SzymonmanowskiAvis

TrustScore 1 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

Oszuści! Nie zamawiajcie! Towar inny niż na zdjęciach. Po odesłaniu produktu odpisuje kontakt mailowy automatyczny . Po 6 miesiącach pisania dzień w dzień paczka zwrócona z powrotem do mnie bez zwrotu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zwykły oszust , któremu prawo pozwala bezkarnie oszukiwać ludzi i ciągłe się reklamować. DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH. NIE ODZYSKACIE PIENIĘDZY , ALE MOŻECIE MU UPRZYKRZYĆ ŻYCIE ZASYPUJĄC GO MAILAMI. NAPI... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

w grudniu zakupiłem kurtkę skórzaną czarną męską wiadomo że zimą jej nie nosiłem teraz w marcu założyłem ją kilka razy może dziesięć i kurtka się rozpadła na większości szwów pod pachami i na rękawach... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten sklep to wielkie oszustwo.Kupiłem buty w listopadzie 2024 za 190 zł.Buty bardzo słabej jakości, zamiast skóry jakiś szajs.Odesłałem je 02.12.2024 i do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.Fir... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nie polecam strony

Nie polecam strony, żadna to dobra marka, zwykła chinszyczna z bazaru, na metce tylko literka z rozmiarem L, materiał tez pozostawia wiele do życzenia.

4 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Oszustwo, firma zarejestrowana w Niderlandach wysyła towar z Chin, przychodzi tandeta cuchnąca plastkiem bez żadnych dokumentów.

Towar zamówiony w okolicach 20 października, 4 listopada przyszedł. Firma podaje na stronie, że ma siedzibe w Holandii, a po złożeniu zamówienia przychodzą maile o wysyłce towaru z Chin. Otrzymane zamówienie zupełnie nie spełnia standardów opisywanych na stronie sklepu. Buty mające rzekomo rozmiar 44 są przymałe, rzekomo miały być ocieplane, a realnie wyłożone są w tandetny sposób w środku jakimiś trocinami (podejrzewam coś pokroju filcu). Zamówiony płaszcz, rzekomo ciepły i zimowy, okazał się jakości zwykłej ścierki. Guziki ledwo się trzymają, sam płaszcz zrobiony jest z jakiejś miernej imitacji polaru, a ocieplająca podpinka okazała się niczym innym, jak zszytymi ze sobą dwiema warstwami poliestru. Do tego oba z zamówionych „produktów” od samego wyjęcia z opakowania cuchną niemiłosiernie plastikiem, niczym najniższej jakości zabawki dla dzieci na nadmorskich straganach, a nawet gorzej. Zamówienie wyniosło zawrotne ponad 400zł, a na stronie same zapewnienia o najwyższej jakości i standardach wykonania. Oszustwo najgorszego sortu, nie polecam.

4 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dont buy anything from them.

Dont buy anything from them.
I bought a coat they have promised it will deliver in 4 days but it took 15 days to deliver and the product is from china with poor quality.
These idiots wont reply you if you want to return. If you want to return they will offer 15% refund, if you want to return you have to send the product to china and you have to pay for return.
Dont waste your time and money !!!!

31 octobre 2024

Zamówiłam wełniany męski płaszcz

Zamówiłam wełniany męski płaszcz. To co po 3 tygodniach do mnie dotarło, to poliestrowy szajs, cienki, mały, tragiczny. Wygląda jak szyty na poczekaniu. Dodam, że nie ma żadnych metek, nazwy producenta, marki, czy choćby składu. Czuję sie oszukana. Poziom komunikacji ze "sklepem" beznadziejny - rozmowa z marnej jakości chatbotem - od kilku dni nie mogę się doprosić o podanie adresu do zwrotu. I co ważne - "sklep" ma sprawiać wrażenie polskiego, choć z siedzibą w Holandii. W rzeczywistości przesyłka jest z Chin, o czym nie ma ani słowa na stronie. Nie dajcie się nabrać tak jak ja. Obawiam się, że nie odzyskam wydanych 200 zł. Mam nauczkę na przyszłość, bo opinie o "sklepie" sprawdziłam dopiero po fakcie.

24 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłem kurtkę zimową najpierw na…

Zamówiłem kurtkę zimową najpierw na stronie pisało że wysyłka w 24h A w e-mailu okazały się że od 8 do 12 dni.kurtka wygląda jak zwykła koszula w ogóle niezgodna z opisem i nieadekwatne cena do tego co przyszło nie polecam zakupów na tej stronie

30 octobre 2024

Tragedia

Tragedia, nie dajcie się nabrać, na początek piszą że wysyłają w 24h następnie przychodzi email ze 8-12 dni.
PO rezygnacji piszą że nie mają takiej możliwości. Nie opłacajcie, to się nadaje na pozew zbiorowy.

28 octobre 2024

Naciągacze

No niestety zamówiłem płaszcz pod koniec września, nie było tutaj jeszcze żadnej opinii, tylko podrobione opinie na stronie sklepu- to chyba podpada pod oszustwo, tak jak informacja, że mają towar na magazynie.
Przesyłka przyszła z chin po prawie miesiącu. Płaszcz z poliestru, materiał tragicznej jakości, rozmiar nieadekwatny. Uzyskałem info, że zwrot jak najbardziej możliwy...do Chin przesyłka 180 zł i szansa, że nie zwrócą kasy. Nie kupować tam nic. Podejrzewam, że niedługo zniknie i pewnie pojawi się pod innym szyldem.
Czy można to gdzieś zgłosić ???

23 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Żałuję że opinie przeczytałam dopiero…

Żałuję że opinie przeczytałam dopiero po złożeniu zamówienia. Paczka doszła po 15 dniach od złożenia zamówienia, ale niestety zwykły szmelc którego na bazarze bym nie chciała. Utopione 300 zł. Czy komuś udało się odzyskać pieniądze? 😭😭😭

29 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Podaje się za polską firmę

Podaje się za polską firmę, siedzibę ma w Holandii,a towar sprowadzany jest pod zamówienie z Chin. Czas oczekiwania bardzo długi. Towar niezgodny z zdjęciem na stronie. Kombinator!! Odradzam. Na stronie ma falszywą ocenę z trustpilot!!!

28 octobre 2024

Szkoda zachodu

Zamowiłem koszulę lnianą rozmiar L bo taki noszę przyszla chyba po trzech tygodniach na dodatek z poliestru i czegos tam jeszcze rozmiar za maly nie wiem skad maja te rozmiary. Nie warto zamawiac ubrania nie warte ceny

21 octobre 2024

Czyste oszustów

Czyste oszustów. Sweter zamówiony ponad miesiąc temu przychodzi z przesyłką z Chin, bez metki, dwa rozmiary za mały. Firma zarejestrowana w Holandii, strona fejkowa, dodane opinie są nieprawdziwe. Narusza prawa konsumentów.

25 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Na zdjęciu marynarka wygląda pięknie

Na zdjęciu marynarka wygląda pięknie. Nigdzie nie doczytałam się informacji, że zamówienie, które złożyłam będzie z Chin! Po otworzeniu paczki, wielkie rozczarowanie...ani kolor...ani rozmiar nie odpowiadał złożonemu przeze mnie zamówieniu. Chcą zwrócić marynarkę, dowiedziałam się, że musze ją odesłać na swój koszt do CHIN! Jak sprawdziłam ile to kosztuje to zrezygnowałam z wysyłki (prawdopodobnie zwrotu i tak nie doczekałabym się nigdy).
Uwaga na oszustów!!!! Nie dajcie się nabrać!!!

24 octobre 2024

Beznadziejna kurtka niby skórzana

Beznadziejna kurtka niby skórzana. Made in China. Zwrot towaru do Chin na własny koszt. 170 zł. Dodzwonić się czy uzyskać jakiekolwiek info graniczy z cudem. Nie kupujcie w tym pseudo sjleoue

22 octobre 2024

Brak odzewu mailowego

Po opiniach poniżej mogę się tylko cieszyć, że zadałem pytanie, na które bot obsługujący czat mailowy nie był w stanie odpowiedzieć i uchroniło mnie to przed stratą pieniędzy.
Szczerze współczuję osobom poszkodowanym i z całego serca nie polecam robić zakupów w tym pseudo sklepie

23 octobre 2024

Oszustwo

Oszustwo. Koszula jakości szmaty do podłogi.kolor inny niż zamówiłem. Rozmiarowka to jakiś żart. Nie polecam

23 octobre 2024

Jedno wielkie oszustwo!!

Jedno wielkie oszustwo!!! Po miesiącu dzisiaj otrzymałem przesyłkę... Kurtka za 300zł wygląda jak chińska ścierka do podłogi a rozmiar XXL odpowiada co najwyżej L.
Nie wiem co mam z tym gównem teraz zrobić bo wstyd wystawić to na jakieś aukcji nawet za 50zł a nie spodziewam się zwrotu pieniędzy... Przestrzegam wszystkich omijajcie ten sklep z daleka!!!

22 octobre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus