À propos de l'entreprise

1. Service de fitness et nutrition

Informations provenant de diverses sources externes

_Not your average gym! Here at Switch we combine the best personal trainers, the best equipment, and the newest technology to assure you achieve your personal goals. A few one hour HIIT workouts a week is all it takes. Keep burning!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top gym!

Had ik deze gym maar eerder ontdekt....wat ik fijn vind is dat je niet hoeft na te denken over wat je gaat doen. Je hoeft alleen maar te komen 55 min knallen en klaar. De trainers kijken of je de oefeningen goed uitvoert en verbeteren je waar nodig. Er is altijd plek. Hou je niet van drukte, er zijn genoeg tijdstippen waar je met weinig anderen traint. Je training kan aangepast worden als je blessures hebt zwanger bent etc. Echt serieus niemand let op je, iedereen is bezig met zichzelf, heel fijn😬. Je gaat sterker worden, je conditie wordt ijzersterk en je gaat afvallen, 100%. Een leuke bijkomstigheid, de gym is mooi en schoon. En nu niet met zijn allen lid worden want ik hou niet van drukte.😉

1 août 2025

Geweldige sportschool!

Deze sportschool is een gamechanger voor drukbezette mensen! Je volgt de intensieve HIT-lessen wanneer het jou uitkomt in de ochtend of einde middag /avond, zonder vast te zitten aan de vaste lestijden zoals bij reguliere sportscholen. In slechts één uur werk je aan je conditie en kracht met een perfecte mix van cardio en krachttraining onder begeleiding van een zeer ervaren sportinstructeur. De lessen zijn pittig maar je bouwt snel conditie en spieren op. Perfect voor wie snel wil knallen, zonder tijd te verliezen. Dé oplossing voor een drukke baan en een fit lichaam!

30 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nooit meer zonder Switch!

Ik heb jaren gesport omdat ik het moest maar ik vond het afschuwelijk. Ik vond het een straf iedere keer weer. Maar Switch heeft mijn mind en leven veranderd en next level getild. Ik heb geen hekel meer aan sporten want de hoeveelheid gelukshormonen die ik aanmaak bij Switch is zoals ik nooit eerder heb ervaren, alsof je high on life bent.
Daarnaast word ik steeds sterker fitter en ben ik niet meer onzeker over mijn lichaam. Ik zou dit iedereen aanraden om te proberen. De trainers zijn heel kundig en weten precies wat ze doen. Daarnaast is het mega fijn om op muziek te trainen en in het donker! Switch daagt me uit mijn grenzen op te zoeken waardoor het altijd heel goed voelt erna. Het voelt altijd als een overwinning. Ik heb een zware tijd achter de rug (soms nog steeds) en het is ongelofelijk wat Switch in deze tijd voor invloed op mijn gesteldheid heeft gehad en nog steeds. Het gaat veel verder dan alleen het fysieke.
Ik train mijn lichaam, mijn mind en ik ben hierdoor meer in verbinding met mijn lichaam dan ooit. Ik wil nooit meer zonder Switch!

Leukste sportschool in centrum EHV

Ik ga al twee jaar met veel plezier richting Switch. Normaalgesproken 2-3x per week en dat houdt het ook leuk en afwisselend. Super enthousiaste en betrokken trainers! Ook zo nu en dan een challenge om jezelf uit te dagen.

Top!

Efficiënte workout, doel- en resultaatgericht en enorm motiverende trainers!

Super gym

Super gym. Fijne trainers en top apparatuur. De beste gym om de fitste versie van jezelf te worden. Zeker een aanrader!

4 octobre 2024

Super doelgericht

Super doelgericht.

Ondertussen ben ik al 3 jaar lid van Switch the Gym Tilburg en nog nooit zo fit geweest. Door de efficiënte workout heb je binnen een uurtje een volledige cardio- en krachttraining gedaan. Ook de enthousiaste trainers blijven je elke keer motiveren!

3 octobre 2024

Pas op: verslavend..

Door Switch ben ik nu zo iemand die zegt dat sporten verslavend is.
Toen ik begon, 2 jaar post parfum, woog ik bijna 90+kg en was mijn conditie nihil. Nu ben ik in staat om een halve marathon te rennen en ben ik fitter en sterker dan ooit. Voor de moeders: ik kan zelfs weer springen!
De hartslagmeter geeft inzicht en zorgt ervoor dat ik mezelf push binnen de limieten van mijn kunnen. De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en de begeleiding is top! Het inplannen van de training is gemakkelijk en de flexibiliteit past goed bij de hectiek van een jong gezin.
De gym heeft een fijne vibe: fijne muziek en gedimd licht zorgen voor focus, en tegelijk is het een feestje. Dat ik na 3 jaar nog steeds 2-4 keer in de week in de gym sta, had ik vooraf niet kunnen bedenken. Elke keer kom ik thuis met een voldaan gevoel.

14 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige gym waar iedereen welkom is!

Geweldige gym waar iedereen welkom is! Iedere les is anders wat voorkomt dat je je gaat vervelen. Dus in plaats van iedere keer de zelfde setjes gewoon een full body workout die iedere keer weer leuk en gezellig is!

Daarnaast ook altijd vette muziek en 1x per maand een dag met live DJ's die even een dikke set komen draaien waardoor je gewoon alleen nog maar vol gas kunt gaan!

Ook de coaches zijn stuk voor stuk super met goede begeleiding en corrigeren indien nodig zodat je blessure's zo veel mogelijk voorkomt. Geen 1-malige uitleg en vervolgens vrij op je beloop gelaten worden maar iedere les weer gewoon top coaching en motivatie zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

En als laatste gaan zelfs tijdens de lockdown de lessen gewoon buiten door!

12 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben echt zó blij met deze gym!

Ik ben echt zó blij met deze gym!! Na mijn proefles heb ik me direct ingeschreven. Je wordt flink opgezweept om alles uit je workout te halen. Eindelijk heb ik een sportschool gevonden waar ik met veel plezier heen ga, zeer afwisselend train en waar de tijd vliegt. Daarnaast zijn de trainers stuk voor stuk aardig en kundig. Ze helpen je echt om jouw doelen te behalen. Twijfel je? Niet doen en gewoon gaan!! Je zult er zeker geen spijt van hebben.

10 janvier 2022

Top, top, top!!

Switch is echt een top sportschool.

de trainingen zijn intensief en afwisselend waardoor ze keer op keer leuk blijven! ook de trainers zijn top!! Ze leggen alles goed uit en geven begeleiding tijdens het trainen. zo voer je ook daadwerkelijk alles goed uit.
ze staan ook altijd voor je klaar. voor vragen voor tijdens of na de training kun je bij ze terrecht en zelfs in deze hele bizarre tijd staan ze continu voor ons klaar!

Ik raad iedereen aan om hier zeker een keer een kijkje te komen nemen en je aan te sluiten bij deze toppers!

8 janvier 2022

Fit worden

Fit worden, maar dan op een andere en uitdagendere manier dan in andere sportscholen! Hier word ik blij van!

1 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke ontvangst en duidelijke…

Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Je voelt je niet als 'een van de velen'.
Ze zijn geïnteresseerd in je toekomstige verwachtingen of doelen en vooral waarom je deze hebt. Dat geeft wel een persoonlijke binding ipv. dat je een betalende klant bent.
Tijdens de workout heeft de coach ook goed contact met de hele groep en niet alleen jouw. Wat ook prettig is, omdat je ook de resultaten kan zien van de overige kandidaten.
Daarnaast is het ook leuk om een beetje 'competitie' te ervaren omdat je de percentages en getallen van je medekandidaten kan zien. Dat geeft je nét die boost die je misschien hebt om zelf iets meer te geven.
Na afloop is het niet alleen maar doei, maar ook hoe vond je het, hoe ging het, etc. Echte interesse!

Super fijne gym

Super fijne, kleinschalige gym waar je eens niet aan je lot wordt overlaten maar echt begeleiding krijgt. Fijne zaal, gave verlichting en killing geluid!

Top sportschool

Erg fijne sportschool. Sinds ik hier ben begonnen met sporten merk ik dat zowel mijn kracht als conditie flink vooruit is gegaan. Ik kan met mijn voetbalwedstrijden zonder moeite 90 minuten vol gas geven! Ik kan met volle 100% zekerheid zeggen dat ik nog geen moment spijt heb gehad. De hulp en service die je hier krijgt ga je nergens anders vinden!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus