Dokładnie 29.05.2023 zarejestrowałam się na tym panelu. Dziś jest 9.06.2023 mam wypełnione 12 ankiet i 1 profilową - razem 775 punktów. Miałam problem z jedną ankietą nie naliczyło mi punktów, napisał... Voir plus
Super firma i ankiety. Od momentu kiedy zrobili mnożnik x3 to w ciągu 3 tygodni zarobiłem 3x 834 punkty, co wymieniłem na bon na empik. Polecam, a działam na niej ponad rok, nigdy mnie nie oszukano, a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Zdobywaj kupony za wypełnianie ankiet internetowych w Polsce. Dziel się opiniami i odbieraj gotówkę ankiety. Nagradzane ankiety internetowe w Polsce.
Coordonnées de contact
Royaume-Uni
- www.swiatopinii.pl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Zawieszają konto
Przez kilka lat było spoko do czasu aż coś niby im się nie spodobało w wypełnianiu ankiet. Po kontakcie dostałam odpowiedź że moje konto zostało zawieszone i nie dostanę nawet rekompensaty za ubierane punkty a już miałam prawie komplet punktów. Jeśli ktoś za dużo robi wypłat pozbywają się takiego kogoś. Nie polecam
Nie polecam. 2 lata byłem członkiem panelu ale bez uprzedniego poinformowania moje konto zostało zablokowane bez możliwości wykorzystania uzbieranych punktów. Przez ten czas udało mi się uzbierać punktów ledwo na 3 kupony. Ankiety wpadają rzadko i są nagradzane małą ilością punktów. Niezliczoną ilość razy ankieta nie została nagrodzona mimo ukończenia całości ankiety. Także wiele razy ankieta wykluczyła mnie z udziału na samym początku. Strata czasu. Kosztowało mnie to masę czasu i dużo frustracji.
wyłudzanie danych osobowych
ostrzeżenie przed fimą ŚWIAT OPINII.
Świat opinii i Cenne opinie to chyba to samo ,bo i tutaj dostałem taką samą odpowiedż od tej niby firmy.
Liczą się tylko pieniądze i te ,które nie będą mi wypłacone w kwocie 54,00 daruję wam .Wolę stracić te 54,00 niż wszystkie pieniądze np. z mojego konta.
Kilka miesięcy wypełniania ankiet
Kilka miesięcy wypełniania ankiet, żeby do wypłaty kazali wysłać dowód osobisty ze zdjęciem twarzy za jakieś grosze zbierane wiele miesięcy jak do instytucji finansowej państwowej xD
Dość długo procesowałam się z nimi…
Dość długo procesowałam się z nimi wymieniając mejle w sprawie niezgody na skan dowodu i fotę mej gęby. Nie zaryzykowałam. Straciłam mnóstwo czasu na wiele ankiet i zdobyte punkty. Ponoć ten skan był potrzebny by potwierdzić że ja to ja. Bo mieli wcześniej dużo przypadków nierzeczywistych kont czy też innych oszukaństw. W porządku,ale czemu aż dowodem weryfikować? Przypomina mi to podobny problem jaki miałam z kontem na fb. Chyba drugim i ostatnim. Też chcieli skan dowodu choć konto to miało być raczej profilem instytucji. Szkoda gadać
Co do Świata opinii, to napisałam im oświadczenie, oferowalam nawet odręczne pismo, co w sądzie by przyjęto, że ja to ja, taka a taka i nie podszywam się etc.,ale oni dalej ze tylko dowód albo paszport albo dokument potwierdzający chyba pobyt czasowy. Spróbowałam z legitymacja do biblioteki, to też mój dokument, ale system "nie rozpoznał dokumentu" i za małe literki. Zapytałam czy może być legitymacja służbowa. Odpisali, że nie, natomiast w dowodzie potrzebne były obie strony. I gwarantują mi bezpieczeństwo bo dane idą do Amazona i Unii Europejskiej. Też mi gwaranty! A co ciekawe, na początku, gdy logowalam się do panelu, na moment wyskakiwał adres z frazą email w zapisie, a to też był kiedyś przekręt ten ermail....
Ps. Ale czemu Trustpilot też weryfikuje za pomocą dowodu?? Czyżby obawy przed botami i AI???
Wyłudzają skan dowodu osobistego
Wyłudzają skan dowodu osobistego, to zagranie poniżej pasa. Szkoda czasu na ich marne punkty, a już na pewno nie zrobię skanu dowodu osobistego.
Tragedia
Tragedia, wyludzają dane, kaza podać skan dowodu osobistego. Nie polecam.
Nie można wypłacić pieniedzy
Nie można wypłacić pieniedzy, jakiś veriff , aha napewno mogę zaufać
Bardzo fajny panel
Bardzo fajny panel , gorąco polecam.
Ankiety są przyjemne w wypełnianiu.
Przez dwa miesiące już dwa razy wypłaciłem.
Wypłaty na PayPal są expresowe
Wprowadzenie weryfikacji konta za…
Wprowadzenie weryfikacji konta za pomocą dowodu osobistego? Bardzo słabe zagranie ze strony panelu. Dodatkowo bez przejścia tego procesu nie jestem w stanie wypłacić swoich punktów - jest to niesprawiedliwe i czuje się jako użytkownik oszukany, ponieważ przez ponad rok wypełniania ankiet dopiero teraz natrafił się taki babol. Szczerze nie polecam.
Weryfikacja
Wprowadzenie systemu weryfikacji za pomocą dowodu osobistego jest nie Fair
scam
przed ankietą wstępne pytania - zgoda na przystąpienie i....w 90% przypadków ankieta przerwana w połowie albo pod koniec bo im odpoiwedzi albo profil nie pasują...zmarnowany czas, zero kasy
Za mało wpada ankiet
Za mało wpada ankiet, zaczynam robić ankietę po czym wyrzuca bo już się okazuje że jednak nie spełniam warunków. Miałam taką sytuację że rozwiązałam dużą część ankiety poświęcając z 15 minut po czym wyrzuciło mnie bo była informacja że trzeba dokończyć na komputerze a nie telefonie - po zalogowaniu się na komputerze ankieta uciekła i nie było ani punktów ani możliwości jej dokończenia
Lubie wypełniać te ankiety
Lubie wypełniać te ankiety, są jasne, właściwie sprecyzowane pytania i dobrze się je wypełnia.
Fun and cash
Duża ilość ciekawych ankiet z możliwością zdobywania punktów , które są zamieniane na bony pieniężne. Łatwa w nawigowaniu strona. Pełna kontrola nad swoim kontem i nagrodami.
En savoir plus sur les différents types d'avis.