Don't listen to the 1 star reviews, Supra is legit. Ive been burned by a few off shore casinos before so was wary at first. But if you complete the kyc checks, you WILL be able to withdraw. Deposit... Voir plus

After a small print condition which meant they removed a bonus I'd won, for not spending it in 7 days.. I tried deleting my account, no longer wanting to deal with them. You can't. They wo... Voir plus

Avoid having this experience. There really isn't anything worthwhile going for this franchise. Lack of promotions. Lack of rewards Lack of appreciation for the funds spent on this service.... Voir plus

First I was sketchy about my withdrawals, took a bit of time, first time 1000 euros 3 a 4 days, next withdrawl 4000 11 days.. but I got It they just need a lot of confirmations but that’s what you ge... Voir plus

2,6

Bas

Oplichters

Wat een oplichters maak hier a.u.b geen acount aan en speel hier niet zodra je iets wint betalen ze niet uit. Komen elke keer met smoesjes over de payment provider. Hoop dat dit bedrijf wordt aangepakt ik ga er in ieder geval wel melding van maken.

1 mars 2025

Supra play zal ik niet opwaarderen…

Supra play zal ik niet opwaarderen allereerst Wagner bijna nooit je bonus vrij of je krijgt hem niet en je moet hem vrij spelen.

Uitbetaling is altijd een drama ze verzinnen elke keer wat anders.

27-02 / account is disable? Omdat ik elke dag vraag waar mijn geld blijft

26 février 2025

Welkomstbonus niet ontvangen

Welkomstbonus niet ontvangen, storten gaat super snel en makkelijk, totdat je wil laten uitbetalen. Verspil hier je geld niet, genoeg betere alternatieven

13 février 2025

Ze betalen niet uit

Ze betalen niet uit! Storten gaat heel makkelijk. Totdat ik een jackpot won. Je krijgt geen cent te zien! Gok hier niet! Oplichters!! Zoals alles onder Fortaprima SRL

18 novembre 2024

Slechtste casino win je 800 moet je…

Slechtste casino win je 800 moet je eerst omdat je en wager van 800 krijgt met 20 euro bonus uuren doorspelen met je gewonnen geld daarna had ik nog 500 euro over na en dag word je request ge canseld en halen ze gewoon je geld van je acc en zegen ze ja en regel is gebroken dus krijg je je inzet terug gewoon oplichters zeker niet gebruik maken van hun site

17 octobre 2024

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!

grootste scam casino wat er bestaat, speel hier niet!

Ik had 2 keer gestort een lange tijd geleden, beide nooit aangekomen zeggen ze terwijl het van mijn bankrekening af is gegaan.

Ze zeiden dat binnen 5 werkdagen het geld terug gestort zou worden, maar heb nooit meer iets gekregen. Via de klantenservice word je ook genaaid.

Ik waarschuw iedereen, speel hier niet!

10 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit