Jag har för andra gången fått hjälp med sådant som inte har inbringat en endaste krona år deras företag. Sällsynt med så hjälpsamma företag där de lägger energi på något som de redan från början är s... Voir plus
Beställde en drönare som visade sig vara defekt vid leverans.Jag skickade tillbaka den och hade mina farhågor att detta skulle strula och dra ut på tiden.Men allt har fungerat klockren!Jag fick en ny... Voir plus
Dom hade den längre kabel varianten som jag var ute efter (Micro USB till USB-C på ca 30cm för den första Mavic Mini). Då jag lyckas tappa alla andra av samma längd (dvs där jag har flygit med de... Voir plus
Försäljning av drönare och tillbehör i Norden. Erbjuder även utbildning och kurser samt konsultutveckling av drönarlösningar till företag och myndigheter
Reningsverksgatan 10, 421 47, Västra Frölunda, Suède
- 031-712 80 30
- info@swedron.se
- www.swedron.se
snabb leverans
Great service overall
Snabb pack ok snabb transport ...
Super nöjd & glad
Snabb, smidig leverans med DHL.
Grymt bra produkter för min firma.
Kanon service & support!
Snabb och praktisk hjälp med ett litet…
Snabb och praktisk hjälp med ett litet men betydelsefullt ärende av ”nya på jobbet”-medarbetarna Olivia och Mattias. Dessutom med ett ovanligt trivsamt bemötande!
Beställde styrspakar
Beställde styrspakar. Efter leveransproblem får jag ett mail, det är Hannah som undrar om det är okej att de skickar ett annat par styrspakar istället och de återbetala mellanskillnaden. Stort tack och grymt jobbat till Hannah och Swedron som ger ett femstjärnigt bemötande till den allra minsta kunden.
Bra pris och snabb leverans
Kunniga och tillmötesgående, både säljare och kundservice.
Kunniga och engagerade säljare och support.
Smidiga leveranser och den enda retur jag gjort var problemfri, trygg och omedelbart återbetalad.
Bra service och utbud.
+ Bra service och utbud.
- Bring som leveranstjänst
- Var tvungen att fråga om momsfaktura
Responsiv och snabb leverans
Trevligt bemötande och snabb service
Snabbt och rätt
Mycket bra service och information
Mycket bra service och information, angående reparationen av min drönare.
En savoir plus sur les différents types d'avis.