Když se něco rozbije, neopravují a nereagují
Velmi zvláštní firma. Už několikrát jsem se přesvědčil, že nemá smysl využívat jejich služby. Například dnes už druhý den nefunguje internet. Začalo to tím, že se jim něco stalo s vybavením. Jak později napsali, aktualizovali firmware. Ale od té doby mi přestal fungovat internet. Tvrdí, že po aktualizaci firmware je u nich všechno v pořádku. Nabídli mi standardně restartovat router, i když jsem to zkoušel několikrát. Můj router získává všechny parametry přes DHCP, ale brána, ani pingy, ani jiné stránky nefungují. Psával jsem opakovaně na podporu. Přestali na maily reagovat. Výsledkem je, že službu, za kterou bylo zaplaceno, neposkytují. Zřejmě budu muset úplně odejít od nich. Bohužel jsou téměř monopolisté v té oblasti Prahy, konkrétně ve Zličíně. Ale přesto, jsou tu ještě nějací další poskytovatelé, budu se snažit připojit k nim.
Zapomněl jsem dodat, že služba je poskytována a nazývá se ViaGia, společnost, která fakturuje u T-Mobile, a zákaznickou podporu zajišťuje společnost A1M. V podstatě je to úplný chaos.
24 avril 2025
Avis spontané