkar inte ta sin onlineverksamhet på allvar

Verkar inte ta sin onlineverksamhet på allvar. Det går inte att se på hemsidan att saker inte finns i lager och efter beställning så händer eventuellt ingenting... innan man stöter på själv. Lite som att spela fotboll i lera, lite jobbigt att vara drivande efter att man lagt en beställning.

21 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit