Lisez les avis des autres
Goede communicatie, enorm flexibel werk en prima salaris. Je mag zelf alles inplannen en regelen waardoor je goed rekening kan houden met je eigen agenda. Het geeft je veel verantwoordelijkheid wat oo... Voir plus
Lang gezocht naar een goede en betrouwbare bijles organisatie die een niet al te hoog uurtarief hanteert (voordeel je kunt in termijnen betalen) en bij Study Works gevonden. De eerste match tussen onz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ben super geholpen door het team van StudyWorks. Samen met mijn vriendin op zoek gegaan voor bijles voor haar favo diploma. De examentrainingen hebben heb onwijs geholpen om beter inzicht te krijgen i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
StudyWorks verzorgt bijles aan huis; in een voor uw kind vertrouwde omgeving. Individuele bijles zorgt voor een vertrouwensband tussen leerling en begeleider. Een relatie waarin de leerling eerlijk kan zijn over achterstanden of leerproblemen. De leraren op school staan soms te ver van de leerling af. Daarom richten wij ons op meer gelijkwaardige communicatie. Uit ervaring weten we dat dit een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de leerling. Vaak is een gebrek aan overzicht de oorzaak van een onvoldoende. De meeste leerlingen zijn echt wel slim genoeg Ze zijn alleen niet op tijd begonnen of wisten niet eens dat er een toets aan kwam. Daarom wordt tijdens de bijles van StudyWorks extra aandacht aan structuur en planning besteed. Een opgeruimde agenda en goede werkhouding doet wonderen voor de gehele cijferlijst. Zo heeft uw kind hopelijk zo weinig mogelijk bijles nodig. De bijles van StudyWorks is een-op-een. Dat is de meest effectieve vorm van bijles. De vaste begeleider van uw kind weet precies wat er op school verwacht wordt. Zo zijn er nooit meer misverstanden over schoolwerk en zal het huiswerk eindelijk eens af zijn. Zo blijft er gelukkig ook meer tijd over voor leukere dingen dan school.
Coordonnées de contact
Kon. Wilhelminalaan 3, 3527LA, Utrecht, Pays-Bas
- 030-7440538
- info@studyworks.nl
- www.studyworks.nl
A répondu à 19 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
NIET DOEN!! Zoek een betrouwbare organisatie !!
Bijles Havo examen aangevraagd. Moest direct betalen. Gedaan want er was hulp nodig. Nadat wij hadden doorgegeven wat de vraagstelling was, antwoordde de bijlesmedewerkster dat zij die kennis niet had en niet kon helpen. Er werd toegezegd dat het geld terug gestort wordt, maar het al weken wachten. Je kunt alleen mailen, mailen, mailen en wachten.
Geen kans
Blij gemaakt met een kans om bij hun te werken, aangegeven dat ik niet de juiste scholing heb en daar reageerden ze op dat het geen probleem was. Eindstand ben ik niet doorgegaan met de sollicitatieprocedure omdat ik niet de juiste scholing heb. Erg teleurstellen
Wrong Invoicing and demanding payments.
Wrong Invoicing and demanding payments.
I took a package for my daughter and even got assigned a good tutor. Nightmare started when we carried forward some lessons into the new term. We got a new tutor who was also good but they never warned us about the lessons on the package coming to an end. When I realized we had finished the quote, asked for the last booked lesson to be cancelled. Which was cancelled but billed. They in fact billed for more lessons that was still within the package.
I have since been in touch with their administration team who is refusing to listen to my side and insists I pay up the incorrect invoice if not, I will be penalized. I have provided all evidence and he has since stopped responding. This is forcing me to look for legal advise.
NIET AANRADER
NIET AANRADER , POSITIEF REVIEWS ZIJN FAKE.
IK had met hen afgesproken dat mijn zoon 24 Lessen zou volgen. Nadat deze waren afgerond en ik het volledige bedrag had betaald, stuurden ze me een factuur voor twee extra lessen die ik niet had aangevraagd. Ik vroeg de coach of hij extra lessen gegeven, maar hij zei van niet. Na talloze telefoontjes en e-mails kwamen we overeen dat ik de twee extra lessen zou betalen, en dat heb ik ook gedaan, wat natuurlijk niet waar was! Maar een paar maanden later ontving ik opnieuw een brief van hen waarin ze betaling eisten voor een nieuwe factuur! per telefoon of email heeeeel moeilijk om te reageren 😡😡😡😡😡 OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS!
7 maanden na de laatste bijles kregen…
7 maanden na de laatste bijles kregen wij nog een factuur, we konden ook niet meer controleren aangezien alles eruit was gehaald door studyworks, maar het was niet correct aangezien de bijlesdocente iedere keer die maand de bijles moest verzetten was er nogal wat gerommel het kon maximaal 1 uur zijn, maar wij moeten 2 uur plus nog extra gaan betalen. Zeer slechte service van de studyworks geen aanrader zeker niet als online bijles, nogal vaak gerommel en afspraken niet nakomen. En als je een factuur krijgt zijn ze ineens niet meer te bereiken zowel online als per telefoon, je kunt ze alleen bereiken als je een bijles wilt nemen. Slechte service.
Ik zou hier niet gaan werken
Ik zou hier niet gaan werken, na 4 weken wachten op een VOG krijg ik de mededeling dat het toch niet gaat lukken en ik moest hier zelf na één week niks van hun te horen over bellen. Wordt totaal geen rekening gehouden met dat mensen gewoon hun huur moeten betalen. Ik zal hier echt absoluut niet solliciteren

Réponse : StudyWorks
Was echt heel slecht ervaring .
Ze komen de afspraken niet na
We hadden een goede coach die helaas wegens haar eigen studie moest stoppen. Inmiddels is het zes weken en StudyWorks heeft nog steeds geen andere coach gevonden voor ons. En het geld terug geven doen ze ook niet. Ik raad ze niet aan. Het is een bedrijf met alleen maar lege belooftes.
bijles scheikunde van…
Onze zoon kreeg bijles scheikunde van Onya. Ze was kundig en kon goed uitleggen. Onze zoon heeft samen met haar de basis door genomen en het heeft hem weer goed op weg geholpen
Goed werk
Prima docenten.
Mijn kind haalde eerst onvoldoendes maar deze werden gauw voldoendes
Kundige docent
Aardige, kundige docent.. ze studeert zelf nog, jong en begrijpt waar onze dochter mee strubbelt en legt op een goede, soms speelse, manier uit. Heel blij met de begeleiding..!
Very professional teacher
Very professional teacher, got our daughter lever improved drastically
Ik werd gebeld door een vrouwelijke…
Ik werd gebeld door een vrouwelijke stagaire kon er geen drol van geen duidelijke uitleg zou eerder iemand anders aanraden!
Fijne werkgever
Hele fijne organisatie om via te werken op de kinderopvang/BSO. Je kunt je zelf inschrijven op diensten, maar ze bieden ook diensten aan op het moment dat ze zien dat je beschikbaar bent.
Tevreden
Ik geef bijles via StudyWorks en ben tevreden met de gang van zaken!
Werken bij Studyworks
Werken bij Studyworks is een fijne manier om wat bij te verdienen. Het is leuk om kinderen bijles te geven en ze zien groeien.
Het Studyworks portaal werkt handig en fijn. Contact met medewerkers van Studyworks is altijd prima. Kortom: een fijne bijbaan :)
Erg fijn bedrijf
Een erg fijn bedrijf om voor te werken! Ik werk er nu een paar maanden en er is een breed aanbod aan leerlingen, zowel online als op locatie. Je kan ook makkelijk een leerling zelf aanvragen en je beschikbaarheid updaten als je extra wil werken. Kortom, erg tevreden en leuk bijverdienen!
I like that the company is coöperative…
I like that the company is coöperative and listens to the need of their employees. The company also notifies if there are any job offers that employees miss out on.
Zeer goede ondersteuning vanuit het team
Ik heb een aantal maanden met StudyWorks gewerkt. Gedurende deze periode heb ik de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Met name over de ondersteuning vanuit het StudyWorks-team ben ik erg positief; ze waren goed bereikbaar en hielpen me goed verder wanneer ik een vraag had.
Fijn bedrijf
Er zijn verschillende mogelijkheden voor bijlesleerlingen, van de basisschool tot en met vwo 6. De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken, het enige wat verbeterd zou kunnen worden is een soort online omgeving waar jij en je bijlesleerling allebei in kunnen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.