Fijne en snelle service! Er was per ongeluk iets mis gegaan met de bestelling, en dit werd snel en goed opgepakt. Ik heb mooie producten gekocht en ik word door Supergroen op goede ideeën gebracht h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik twijfelde eerst om te bestellen, omdat ik weinig reviews kon vinden. Toch de gok gewaagd en heel blij mee! Snelle levering en heldere communicatie. Natuurlijk ook gewoon een heel leuk duurzaam asso... Voir plus
Keurig op de hoogte gehouden van enigszins vertraagde levering met zelfs aanbod om order te cancellen als het te lang zou duren. Toch binnen een week geleverd. Chapeau.
Zeer tevreden. Redelijk snel bezorgd en met een persoonlijk geschreven ‘bedankt’ op de pakbon. Ontzettend blij met de rvs knijpers. Fantastisch product. Tweede setje knijpers besteld.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Supergroen.nl is er voor wie bewuste keuzes wil maken in het dagelijks leven, zonder gedoe. Alledaagse spullen die je toch al gebruikt maar dan groener. Zoals verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en spullen voor onderweg. Precies wat je al gebruikt, maar dan duurzamer en met aandacht gekozen. Alles draait om eenvoud, bruikbaarheid en minder afval. De producten komen zoveel mogelijk van kleine merken en worden verstuurd in hergebruikte dozen, met minimale verpakking en zoveel mogelijk milieuvriendelijk materiaal. Bij Supergroen.nl gaat het niet om perfect duurzaam leven, maar om stap voor stap groener kiezen. Geen poespas, geen overbodige luxe, wél duidelijke informatie, eerlijke service en producten waar je écht iets aan hebt. Of je net begint met verduurzamen of al langer bewuste keuzes maakt: hier vind je spullen die passen bij jouw manier van leven.
Coordonnées de contact
Keurig op de hoogte gehouden
Mooi snel en alles ging zoals gepland...
Fijne webshop met een mooi assortiment!
Goed op de hoogte
Product was even niet op voorraad maar ik kreeg gelijk een mailtje of ik er op wilde wachten. Kwam daarna toch nog sneller dan verwacht.
Fijne communicatie toen ik mijn…
Fijne communicatie toen ik mijn adresgegevens niet correct had ingevuld, alles snel geleverd.
Goede mooie producten!
Alles kwam in goede staat aan. Het pakketje was compleet. Ik ben blij met de herbruikbare watjes! Het werkt prima om mijn gezicht mee schoon te maken. Ik heb ze nu ook gewassen op 60 graden en ze zien er nog steeds goed uit. De sponzen van Spaans gras maken goed schoon. En de biologische ( bos ) werfzeep ruikt lekker fris ( den, spar, hazelaar, ginko )....Ik hoefte niet lang te wachten op de bestelde producten!
Mooie producten die goed werken voor…
Mooie producten die goed werken voor een redelijke prijs en een supersnelle bezorging !
Niet op voorraad toch verstuurd
Ondanks dat het niet in de webshop op voorraad was toch geregeld dat mijn kado op tijd werd verstuurd!
Snelle communicatie.
Snelle en correcte levering,
Snelle en correcte levering,
super fijne en eerlijke producten.
En savoir plus sur les différents types d'avis.