Svane Rejser  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er 3 gang jeg rejser med Svanerejser og tak til Ditte for at tage hånd om et problem som opstod. Jeg vil til enhver tid anbefale Svanerejser og rejser gerne med dem igen. Hilsen Jette

Noté 5 sur 5 étoiles

Har i feb./marts været med Svanerejser, singlekoncept til Syd Vietnam. Dejlig oplevelsesrig ferie ,med mange spændende oplevelser på programmet. Vil gerne i den forbindelse fremhæve Vores skønne kompe... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi fik en masse gode oplevelser. Alt kørte på skinner og vores guide, Anne Mette,gjorde et kæmpe godt stykke arbejde. Gode busser og hoteller. Ingen uheld eller kedelige oplevelser. Sidst men... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Spennende tur til et annerledes land. Cuba er som et levende museum med gammelt og nytt. Bilpark i alle årsklasser og merker og hest og okse fremdeles i bruk. Fin natur fine strender, hyggelige folk o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Agence de croisières
  3. Fournisseur d'excursions culturelles
  4. Site de recherche de vols
  5. Hôtel
  6. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Svane Rejser er et service rejsebureau, hvor kunden altid er i centrum. Vores store net af samarbejdspartnere over hele verden gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af rejser. Vi arrangerer rejser til hele verden: fly+hotel+billeje, grupperejser, singlerejser, cruise, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, m.m. Svane Rejser's koncept er enkelt: Bedst mulige service til lavest mulige pris!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skøn tur til Sri Lanka med Svane Rejser

Jeg har lige været en tur til Sri Lanka med Svane Rejser. Jeg vil gerne anbefale Svane Rejser og vores rejseleder Christian meget varmt. Vi oplevede en masse skønne ting på Sri Lanka og planlægningen, hotellerne og det sociale med gruppen var helt i top. Vores rejseleder Christian samt den lokale rejseleder forstod at binde tingene godt sammen. Både det sociale i gruppen og alt det skønne vi oplevede i landet.

24 février 2025

Kære Flemming,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de varmende ord! Vi er utrolig glade for at høre, at din rejse til Sri Lanka med Svane Rejser har været en så positiv oplevelse. Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med både planlægningen, hotellerne og det sociale samvær i gruppen.

Det er også dejligt at høre, at både Christian og den lokale rejseleder har formået at skabe en god balance mellem det sociale og de fantastiske oplevelser i Sri Lanka. Vi vil selvfølgelig sørge for at sende dine rosende ord videre til dem – de vil uden tvivl blive glade for at høre, at de har gjort en forskel for jeres rejse.

Vi håber, at vi kan få lov at sende dig afsted på flere eventyr i fremtiden!

Team Svane Rejse

Tryg og sikker oplevelse

Jeg har haft fornøjelsen af at bestille en rejse igennem Svane Rejser. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, blev jeg mødt af venlighed og professionalisme - jeg har kun gode ting at sige, og jeg kan ikke vente med at skulle benytte mig af dem til næste gang.

Vh Christian G.M

13 janvier 2025

Kære Christian,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er utrolig glade for at høre, at din oplevelse med Svane Rejser har været fantastisk fra start til slut. Det betyder meget for os at blive mødt med så positiv feedback, og vi er glade for, at du har følt dig godt taget hånd om hele vejen.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores service og professionalisme – det er netop det, vi stræber efter i hver eneste rejseoplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med næste rejse, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen!

Helt perfekt rejse til Sri Lanke

Dette var min først rejse med Svane Rejser og det bliver ikke den sidste. Konceptet er super godt.
Super god service/hjælp fra kontoret inden afrejsen. Guiden Christian skal have stor ros, han var virkelig omsorgsfuld, hjælpsom og god til at ryste os sammen. Den lokale guide ville meget gerne fortælle om sit land, hvilket jo er en fornøjelse. Rejse programmet var godt, dog måtte der gerne være en enkelt halv dag mere til afslapning. Hotellerne var virkelig flotte.
Jeg kan varmt anbefale Svane Rejser

26 février 2025

Kære Lis,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Svane Rejser, og at vores koncept og service har levet op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du fremhæver vores guide Christian. Vi er glade for, at han har været omsorgsfuld og hjælpsom, og vi er glade for, at du følte dig godt taget hånd om. Også den lokale guide lyder til at have gjort et stort indtryk med sin viden og entusiasme – det er virkelig dejligt at høre.

Vi tager også din feedback omkring ekstra afslapningstid med til efterretning, da vi altid søger at forbedre os. Vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu flere rejser med os i fremtiden, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tak for at vælge Svane Rejser, og vi ser frem til at have dig med på næste eventyr!

Kun positivt at sige om Svane Rejser

Kun positivt at sige om Svane Rejser.
Dette var min 3. Rejse og absolut ikke den sidste. Mega spændende rejse programmer, meget gode hoteller og ikke mindst en kanon guide i Christian, stor ros til ham.
Også rigtig gode lokale guider.
Ser frem til næste års program bliver frigivet.

17 février 2025

Kære Vicki,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en uforglemmelig oplevelse med Svane Rejser! Det er helt tydeligt, at din rejse blev endnu mere speciel takket være Christian, og vi kan ikke lade være med at fremhæve, hvor utrolig glad vi er for at have ham som en del af vores team. Christian er uden tvivl en af vores mest passionerede guider, netop fordi han er så dygtig til at skabe en helt unik og personlig oplevelse for vores rejsende. Hans viden, entusiasme og evne til at formidle det lokale på en engagerende måde gør ham til en uvurderlig del af vores rejseprogram.

Vi er glade for, at du også har haft fornøjelsen af de lokale guider – det er en vigtig del af vores mission at skabe dybdegående og berigende oplevelser. Vi håber, at vi kan fortsætte med at tilbyde dig flere mindeværdige rejseoplevelser, og vi ser frem til at præsentere næste års program!

Tak igen for dine varme ord – vi glæder os til at byde dig velkommen på en ny rejse snart!

Svane Rejser Teamet

Varmeste anbefalinger

Altid supergode oplevelser. Det er en stor fornøjelse at have med Svane Rejser at gøre. En utrolig positiv imødekommenhed og gør alt for at opfylde de ønsker man har, og ofte lidt til...
Her er man ikke i tvivl om, at man har med et rejseselskab at gøre, der er meget professionel og som har stor erfaring inden for rejsebranchen igennem mange år.
Vil helt klar anbefale at tage med Svane Rejser.
Man føler altid, at man er i gode hænder :-)

24 février 2025

Réponse de Svane Rejser

Tusind tak for den helt fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade og taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Svane Rejser. Det betyder utrolig meget for os!

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du har haft så mange gode oplevelser med os, og at du føler dig i trygge hænder, når du rejser med os. At kunne levere både en professionel og personlig service er noget, vi virkelig stræber efter, og det er en kæmpe motivation for hele teamet at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det er en ære for os at have dig som kunde. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med næste rejse – vi er altid klar til at finde den perfekte oplevelse for dig og sikre, at din rejse bliver lige så fantastisk som den forrige.

Tak igen for dine pæne ord, og vi ser frem til at have fornøjelsen af at hjælpe dig med mange flere rejser i fremtiden!

Mange rejsetyper og destinationer

Super koncept med forskellige rejsetyper og mange destinationer - dejligt at der er mange slags singlerejser at vælge imellem.

27 février 2025

Kære Heather,

Tak for din fantastiske anmeldelse, Heather! Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores koncept og udvalg af rejsetyper og destinationer. Vi stræber altid efter at tilbyde noget for enhver smag, og det er skønt at høre, at vores singlerejser har været en god mulighed for dig. Vi håber at kunne hjælpe dig med at planlægge endnu flere fantastiske rejser i fremtiden! 😊

Bh Team Svane Rejser

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og godt koncept.

God service og godt koncept.
Svane Rejsers koncept med single rejser er en rigtig god måde at rejse på, når man vil rejse på ferie alene. Man er nemlig ikke alene på ferien, men har mulighed for at få nye venskaber og dele sine oplevelser med andre. Tak for en god rejse oplevelse. Mange hilsner Tina Wasehus :-)

14 février 2025

Kære Tina Wasehus,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Svane Rejsers koncept for singlerejser. Det betyder meget for os, at du har haft mulighed for at skabe nye venskaber og dele dine oplevelser med andre. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen på en kommende rejse, og vi er glade for, at vi kunne være med til at gøre din ferie endnu bedre.

Teamet hos Svane Rejser

Noté 1 sur 5 étoiles

Forfærdelig service og fuldstændig urimelige priser!

Svanerejser har det åbenbart meget svært med min anmeldelse og har nu for 2. Gang søgt om at få min anmeldelse fjernet. Denne gang lykkes det da jeg ikke måtte nævne en medarbejder ved fornavn.
De mener også at det er for dårligt af mig at jeg kommer med en anmeldelse her måneder efter. Personligt mener jeg at det netop for folk til at tænke over at jeg faktisk mener mine ord og at det ikke er et øjebliks irritation som skal ud.

_____________
Orginal anmeldelse, nu med fjernet navn:

Forfærdelig service og fuldstændig urimelige priser!

Vi kontaktede Svanerejser.dk for at planlægge en ferie til Cuba, men det blev en kæmpe skuffelse. Først talte vi med en sød og hjælpsom medarbejder men tredje gang vi ringede, blev vi mødt af en stor portion irriteret og vrede.. Hun mente, at vi alligevel ikke ville afsted, bare fordi vi stillede spørgsmål og gerne ville vide, hvad vi betalte for, og spørgsmål til hvordan vores ferie ku se ud på flere måder, da vi ønskede at komme rundt på øen.

Hun kunne ikke engang forklare, hvad "all inclusive" indebar – hvilket jo kan betyde alt fra tre måltider om dagen til fri adgang til mad og drikke hele døgnet. Det er en ret vigtig detalje, når man forsøger at vurdere, om prisen er rimelig. Og lad os tale om prisen: 60-75.000 kr for to personer i 10-14 dage – kun for transport og overnatning, og få steder med mad og en enkel oplevelse...Det er fuldstændig absurd.

Til sidst droppede vi Svanerejser.dk og arrangerede rejsen selv. Vi endte med tre fantastiske uger i Cuba, hvor vi fik fly, transport, overnatning, oplevelser, mad og drikke for under 50.000 kr for to personer – altså langt mere for langt færre penge.

Hvis du overvejer en rejse til Cuba, så kan jeg kun anbefale at planlægge den selv og undgå Svanerejser.dk. Har du brug for ærlige erfaringer og tips, så skriv endelig til mig!

14 octobre 2024

Kære Jane,

Det er fuldstændig korrekt, at Trustpilot allerede har fjernet dine forrige kommentarer, da reelt set ikke har hold i virkeligheden og er tenderende til uanstændige. Og der skal meget til at Trustpilot fjerner en anmeldelse.

Da du igen ikke vælger at tage direkte kontakt til os, men i stedet laver et nyt opslag, så har vi kort sagt set os nødsaget til at lukke for en ikke-eksisterende dialog, da du vælger konfrontationskursen, som afspejler dine utallige anmeldelser, bare i Trustpilot regi alene med 30 anmeldelser.

For god ordensskyld deler vi glædeligt vores svar på din oprindelige besked.

• Antje Reither
Partner hos Svane Rejser

Kære Jane,

Vi tager alle henvendelse, også denne, meget seriøst og, vi bestræber os altid på at levere den bedste oplevelse for alle, der ønsker at opleve verden med os.

Når dette er sagt, så kan vi for det første ikke genkende det billede du uretmæssigt tegner af os. Derfor ønsker vi også at italesætte dette fra start af.
Ret beset har vi af flere omgange været i direkte dialog med dig og, vi har gennem korrespondance (både skriftligt og telefonisk) forsøgt at imødekomme jeres ønsker om en rejse til Cuba over julen. Altså for måneder tilbage.

Denne dialog har konsekvent været sober fra vores side. Vi ville hjertens gerne have løst denne problematik personligt, men da du aldrig har fremsat dette for os, og kommer flere måneder efter og beklager dig over de facto fejlslutninger, sidder vi meget uforstående og kede af, at du på den måde ønsker at skade vores familievirksomhed.

De faktuelle ting er klart modstridende med det konkrete skriftlige materiale vi har liggende og dertil skal siges, at vi under ingen omstændigheder acceptere, at vores virksomhed, men da slet ikke, at vores ansatte skal udstilles på en sådan nederdrægtig måde.

Du er altid velkommen til at skrive direkte til mig på mail, så vi forhåbentligt kan have en mere civiliseret dialog.

Antje Reither,
Partner hos Svanerejser

Kæmpe anbefaling

Jeg kan virkelig varmt anbefale Svane rejser! De er super søde og har den bedste kundeservice, og de hjælper en med alle de spørgsmål man måtte have. Man er i meget trygge hænder når man rejser med Svane rejser. Tusind tak for en fantastisk rejse og for fantastisk service!😊

10 février 2025

Kære Emilie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at du har følt dig godt taget hånd om, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at gøre din rejse speciel.

Vi ser frem til at hjælpe dig med mange flere rejser i fremtiden. Tak fordi du valgte Svane Rejser!

Mange gode rejser

God service og gode rejser!

10 février 2025

Kære Aidan,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores service og rejser. Vi ser frem til at hjælpe dig med mange flere fantastiske rejser i fremtiden!

Tak for god oplevelse

Et lille og rart rejse-selskab, hvor man føler sig rigtig godt behandlet som enkeltperson - og ikke bare er en ud an mange. Tak for en god oplevelse.

2 février 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at du har følt dig godt behandlet som en individuel kunde. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver eneste af vores rejsende.

Vi håber at kunne hjælpe dig med flere rejser i fremtiden!

Fantastisk rejse til Cuba

Vi valgte svanerejser da vi skulle til Cuba hele familien, 5 personer. Vi havde hørt godt om dem gennem bekendte og besluttede os for at gå med dem. Vi har fået den bedste service og rundrejse. Vi takker mange gange for de gode ideer og følte os hørt i vores ønsker af Bettina, som lyttede og tilpassede turen til os.

Det er ikke sidste gang vi rejser med svanerejser! Og har allerede planer om at den næste tur skal gå til Sri Lanka med svanerejser som arrangør, hvilket vi glæder os meget til.

6 janvier 2025

Kære Natasja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I havde en uforglemmelig oplevelse på jeres rejse til Cuba, og at Bettina kunne hjælpe med at skræddersy turen, så den passede perfekt til jeres ønsker. Det betyder meget for os at vide, at I følte jer hørt og velplejede under hele jeres rejse.

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres næste eventyr til Sri Lanka – det bliver helt sikkert en fantastisk oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service - altid med et smil

Jeg holder meget af Svane Rejsers solo-rejse koncept. Der kan jeg tage afsted alene - og rejse sammen med andre, og få nye venskaber og opleve en masse. Og de er altid så søde og hjælpsomme hos Svane Rejser - og altid med et smil og imødekommenhed.

1 janvier 2025

Kære Anna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores solo-rejsekoncept. Det betyder meget for os at høre, at du både har haft mulighed for at rejse alene og samtidig møde nye mennesker og skabe nye venskaber.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores service, og vi glæder os til at fortsætte med at hjælpe dig med at planlægge flere spændende rejser fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

En dejlig og afslappende rejse til Maldiverne

Vi er netop kommet retur fra en fantastisk tur til Maldiverne, hvor vi boede på det skønne resort Villa Nautica, Paradise Island efter anbefaling fra Svane Rejser. Rejsen var planlagt med en mellemlanding i Frankfurt, hvor der var indlagt god tid til at finde flyet til Male lufthavn. Det samme gjorde sig gældende ift. hjemrejsen.

Vores ophold inkluderede både overnatninger i en ’Beach Villa’ og ’Water Villa’, hvor vi havde valgt en all-inclusive-pakke der klart kan anbefales. Dette betød, at vi som en del af pakken fik adgang til udvalgte restauranter, hvor vi alle steder blev mødt at et meget venligt og smilende personale – virkelig en fornøjelse. Restauranterne udmærkede sig med flere gode og varierede temabaserede retter gående fra forretter og hovedretter inklusive et stort udvalg af salater mv. til et stort udvalg af frugter og desserter.

Vi havde en dejlig og afslappende ferie, hvor vi benyttede de fantastiske sandstrande som øen tilbyder, hvor der samtidig var rig mulighed for at opleve de mange forskelligartede fisk. Herudover kan vi varmt anbefale at leje en kano (er gratis hvis all inclusive pakken er valgt) og ro turen rundt om øen afsluttende med en god omgang massage.

Endnu en gang skal der lyde en stor tak til Svane Rejser for et veltilrettelagt program. Vi ser samtidig frem til at fortsætte vores dialog ift. planlægning af fremtidige rejser.

16 janvier 2025

Kære Kurt, tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for at høre, at I havde en fantastisk tur til Maldiverne og at opholdet på Villa Nautica, Paradise Island levede op til jeres forventninger. Det lyder som om, I virkelig har haft en afslappende og uforglemmelig ferie, og vi er glade for, at både mellemlandingerne og selve rejsen gik glat.

Vi er også glade for, at den all-inclusive pakke fungerede godt for jer, og at I kunne nyde de fantastiske restauranter og aktiviteter, øen havde at byde på. Det er altid dejligt at høre, når vores kunder får det optimale ud af deres ferie, og vi takker for de varme anbefalinger, især omkring kano-oplevelsen og massagen!

Vi ser frem til at hjælpe jer med at planlægge flere fantastiske rejser fremover – det bliver spændende at finde nye eventyr til jer! 🌍✈️

Tak igen, og på gensyn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var afsted på en single rejse til Cuba

Jeg var afsted på en single rejse til Cuba her i Nov. 2024, og det var simpelthen noget af det bedste jeg har gjort. Svane Rejser var søde og hjælpsomme hele vejen igennem og vores guide Ulla var helt special og super skøn. Hun var ekstrem hjælpsom, opmærksom og utrolig service minded.. og var god til at formidle ting på en sjov og underholdende måde, og samtidig få rystet gruppen godt sammen. Jeg kan varmt anbefale Svane Rejser og deres single rejser koncept, som i bund og grund er en flok rejseglade mennesker som ønsker at få nogle skønne rejse oplevelser sammen med andre mennesker.

9 novembre 2024

Réponse de Svane Rejser

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din single-rejse til Cuba blev en fantastisk oplevelse, og at Ulla kunne gøre rejsen endnu mere speciel. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både vores koncept og den service, du har oplevet – det betyder rigtig meget for os.

Det er skønt at vide, at du nød selskabet og de unikke oplevelser, som en single-rejse kan give. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på en ny rejse snart, hvor endnu flere minder venter på at blive skabt.

Tusind tak for din anbefaling – det varmer! 🌴✈️

De bedste rejsehilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg på Mpala Safari Lodge I sydafrika i…

Jeg var på Mpala Safari Lodge med single-rejser I sydafrika i august 2024 med single-rejser sikken en fantastisk oplevelse, at være der på dyrenes hjemmebane,fik set the big five mm. Nu glæder jeg mig til Marts hvor turen går til vietnam, det bliver helt sikkert også en super tur. Hilsen John Jeppesen

25 août 2024

Kære John,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om din oplevelse på Mpala Safari Lodge i Sydafrika! Det glæder os virkelig, at du havde en fantastisk tur og fik set The Big Five – en oplevelse, vi ved, man aldrig glemmer.

Vi er glade for, at du allerede ser frem til din næste rejse til Vietnam i marts. Vi er sikre på, at det også bliver en mindeværdig tur med masser af nye indtryk og oplevelser.

Tak for din tillid til Svanerejser – vi glæder os til at tage dig med på flere eventyr!

Bedste hilsner,
Svanerejser Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og virkeligt…

Super god service og virkeligt hjælpsomme med alt der nu skulle være! Bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af svanerejser!!!! ✈️

4 septembre 2024

Kære Mikael,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og hjælp. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder føler sig godt taget hånd om, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.
Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige rejser – det bliver bestemt ikke sidste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Svane Rejser for en fantastisk…

Tak til Svane Rejser for en fantastisk ferie.
Vi havde en helt igennem skøn rejse takket være Svane Rejser. En helt perfekt oplevelse for børnene og kanon service hele vejen igennem.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem.

23 septembre 2024

Kære Emilie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I havde en skøn ferie, og at både I og børnene havde en perfekt oplevelse. Det betyder meget for os at vide, at vores service har været med til at gøre jeres rejse mindeværdig.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig med flere eventyr i fremtiden!
De varmeste hilsner,

5 stjernet oplevelse

Virkelig søde menensker og god service. Kan varmt anbefale Svane Rejser☀️

1 septembre 2024

Kære Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en 5-stjernet oplevelse hos Svane Rejser. Vores team stræber altid efter at yde den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at det er blevet værdsat.
Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tillid og service mind

Tillid og service mind.
Svane Rejser tog sig tiden, omtanken og opmærksomheden, til at organisere og strukturere grupperejsen, så vi alle oplevede Ro og Orden - og kunne nyde eventyret.

2 septembre 2024

Kære Eira,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og gruppen har haft en positiv oplevelse med vores service. Det er vores mål at skabe ro og orden, så alle kan nyde rejsen fuldt ud.
Vi sætter stor pris på din tillid til os, og vi ser frem til at hjælpe jer med mange flere eventyr i fremtiden!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus