Sveland Djurförsäkringar Avis

1 251
TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag får alltid den hjälp jag behöver. Blir trevligt bemött. Och jag har haft Carolin Holst i många år och är jätte nöjd med henne. Hon är alltid trevlig . Och skönt att ha samma varje gång jag ringer.... Voir plus

Mycket kompetent o trevlig personal. Gav mig bra råd, men också en tanke på att min katt var gammal 16 år o 4 mån. Vi fick henne när hon var 7 år. Hon har varit vid min sida sen dess. Följt mig överal... Voir plus

1. Compagnie d'assurance animaux
  2. Agence d'assurance
  3. Compagnie d'assurance

Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 251)

1 148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidigt.

Inga konstigheter.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack så mycket för din feedback! Vi är verkligen glada att höra att det har fungerat väldigt bra för dig. Din positiva upplevelse betyder mycket för oss.💚

Tack så mycket för din positiva feedback!💚

Fick tillbaka på försäkringen utan…

Fick tillbaka på försäkringen utan några problem och gick på bara några dagar. Varit med båda mina katter hos veterinär och alltid fått tillbaka ersättning. Väldigt glad och tacksam för att vara kund hos Sveland. Svarar alltid snabbt på frågor också.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för de fina orden! Vi är så glada att höra att du är nöjd med din försäkring hos oss och att du uppskattar vår snabba hantering och service. Det gläder oss att dina katter får den hjälp de behöver.💚

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba hanteringen av ditt ärende. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss!💚

Prisvärda

Snabbt. Smidigt, prisvärt.

6 août 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att ni uppskattade vår snabba och smidiga service samt vårt prisvärda erbjudande. Tack för er feedback!💚

Bra kontakt och agerande mot min…

Bra kontakt och agerande mot min veterinärklinik och därmed även mot mig. Snabb utbetalning.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att du uppskattar vårt samarbete med din veterinärklinik och den snabba utbetalningen. Det gläder oss verkligen!💚

Trevligt bemötande och vi fick hjälp…

Trevligt bemötande och vi fick hjälp med vår lilla tik. Så är väldigt nöjd med detta bolag. Mvh Maria

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att ni fick ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa er lilla tik. Tack för de vänliga orden!💚

Snabba och bra!

Tack så mycket för din positiva feedback!💚

Fungerade smidigt och fick fin hjälp av…

Fungerade smidigt och fick fin hjälp av er "vårdguide".

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för din fina återkoppling! Vi är så glada att höra att det fungerade smidigt och att du fick bra hjälp av vår vårdguide. Det betyder mycket för oss! 💚

Inga problem med direktreglering av…

Inga problem med direktreglering av veterinärkostnaderna, förutom att det tog lite tid med att få bekräftelse.
Vi var akut iväg med min katt och det visade sig vara så allvarligt, att han fick somna in.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi beklagar djupt er förlust och den svåra stund ni gick igenom med er katt. Vi förstår att det var en tung upplevelse, särskilt när det gällde er älskade familjemedlem. Vi tar till oss er feedback angående väntetiden för bekräftelse vid direktreglering och kommer att se över våra rutiner för att förbättra detta. Tack för att ni delar med er av er upplevelse.💚

Vänligt bemötande

Vänligt bemötande, lätt att få kontakt och hjälp!

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack så jättemycket för din vänliga återkoppling! Det gläder oss otroligt mycket att höra att du uppskattar vårt bemötande och att det är lätt att få kontakt och hjälp. 💚

Bra bemötande och bra information när…

Bra bemötande och bra information när vi pratade i telefon
Fick även mycket bra information på min mail efter samtalet
Precis hur jag skall gör
Så tacksam att ni finns för bra rådgivning

15 août 2026
Avis spontané

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att du fick ett bra bemötande och tydlig information både via telefon och mejl. Det är fantastiskt att veta att vår rådgivning är till hjälp för dig.💚

Jag har varit jättenöjd under alla år…

Jag har varit jättenöjd under alla år jag har haft försäkringen hos er. Jag har även tala om att jag har er, om djurförsäkring har kommit på tal.

3 août 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att ni har varit nöjda med er försäkring hos oss under alla dessa år. Tack för att ni rekommenderar oss!💚

Tycker att allt har fungerat bra

Tycker att allt har fungerat bra. Service ,personalen och hur man får betala det fanns olika möjligheter att betala på jättebra. Har inget att klaga på inte försäkringsbolaget, inte Evidensia heller. Mvh Anna-karin

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med vår service, personalen och de flexibla betalningsmöjligheterna. Vi uppskattar att du inte har något att klaga på, varken på oss eller försäkringsbolaget. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en positiv upplevelse!💚

Alltid lika professionellt och trevligt om

Inte bara bra och proffsigt bemötande utan helt perfekt med era uppfattningar

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack så jättemycket för din fantastiska feedback! Vi blir otroligt glada över att höra att du uppskattar vårt professionella bemötande och att du är nöjd med våra uppfattningar. Det betyder mycket för oss! 💚

Smidig reglering

Det är skönt att ha en försäkring som täcker katternas tandvård. Snabb och smidig reglering via veterinären.

10 août 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vad roligt att höra att du uppskattar att försäkringen täcker katternas tandvård och att regleringen via veterinären gick snabbt och smidigt. Tack för din fina feedback! 💚

Mycket nöjd

Ingen väntetid för att få kontakt. Mycket trevlig person som jag fick prata med.Gav bra konkreta råd och svar på mina frågor. Bra med mailåterkopplingen och den långa öppettiden.

12 août 2026
Avis spontané

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack snälla för de fina orden! Vi blir så glada att höra att du uppskattade den snabba hjälpen och de konkreta råden. Det är toppen att du är nöjd med både mailåterkopplingen och våra öppettider! 💚

Det är snabb behandling av ärendet.

Det är snabb behandling av ärendet.
Lätt att förstå försäkringskassan villkoren

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar den snabba hanteringen av ärenden och att våra villkor är lätta att förstå. Det är viktigt för oss att det är tydligt och effektivt.💚