Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Voir plus
Fick fel produkter hemskickade (hade valt hemleverans). Kommentaren var ett "tråkigt att de packade fel på lagret". Elva dagar senare kommer rätt produkter till serviceombud. Måste nu åka och hämta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Voir plus
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Voir plus
L'entreprise a répondu
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Why information show only register with…
Why information show only register with Helthjem from 16 july until now.
Nothing new information.
You are lie on your website tha 2-5 business day delivery.
I must have it on Thursday but look like you are lie.
Imponerad
Imponerad. Paket låg utanför dörren efter drygt två dygn och varan känns helt äkta! Beställde en gammal favoritparfym till mkt bra pris. Alltifrån förpackning, flaska och doft säger mig att den är äkta. Kul!

Réponse de StylingAgenten.se
Paketet försenat men kontaktade…
Paketet försenat men kontaktade kundtjänst och fick hjälp snabbt! och billigare parfym än vad jag hittade på andra ställen. Fin kundservice

Réponse de StylingAgenten.se
Skrev en fråga angående en utgången…
Skrev en fråga angående en utgången parfym från 2014 som ni säljer. Men fick inget svar om den var äkta eller inte eftersom den inte finns att köpa längre så jag antar ni säljer en fake.

Réponse de StylingAgenten.se
Bra priser och snabba leveranser
Bra priser och snabba leveranser. Full pott:)

Tack för att ni finns
Tack för att ni finns, handlat här nu för 3e gången och ni är värd 5 stjärnor:)

Använder DHL som leverantör
Använder DHL som leverantör, som i sin tur fått för sig att leverera till iboxen vilket alltid blir en katastrof. Om man nu lyckas öppna luckan så är det oftast tomt där.

Katastrof företag
Katastrof företag. 2 veckor har gått och inte hört ett ord om vad som händer med mitt paket. Early Bird sa det försvunnit men ni bryr er inte.
Aldrig mer.

Pakke blir ikke sent
Jeg bestilte en vare fra Stylingagenten, og de trakk pengene fra kortet mitt før varen i det hele tatt var sendt. Dagen etter fikk jeg beskjed om at pakken var "registrert", men den er fortsatt ikke levert til transportør (Helt Hjem) flere dager senere. Dette oppleves useriøst og lite profesjonelt. Kommer neppe til å handle her igjen.

Fem av fem
Beställde Burberry London till fantastiskt pris. Ser att några skrivit i omdömen att produkter inte alltid är äkta. Min fru har använt parfymen flera år och den var garanterat äkta. Supernöjd med både produkt och med den snabba leveransen.

Réponse de StylingAgenten.se
Supersnabb leverans och bra erbjudande
Supersnabb leverans och bra erbjudande! Kommer tillbaka snart igen:)

Fantastisk kundservice!
Känner att jag måste komplettera min tidigare recension nedanför. Aldrig varit med om en bättre kundservice!! Det blev problem med min beställning, kontaktade dom och det löste dom på en gång, otroligt snabb återkoppling! Och extremt snabba på att posta det man beställt. Helt klart min nya favorit sida att beställa parfymer ifrån 😍

Réponse de StylingAgenten.se
Mottok Beverly Hills parfyme som er…
Mottok Beverly Hills parfyme som er hersk, eller fake, hva vet jeg. Ikke mulig å få refusjon fra det firmaet. Skal ALDRI handle der igjen
Ser svaret fra dere, og det har jeg gjort. Men dere påstår at alt er i orden

Mycket nöjd kund!
I fredags beställde jag en parfym och idag (måndag) har jag fått den.
Helt otroligt snabbt! 👍🏻👍🏻👍🏻

Réponse de StylingAgenten.se
Jag skickade tillbaka en produkt som…
Jag skickade tillbaka en produkt som jag beställde av misstag för 10 dagar sedan. Fortfarande de påstår att paketet har inte kommit. Skickade samtidigt ett packet till Italien som är sedan längre återbetalt. Hur kan det hända att ett packet till Italien kommer före ett packet till Sverige?

Ikke stol på StylingAgenten
Ikke stol på StylingAgenten! Dette er svindelforsøk!
Jeg bestilte en parfyme fra dem, men fikk ingen vare , men de tok betalingen og nekter å gi pengene tilbake!
De bruker en regnskapsfører som heter Walley.se . Ikke stol på dem. De nekter også å gi pengene tilbake!