Længere leveringstid end forventet- bestilte onsdag formiddag, fik det leveret onsdag ugen efter. Dog hurtig svar fra kundeservice ift. at sende nogle af varerne retur og hurtig refusion af pengene.... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Jeg havde bestilt to varer af to omgange (et par ridestøvler og et fortøj). De blev sendt sammen og da jeg modtager ordren så opdager jeg at der mangler en del til fortøjet. Jeg skriver til deres mai... Voir plus
Jeg har handlet med Tårup Rideudstyr MANGE gange og har altid fået en fantastisk betjening, gode råd, lidt ekstra med hjem end jeg regnede med og en god kop kaffe. ☕️ Jeg kommer helt bestemt forbi ig... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Rideudstyr til priser hvor alle kan være med.
Coordonnées de contact
Hardersmindevej 1, Tårup, 8963, Auning, Danemark
- kundeservice@taaruprideudstyr.dk
- www.taaruprideudstyr.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs

Réponse de Taaruprideudstyr
Altid super hjælpsomme,lige meget…
Altid super hjælpsomme,lige meget hvornår man henvender sig.

Réponse de Taaruprideudstyr
Super god service og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering.
Fantastiske søde mennesker, og udstyr til skarpe priser.
Og så er deres lives på facebook helt fantastiske.

Réponse de Taaruprideudstyr
Under corona pandemien handlede jeg…
Under corona pandemien handlede jeg flere gang med Taarup rideudstyr via deres live salg.
Fordi jeg fik en relation til butikken hjemme fra sofaen i Odense, er jeg efterfølgende vendt tilbage. Altid fine produkter, skarpe priser og hurtig levering.
Anbefaling herfra.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Står altid klar til at hjælpe og komme med gode råd.
Ja også er priserne jo også helt fantastiske;)

Réponse de Taaruprideudstyr
Fremragende service har handlet hos…
Fremragende service har handlet hos Tårup rideudstyr over mange år og har altid været godt tilfreds, god service og hurtig levering 👍🏼

Top service og kvalitetsudtyr
Jeg har handlet hos Tårup flere gange, og det er altid en fornøjelse. Servicen er i top, og omgivelserne er rolige, så alt kan tages stille og roligt.
Udstyr til fornuftige priser. Klart et kig værd 😊
Har købt alle mine ridestølver her, og de er bare super i kvaliteten 🙏🏽 Den ene lynlås-dims knak efter kort tid, men den fiksede de hurtigt.

Réponse de Taaruprideudstyr
Har handlet ved Tårup flere gange
Har handlet ved Tårup flere gange, både online og i udstyrsbilen - altid fin service 👌🏼👌🏼

Service helt i top!
Altid ekstrem god og hurtig service samt masser af varer til yderst konkurrencedygtige priser!

Réponse de Taaruprideudstyr
Hurtig og virkelig god service
Hurtig og virkelig god service - hyggelige liveshoppings og gode priser! :-)

Réponse de Taaruprideudstyr
Et kæmpe stort udvalg og altid…
Et kæmpe stort udvalg og altid fantastisk god service.

Réponse de Taaruprideudstyr
God service , aftalt tid levering holder 100% , flot broderings arbejde , godt udstyr , kun positivt herfra som privat og for Dansk Sportspony Forbund som samarbejds partner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ja tak tilbud
Jeg har købt et ja tak tilbud, og hentede det i butikken. Varen var som forventet :-)

Super service og hurtig betjening
Super service og hurtig betjening
Utrolig sød personale

Ærgerlig service
Har købt et par ridestøvler hvor lynlåsen gik i stykker efter et halvt år, ejeren nægtede og enten reparere eller ombytte, da han mener det er en sliddel og han åbenbart har erfaring for at folk ikke behandler deres ting ordentligt, og den erfaring er så hans undskyldning for og løbe fra ansvaret.
Kan på ingen måde anbefale noget at handle hverken her eller på ejers anden webshop ridestoevler.dk
O stjerner
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner.
Virkelig dårlig service.
Har et par ridestøvler som går i stykker, efter et halvt år.
Og dem vil de ikke reparere eller bytte.
Lidt uenighed om hvordan Fri fragt over…
Lidt uenighed om hvordan Fri fragt over 500 kr og leverings muligheder tolkes….. Efter kort dialog efterkom de at sende mit fragt gebyr retur.
Nu håber jeg at varen lever op til forventningerne :)

Réponse de Taaruprideudstyr
Aldrig modtaget vare og dårlig service
Jeg havde bestilt er underlag, som de sendte til en forkert adresse og den endte derfor på posthus, og da jeg er sengeliggende med brækket nakke, var det ikke muligt at hente den. Tårup ville hellere have pakken igen, end at rette deres fejl og få den sendt til den rigtige adresse.
Jeg handler her aldrig igen og vil bestemt ikke anbefale dette firma til nogen.
Positive oplevelser!
Jeg er vild med denne butik! Bredt udvalg med sindsygt gode støvler og mange fine mærker i super kvalitet! Jeg har nu selvdesignet 2 forskellige mærker støvler derfra, og jeg har været super glad for dem begge, specielt mine Pioneer! Jeg har handlet i deres butik flere gange, og de har nogle super dygtige, og mega venlige medarbejdere. Kan kun anbefales herfra😄

Absolut værste firma nogensinde
Absolut værste firma jeg nogensinde har handlet med. Ridestøvler blev bestilt på Hest&Rytter i Herning i starten af marts og jeg fik af vide de først ville komme i slut maj/start juni - jeg sagde ja tak alligevel og lagde 500 kr i depositum. Midt juni har jeg stadig ikke fået besked om at de er kommet og klar til sending. Flere gange må jeg selv kontakte dem for at få info og de fortæller at der er lavet om i designet (super fedt at de gør det når man har prøvet det "gamle design" og jo ikke aner om det nye design så passer til ens fod/ben osv!!! Det er selvfølgelig ikke Tårup der har valgt dette men jeg blev ikke tilbudt at annullere min bestilling)
Først i slut juli ringer de endelig og siger de er klar. De får min adresse og jeg gør opmærksom på at de skal sendes til en anden GLS pakkeshop da jeg selv arbejder i en butik med pakkeshop - de bekræfter adressen TO gange. D. 31/7 får jeg en sms om at der ALLIGEVEL er leveret til min adresses nærmeste pakkeshop (en pakkeshop vi, med mindre vi har bestilt pakker, aldrig kommer i eller er i nærheden af! Min arbejdsplads er sågar tættere på end den pakkeshop vi får leveret til)
Jeg henter støvlerne og desværre passer de absolut ikke - om det er ændringen i designet, det faktum at jeg ikke har redet i halvanden måned grundet sygdom eller noget helt tredje er ikke til at sige. Jeg kontakter d. 1/8 Tårup Rideudstyr på Facebook og siger jeg ønsker at returnere og beder om en returlabel. Intet svar. D. 11/8 skriver jeg igen til dem og gør opmærksom på at jeg stadig har min returret så længe de ikke har svaret. Jeg bliver henvist til deres handelsvilkår (hvilke jeg ikke er blevet gjort opmærksom på på noget tidspunkt i processen) hvor de skriver at der IKKE er fri returfragt, som ellers er et lovkrav i Danmark for online shops. Jeg opgiver kampen og beder om adressen de skal sendes retur til og i stedet for en hurtig besked med adressen, får jeg et længere, og meget flabet svar om at jeg igen kan gå ind og læse deres handelsvilkår, hvor adressen også står!!
ALDRIG om jeg nogensinde handler med dem igen, om de så var de sidste i verden der forhandlede rideudstyr og jeg vil ALDRIG anbefale dem om man så kan få sit produkt til 75% af prisen! Tak i stedet og bestil hos Horze som har længere returtid og fri returfragt!!!
L’expérience Trustpilot