Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Top, super makkelijk! Ik moest een aantal readers bestellen en wat ik heel fijn vond is dat de uploads automatisch naar het juiste formaat werden aangepast en met het voorbeeld kan je het zelf direct... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimeur numérique

Écrit par l'entreprise

Snel jouw scriptie of thesis professioneel laten printen en inbinden? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Ik heb 2 boeken laten inbinden

Ik heb 2 boeken laten inbinden. PostNl geeft aan dat het is afgeleverd in de brievenbus. Dit is niet mogelijk want onze brievenbus is daarvoor te klein. Studentendrukwerk heeft aangegeven het te gaan uitzoeken. Daar de postbezorging bij Post ligt was het op korte termijn moeilijk te achterhalen wat er met het pakketje was gebeurd. Studenten drukwerk bood aan op hun kosten 2 nieuwe exemplaren te leveren. Deze zijn onderweg naar ons. Nu blijkt dat het pakketje enkele dagen terug door post bij enkele huizen verder is afgegeven zonder een briefje in onze brievenbus achter te laten.
Complimenten hoe studenten drukwerk dit heeft opgelost

27 mars 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het bijwerken van je review!
Wat vervelend dat uw pakketje niet direct goed werd bezorgd. Hoewel dit soort situaties gelukkig zelden voorkomen, vinden wij het belangrijk dat dit goed wordt opgelost.

Doordat wij onze producten zelf produceren in Groningen, kunnen we snel handelen wanneer er iets misgaat. Daarom hebben we direct aangeboden nieuwe exemplaren te maken, zodat je niet onnodig hoefde te wachten terwijl de situatie met PostNL nog werd uitgezocht.

Erg fijn dat het pakket inmiddels boven water is. We waarden de complimenten enorm!

Mocht je in de toekomst weer iets willen laten inbinden, dan staan we graag opnieuw voor je klaar!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede site voor snel drukwerk

Fijne, snelle service, kosten zijn ook redelijk. Ene automatische hulp met de afsnijranden zou het helemaal afmaken.

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve review!
Super dat je tevreden bent over onze snelle service en de prijs.

Je opmerking over automatische hulp met de afsnijranden hebben we intern doorgezet, dankjewel voor de feedback hierover!

Prima drukwerk

Prima drukwerk, snel geleverd. Heb een magazine laten afdrukken voor de verjaardag van een vriend.

16 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle service

Snelle service, helaas wat fletse afbeeldingen. Maar verder prima levering.

16 mars 2026

Goedemorgen Marion,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en verder naar wens was.

Wat jammer dat de afbeeldingen wat flets zijn uitgepakt, dat lossen we uiteraard graag voor je op.

We hebben om een paar aanvullende gegevens gevraagd zodat we dit voor je kunnen controleren en snel een passende oplossing kunnen bieden. Hier hebben we helaas nog geen reactie op ontvangen.

We hopen alsnog op je medewerking!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, ik ben goed en fijn geholpen via de mail en telefonisch. Het boek wat ik heb besteld werd snel geleverd en is van mooie kwaliteit. Dankjewel

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. In eerste instantie was mijn printopdracht niet helemaal goed gegaan, er zat een veeg in. Ik heb gelijk contact opgenomen en werd snel geholpen en ze boden twee goede oplossingen aan waar ik uit kon kiezen. Binnen een paar dagen kreeg ik een vervangend product in perfecte staat. Zeker een aanrader!

13 mars 2026

Mooie reisboeken via studentendrukwerk

Ik ben hartstikke tevreden met het drukwerk wat zij regelmatig aan mij leveren. De door mij geschreven reisboeken met heel veel foto's zien er werkelijk schitterend uit. Zijn een plaatje in mij bibliotheek. Fijn dat ze boeken kunnen drukken tot wel 400 pagina's voor een redelijke prijs en een goede kwaliteit.

Ik bestel hier standaard

Ik bestel hier standaard mijn tijdschriften (nu al een stuk of 6 in totaal) ze zijn altijd prachtig en snel in huis. Mocht er een drukfoutje zijn gemaakt reageren ze heel snel op de mail en denken mee aan een oplossing.
Onwijs tevreden en zeker een aanrader!

4 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Was redelijk duur voor de kwaliteit die…

Was redelijk duur voor de kwaliteit die ik terug kreeg. Er zaten allemaal strepen en vlekken op mijn magazine

26 février 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je review, maar wat jammer dat de bestelling niet geheel naar wens is. Het is zeker niet de bedoeling dat er strepen en vlekken in je drukwerk zitten, dus we zouden graag uitzoeken wat hier aan de hand is. We willen graag samen met je tot een passende oplossing komen, daarom hebben we je gegevens opgevraagd. We hebben hier tot nu toe helaas geen reactie op ontvangen maar hopen alsnog op je medewerking!

Mooi druk werk

Mooi druk werk , goedkoper dan elders , een geweldige service , en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Echt een aanrader .

12 février 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus