Tacoslocos Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Hyggelig uformel stemning. Maden er velsmagende og varieret. Tjenerne er søde og deres koncept er rigtig godt. Maden bliver serveret hurtigt og er frisk.

Vil sige oplevelsen var skuffende der manglede personale og personale med viden om maden. Samt det virkede ikke som om at der var nok personale ude i køkkenet. Maden afspejlet ikke hvad man ser på der... Voir plus

Maden smagt virkelig godt, jeg er enda på ingen måde en kød elsker men det her var virkelig godt! Musikken skabte en god stemning. Kollegaerne var super flinke og kom med maden hurtigt. Ville klart ko... Voir plus

Yndlingsrestaurant! Deres Vacos Locos tacos er hele køreturen fra Næstved til Køge værd HVER GANG! Vi spiser der hvert år på min fødselsdag. Smagen svigter aldrig. 5 kæmpe stjerner herfra!

Bien

TrustScore 4 sur 5

642 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

134 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kold mad og elendig service

Vi valgte all you can eat i Køge, men ventede over en time på vores mad, selvom der stort set ikke var andre kunder. Vi fik heller aldrig alt det, vi havde bestilt, trods gentagne gange at hive fat i personalet, som til sidst kunne sige at det var “udsolgt”.
Der var mange ansatte, men ingen overblik, og det virkede ikke som om, der ikke var nogen voksne til stede.

Den mad som blev serveret, smager virkeligt godt, men den blev til gengæld serveret kold..
Ærgerligt, for maden har ellers potentiale.

3 août 2025

Total luksus

Total luksus, maden kommer hurtigt og er varm og lækker og gode drinks. Kan kun anbefales

5 août 2025

Dårlig service

Vi bestilte maden kl. 18, og fik først maden kl 19:30, selvom de sagde vi ville få maden efter 20 minutter.
Servicen var også meget dårlig, men maden var ellers god.

27 juillet 2025

Elendigt på en time nåede mig og min…

Elendigt på en time nåede mig og min datter at få en ret hver på deres all inclusive. Så efter en times venten valgte jeg at se det som en oplevelse og to dyre sodavand rigegere og en køre tur hjem ad på en time.. den ene stjerne må gå til den ansatte som godt kunne se den var gal og lod os slippe med at betale for sodavand ..

22 juillet 2025

Er netop kommet hjem efter en elendig…

Er netop kommet hjem efter en elendig oplevelse. Vi valgte gårdhaven med reklamer på bordene og væggene som sagde, at man kunne købe forskellige slags øl i 3 varianter - problemet er bare at de ikke længere sælger disse typer drikkevarer. Vi bestilte bord til kl 20 - men køkkenet lukker allerede kl 21 (selvom de sagde 22), så “all you can eat” blev til rester af hvad der var tilbage i deres gryder- chili con carne med ris blev til chili con carne med nachos (blev ikke spurgt, men bare serveret med beskeden om at køkkenet lukkede så der blev ikke lavet mere og det var hvad der var). Prøvede 2 gange at bestille ret med crispy chicken men fik slatten kyllinge trevler. Der var ikke kulsyre i faxe kondien, smagte som opvaskevand. At betale kr 1380 for at kunne bestille deres rester over 1 time - mangen til elendighed skal man lede længe efter- om vi kommer igen - ellers tak
PS. det er så dårlig kundeservice at stole op og sætte gulv vand frem med moppe kl. 21.10 for at indikere (i må gerne blive færdige vi vil gerne lukke før tid)

18 juillet 2025

EN GANG FOR MEGET

Havde fået stedet anbefalet. Første eneste og sidste gang vi kommer her. Lang tid før maden kommer, forkert mad flere gange. Sidste bestilling var 2 små Taco uden rødløg til et barn . 31 min tog det før de kom, retten havde rødløg. Sendt i køkkenet igen, der gik 10 sek så kom maden retur til os. Stadig med rødløg i. Personalet skal huske at pille alt ud, når man ikke har tænkt sig, at lave 2 nye.
Det er simpelthen ikke pengene værd. Total forvirring

18 juillet 2025

Dårligt

Her en dag siden valgte mig og min familie at tage til Tacos Locos. Jeg kan sige nu at vi ALDRIG kommer tilbage.

Da vi skulle bestille vores mad, spurgte vi den unge dame som var tjenerne om hvordan man brugte deres ipads til at bestille, hvor hun bare vendte ryggen og gik. Det virkede helt mærkeligt.

Når det kom til madet smagte det fint, men halvkoldt. Ellers smagte det fint.

Efter hører vi drengene fra køkkenet snakke om min datter på mange mærkelige måder og snakkede om hvordan hun havde en “God Krop”… Jeg ville tage fat i drengene og spørge ind til det, men gad ikke at komme i problemer med et par unge drenge.

Klart at vi ALDRIG kommer tilbage.

8 juillet 2025

Koldt mad

Forfærdeligt mad.

Tjenerne kunne ikke finde ud af en skid.
Da vores mad blev serveret, var det koldt og bare forfærdeligt.

PS.- Det tog tjenerne over en time for at servere vores mad.

Nok den værste restaurant der findes i køge, eller som vi har været hos.

ANBEFALES IKKE AT SPISE HER.

4 juillet 2025

Lever slet ikke op til det de reklamere.

Lever slet ikke op til det de reklamere med på Facebook.
Servicen var heller ikke god, det var gymnasie drenge som på ingen måde var serviceminded. Og deres bestilling system er mere besværligt end hvad det behøver at være.
Vi fik varm sodavand uden brus, og deres lokaler er bare mere intet sigende end et provins pizzaria. Også tog det for lang tid før vi fik vores mad.

Samt når man har et åbent køkken ville det være super hvis hygiejne spillede Max.
Også er deres høj stole så beskidte og ulækre

6 juillet 2025

Var tidligere en fantastisk restaurant

Var tidligere en fantastisk restaurant, men nu er maden desværre blevet ret kedelig og retterne smager stort set af det samme. Sodavanden i øvrigt var flad.
Servicen var særdeles uengageret og meget, meget langsom. Der gik næsten tre kvarter før vi fik vores første ret. Flere andre retter blev glemt.
Stemningen blev ødelagt af den stressende musik, der nok bedst passede til et diskotek.

6 juillet 2025

En verden til forskel!!!

En verden til forskel!!!
Vi har i dag besøgt tacoslocos i Køge for anden gang, og er blevet slemt skuffede, da første besøg gav os en helt naturlig lyst til at komme retur til lækker mad, god service og kolde sodavand! Men hold da op hvor blev vi skuffede!!! Vi blev mødt af en sur ældre herre der viste os til bordet, og gav os ingen forklaring på deres nye bestillingssystem, vi fandt dog selv ud af det. De var længe om at server den første bestilling af sodavand og tacos, 2 gange måtte vi forklare en sød kvindelig tjener at det var det forkerte mad hun kom med! Vi har aldrig smagt så kedelig mad som vi fik i dag!!!! Sidst men ikke mindst, at tage 50 kr for et glas flad Faxe kondi, som blev hældt op fra fuldt åbne halvanden liters flasker der stod lige på den anden side af betalingssystemet, er sku at tage rø*en på folk!!! Vi kommer ALDRIG igen!!!

5 juillet 2025

Lige været på Taco's Loco's med…

Lige været på Taco's Loco's med familien, i anledning af min fødselsdag. Virkelig god mad, specielt glad for deres Taco's, og det er store portioner, så appetitten skal man huske at tage med, men god kvalitet. Man skal lige lære bestillings systemet, men i helhed, har det været en god oplevelse, og gerne et sted jeg kommer igen. Tak for mad

3 juillet 2025

Alt i alt en dårlig oplevelse

Hele oplevelsen var præget af rod og dårlig organisering. Bestillingssystemet fungerede ikke, og flere ting var pludselig utilgængelige uden nogen forklaring. Personalet virkede pressede, men det undskylder ikke, at helt basal betjening og overblik var fuldstændig fraværende.

Efter vi havde fået et bord, blev vi efterladt uden nogen form for information. Først fik vi at vide, at appen ikke måtte bruges, og i stedet blev vi givet et fysisk menukort. Ingen forklarede, hvad vi skulle gøre derfra.

Alt virkede forvirrende og dårligt tilrettelagt, og ingen tog initiativ til at hjælpe. Det føltes, som om det var op til os selv at finde ud af alting, mens personalet stod passive og uengagerede. Til sidst opgav vi og gik, før vi overhovedet nåede at bestille drikkevarer. Det var spild af tid og en virkelig skuffende oplevelse.

29 juin 2025

Første gang kæresten og jeg var da alt…

Første gang kæresten og jeg var da alt gik godt vi fik et bord men kom ik videre vi var selv nød til at gå op og spørger hvordan vi bestille hvor vi få afvide vi ik må bruge appen få et menu kort i hånden hvor vi gå op igen også er nød til at spørger hvordan vi få all you Can Eat mega dårlig stil det ikke hjælp ogs men vi ente med at vente 1 time på en mega kold mad plus vi ikke fik hvad vi bestille følte mere vi skulle spørge om mad end tjenerne sørget for os😡(ikke prisen hver)

29 juin 2025