Sveland Djurförsäkringar Avis

1 308
TrustScore 5 sur 5

4,8

Min hund var inne hos veterinären för att operera i munnen, bölder på käkarna mm. Allt gick bra och min ersättning från Sveland blev jag nöjd med. Det var smidigt att veterinären fixade allt med Svela... Voir plus

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Jag fick ett professionellt och vänligt bemötande och kände mig väl omhändertagen. Allt gick smidigt och jag fick tydliga svar på mina frågor. Jag är mycket nöjd... Voir plus

Jag får alltid den hjälp jag behöver. Blir trevligt bemött. Och jag har haft Carolin Holst i många år och är jätte nöjd med henne. Hon är alltid trevlig . Och skönt att ha samma varje gång jag ringer.... Voir plus

1. Compagnie d'assurance animaux
  2. Agence d'assurance
  3. Compagnie d'assurance

Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 308)

1 197 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alltid varit nöjd med min kontakt med…

Alltid varit nöjd med min kontakt med Sveland!

5 août 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att du alltid varit nöjd med din kontakt med oss! Tack för de vänliga orden💚

SNABBT SVAR

29 juillet 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme💚

Har haft Sveland i 35 år!!

Har haft Sveland i 35 år!!
Alltid fungerat 👍🏻
Pia Lindén

31 juillet 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att ni varit nöjda kunder hos oss i hela 35 år! Tack för de vänliga orden och tack för att du är kund 💚

Toppen-service

Toppen-service, enkelt att skadeanmäla, och behöver man prata med någon så är kundtjänst alltid supertrevliga.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och att det är enkelt att skadeanmäla! Vi blir glada att veta att vår kundtjänst alltid är trevlig. Tack för din fina återkoppling!💚

Mycket kompetent o trevlig personal

Mycket kompetent o trevlig personal. Gav mig bra råd, men också en tanke på att min katt var gammal 16 år o 4 mån. Vi fick henne när hon var 7 år. Hon har varit vid min sida sen dess. Följt mig överallt, varit min bästa kompis. Ville absolut inte att hon skulle lida på något sätt. Hon var trött. Vi tog beslutet att låta henne somna in. Alltid svårt med ett sådant beslut, men det kändes rätt. Tack för samtalet.

3 août 2026
Avis spontané

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är tacksamma för era vänliga ord om vår personal. Vi förstår att det är ett otroligt svårt beslut att ta farväl av en älskad familjemedlem som har funnits vid er sida så länge. Det låter som att er katt hade ett underbart liv med er. Vi hoppas att ni kan finna tröst i de fina minnena ni delar. Tack för att ni delade er upplevelse med oss.💚

Fint och proffsigt bemötande…

Upplevde ett väldigt fint och professionellt bemötande som steg för steg ledde fram till en lugnande diagnos. Vilket innebar att jag just nu inte behöver kontakta veterinär. Ekonomisk service!

8 août 2026
Avis spontané

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att ni uppskattade vårt professionella bemötande och att vi kunde hjälpa er med en lugnande diagnos. Det gläder oss att ni känner att ni fick ekonomisk service.💚

Smidig och Snabb hantering

Smidig och Snabb hantering av skickade kvitton på veterinär kostnader. Bra tips om hur / vad om något händer. Inget krångel. .

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att vår hantering av kvitton och tips uppskattas. Tack för er positiva feedback!💚

Hältutredning

Sveland har hjälpt oss genom en hältutredning, först via vårdgudien och sedan via snabb reglering och tydlig av fakturor.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vad skönt att höra att ni fick så bra hjälp med hältutredningen, både via vårdguiden och med smidig reglering av fakturor. Vi är glada att vi kunde vara till stöd!💚

Ni är snabba och tydliga

Ni är snabba och tydliga. Väldigt smidigt att ha kontakt med er.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för din fantastiska feedback! 💚 Det gläder oss verkligen att höra att du upplever oss som snabba och tydliga, samt att det är smidigt att ha kontakt med oss.

Snabb hantering

Direktreglering utan krångel.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att regleringen var smidig och enkel för dig. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din positiva upplevelse.💚

Fantastiskt service och kundbemötand i…

Fantastiskt service och kundbemötand i min svåraste stund

29 juillet 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack för din fina feedback! 💚 Vi är så glada att höra att du uppskattar vår service och vårt bemötande, särskilt under en svår tid.

Upplevde att ni gjorde allt ni kunde…

Upplevde att ni gjorde allt ni kunde för att hjälpa min katt.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Tack så mycket för de värmande orden! Vi är så glada att höra att du uppskattade vårt engagemang och att vi kunde göra allt vi kunde för att hjälpa din katt. Det betyder mycket för oss.💚

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Aldrig några problem vad det än gäller.

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att ni är nöjda och att allt fungerar problemfritt. Tack för er fina feedback!💚

Väldigt bra försäkringsbolag till hund och katt

Väldigt bra försäkringsbolag som täcker mer än andra bolag gör. Super nöjd!

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att ni är supernöjda med vårt försäkringsbolag och att vi täcker mer än andra. Tack för de vänliga orden!💚

För lång hanterings tid.

För lång hanterings tid.
Trots högt försäkring i går inte specialist
Annars ok

27 juillet 2026

Réponse de Sveland Djurförsäkringar

Vi beklagar den långa hanteringstiden och förstår din frustration över försäkringen. Vi ser ständigt över våra processer.💚