Duurzaamheid en after-sales service zijn erg slecht tot onbestaand.
Productkwaliteit en duurzaamheid en after-sales service zijn erg slecht tot onbestaand. 12 jaar na installatie van 4 secties SF-vouwdeuren (in totaal ongeveer 16 meter in 4 delen) valt het hele systeem bijna uit elkaar en dit betreft geen commerciële installatie, dus er is geen sprake van zwaar gebruik. Bijna alle scharnieren en beugels zijn letterlijk kapot (aluminium doorgebroken) of vervormd en Sunflex heeft geen reserveonderdelen (zelfs niet één) om aan te bieden voor "deze oldtimer" (dit is hoe ze onbeleefd in een email aan mijn installateur het systeem omschrijven dat ze slechts 12 jaar geleden hebben geleverd) en bij herhaalde vraag of er toch nog een "gepaste oplossing" kan worden geboden, stelt Sunflex Nederland letterlijk het volgende voor: "Een gepaste oplossing zou kunnen zijn: een nieuwe pui installeren..." Zo simpel is dat en daarmee is de kous voor Sunflex af. Er is dus helemaal geen after-sales service en er is geen enkel reserveonderdeel meer beschikbaar 12 jaar na installatie en er wordt geen oplossing aangeboden. Blijkbaar moeten we als klant dit soort respectloos, klantonvriendelijk en zeer onbeleefd gedrag accepteren. Er kan eens iets mis gaan maar dan sta je voor je product en blijf je correct en dat is hier bij Sunflex niet het geval. Daarom wil ik nieuwe klanten adviseren om niet voor de optie Sunflex te gaan.