SzymonmanowskiAvis

TrustScore 1 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

Oszuści! Nie zamawiajcie! Towar inny niż na zdjęciach. Po odesłaniu produktu odpisuje kontakt mailowy automatyczny . Po 6 miesiącach pisania dzień w dzień paczka zwrócona z powrotem do mnie bez zwrotu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zwykły oszust , któremu prawo pozwala bezkarnie oszukiwać ludzi i ciągłe się reklamować. DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH. NIE ODZYSKACIE PIENIĘDZY , ALE MOŻECIE MU UPRZYKRZYĆ ŻYCIE ZASYPUJĄC GO MAILAMI. NAPI... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

w grudniu zakupiłem kurtkę skórzaną czarną męską wiadomo że zimą jej nie nosiłem teraz w marcu założyłem ją kilka razy może dziesięć i kurtka się rozpadła na większości szwów pod pachami i na rękawach... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten sklep to wielkie oszustwo.Kupiłem buty w listopadzie 2024 za 190 zł.Buty bardzo słabej jakości, zamiast skóry jakiś szajs.Odesłałem je 02.12.2024 i do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.Fir... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

OSZUŚCI !!!

OSZUŚCI !!!
Towar dotarł z dużym opóźnieniem i zupełnie co innego było zamawiane. Jakość fatalna!

30 décembre 2024

Niestety zostałam oszukana

Niestety zostałam oszukana, zamówiłam produkt, nie dostałam potwierdzenia zamówienia, a sklep odpisał , że z moim adresem mailowym nie jest powiązany żaden zakup, płatność została ściągnięta, zero wyjaśnień. Niestety opinii zaczęłam szukać po fakcie 😔

11 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Towar niewiadomego pochodzenia- nie chcą zwrotu!

Towar niewiadomego pochodzenia, przypuszczam że z Chin. Komunikacja z obsługą klienta fatalna. Zdecydowanie nie chcą zwrotów- nie przysyłają formularza zwrotu, nie wiadomo gdzie wysłać towar. Najlepsze jest to że nie ma dowodu zakupu! Sprzedawca nie dostarczył żadnego paragonu.

23 décembre 2024

Uwaga na ten sklep!!!

Uwaga na ten sklep!!! Jeśli zamówiony produkt nie spełni waszych oczekiwań, możecie go zwrócić, ale musicie go odesłać do Chin, co wiąże się z kosztem przekraczającym z pewnością wartość zamówienia. Produkt jest bardzo niskiej jakości.

26 octobre 2024

Żałuje

Żałuje, że nie sprawdziłem opinii przed zamówieniem. Na razie jeszcze nie otrzymałem zamówienia, ale nie sposdziewam sie aby było to to co oglądałem i rzekomo kupiłem. Negatyw daję za fatalny kontakt. Anulowalem zamowienie w ciągu kilkunastu moinut po jego zlożeniu. Mimo to bombardowany jestem mailami o tym, że zamówienie jest juz w drodze, że rozumiemy itd. Oczywiscie polszczyzna w wydaniu chińskim.

27 décembre 2024

NIE KUPUJCIE - naciągacze

Marynarka przyszła nie w tym rozmiarze (2 rozmiary mniejsza )duże opóźnienie dostawy , metki są obcięte nie ma jak zwrócić towaru , jednym słowem naciągacze

25 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ostrzegam nie kupujcie to zwykłe buble…

Ostrzegam nie kupujcie to zwykłe buble z Chin
Mają sklep z niby odzieżą z Włoch stroną elegancją - Ale to podpucha tak naprawdę to prawdziwe buble za małe materiał -szok za te praktycznie dwie szmaty zapłaciłam prawie 500 zł a miał
Być elegancki włoski dres kurtki marynarka
Omijajcie z daleka tę firmę !!!!!

Łapiemy oszustów

Mnie też oszukali. Źle trafili. Tak się składa, że jestem multimilionerem a więc mam środki aby znaleźć oszustów i pociągnąć do odpowiedzialności bez względu na koszty.
Jeśli już podjęliście jakieś działania proszę o info na maila oszustmanowski na gmail.com
Zacznę od zatrudnienia prywatnych detektywów aby wytropić oszustów. Aparat Państwa działa tak, że trzeba im oszustów podać na tacy. I tak też zrobię. Jeśli macie pomocne informację również piszcie proszę. Każdy z Państwa może wysłać na w/w maila kontakt do siebie. Wystarczy mi adres email i imię. Jak już ich znajdę to mój zespół obsługujący ten proces i tego email'a wyślę do Państwa informację. Jeśli zechcecie będziecie mogli przystąpić do pozwu zbiorowego. Wszystkie koszty po mojej stronie.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamiast zielony jest czarny garnitur i znacznie za mały

Strona działa od niewdawna. Dopiero teraz widać masę negatywnych opinii. Zamówiłem garnitur zielony, czas realizacji 8-12 dni cena 299 zł. Otrzymałem po kilku mailach, znacznie po terminie, niezgodny z ze zdjęciem i zamówieniami. Czarny garnitur , o wiele za mały bo rozmiarówka chińska. Odnośnie zwrotu brak reakcji . Prawdopodobnie jest to oszustwo. Strona pięknie zrobiona, ładne zdjęcia. Prawdopodobnie Polak mieszkający w Holandii. Robi wrażenie. Niestety towar przychodzi z Chin, zgnieciony aby zajmował jak najmniej miejsca i dodatkowo pachnie kontenerem. Nie polecam. Liczę jednak na uczciwość Tego Pana i możliwość zwrotu.

Oszuści

Ubrania pozostawiają wiele do życzenia, metki odcięte, więc skąd można wiedzieć nawet jak to prać (: wydałam ponad 200 zł chcąc zrobić prezent mężowi, a wszystko przyszło z Chin xd ( za to samo na allie czy innej chińskiej stronie zapłaciłabym
o wiele mniej ) oczywiście tak jak inni dałam się zwieść stronie internetowej gdzie wszystko wygląda legitnie. Do głowy by mi nie przyszło, że można tak zrobić ludzi w bambuko.
NIE POLECAM, NACIĄGAJĄ LUDZI JAK MOGĄ

23 décembre 2024

OSZUST I NACIĄGACZ

OSZUST I NACIĄGACZ. OTRZYMANY TOWAR W RZECZYWISTOŚCI NIE NADAJE SIĘ DO UŻYTKU. TYLKO STRES I NIEPOTRZEBNE NERWY.

18 décembre 2024

Złodzieje nie kupujcie

Złodzieje nie kupujcie.. Czy są osoby które to zgłosiły na policję? Albo odzyskały pieniądze???Proszę o pomoc

18 décembre 2024

Oszuści.

Oszuści.
W rzeczywistości firma wcale nie jest zarejestrowana w Holandii.
Dane na które został zarejestrowany serwer.

Kalifornia, Toronto, 96 Movat Ave
szymonmanowski.com(małpa)contactprivacy.com
Tel. +1,4165385457

16 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłam kurtkę i chcę oddac bo…

Zamówiłam kurtkę i chcę oddac bo zaduza , a pisze ze są zwroty pomyłkowo wstała pieniadze 2 razy po 299zl dostałam takie szmaty warte po100 zł tu ludzie piszą że są oszukani a on pod swoim sklepem ma idealne opinie i jeszcze zwaszej firmy tytułem proszę zająć się tym ooszustem bo dalej oszukuje ludzi

30 novembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus