Maden smagt virkelig godt, jeg er enda på ingen måde en kød elsker men det her var virkelig godt! Musikken skabte en god stemning. Kollegaerne var super flinke og kom med maden hurtigt. Ville klart ko... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vil sige oplevelsen var skuffende der manglede personale og personale med viden om maden. Samt det virkede ikke som om at der var nok personale ude i køkkenet. Maden afspejlet ikke hvad man ser på der... Voir plus
Yndlingsrestaurant! Deres Vacos Locos tacos er hele køreturen fra Næstved til Køge værd HVER GANG! Vi spiser der hvert år på min fødselsdag. Smagen svigter aldrig. 5 kæmpe stjerner herfra!
En virkelig hyggelig restaurant, med super god mad og service. Musikken sætter stemningen, og det føles som at være sydpå. Vi følte os velkomne, og ikke mindst mætte da vi gik derfra :-) Vi fik Al... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtig og mættende mad
Vi spiste aftensmad, og man kan i hvertfald sige man får noget for pengene. Lækker og mættende mad.
Jeg havde en fantastisk oplevelse på…
Jeg havde en fantastisk oplevelse på taco logos, kan klart anbefales
Lækker og frisk mad
Maden er rigtig god og frisk og med masser af smag. Der er en hyggelig stemning i restauranten og servicen er supergod. Min familie og jeg kommer helt sikkert igen.
UNDGÅ DETTE STED
SPIS IKKE HER, hvis du ikke har booket hotel til ventetiden. 0 stjerner
Vi bestilte omkring kl. 17:40. De første drikkevarer kom efter ca. 15 minutter, hvilket var helt fint. Men derefter begyndte problemerne.
De første 4 små tacos kom først efter ca. 25 minutter, og derefter var der ekstremt lang ventetid på resten af maden løbende. Det værste var dog vores “Vacos Locos” (mener det var det de hed). Vi ventede omkring 45 minutter til 1 time uden at få dem. I mellemtiden fik vi nogle under middelmådige Tacos og nogle burritos der smagte af noget selv opvarmede retter.
Vi gik op flere gange og spurgte, hvor de blev af, og hver gang fik vi bare svaret: “de er på vej”. Efter over en time spørger jeg igen, og en medarbejder siger så, at de allerede var blevet serveret. Det passede ikke. Da vi endelig får dem vist, kan vi med det samme se, at det slet ikke er det produkt, der bliver beskrevet på menuen.
I beskrivelsen står der pulled beef, men det vi fik var tørre, ternede oksekødsstykker af meget lav kvalitet. Medarbejderen indrømmede selv, at køkkenet havde lavet dem forkert den dag. Da jeg spørger om en form for kompensation efter over en times ventetid på en ret, der ovenikøbet var forkert, fik vi ingenting. Fuldkommen tilgrin, intet hjælp og hvis vi skulle have nogle nye middelmådige terne oksestykker i brød ville det tage 40 minutter.
Vi endte med at gå derfra meget skuffede. At reklamere med noget lækkert og derefter servere noget helt andet under middel niveau er simpelthen for dårlig. Mest ringe 900 kr jeg nogenside har brugt! Undgå dette sted
Desuden bestiller man noget og modtager noget helt 3 ellers mangler der noget
Ligesom at skyde med bind for øjnene
Kommer ikke igen
Virkelig dårlig oplevelse fra start til slut.
Selvom maden smagte udmærket, blev det overskygget af en kaotisk og uopmærksom service. Flere retter var udsolgt uden nogen information på forhånd, og vi måtte gentagne gange henvende os, fordi dele af vores bestilling aldrig kom.
At vente 40 minutter på første omgang mad gjorde bestemt ikke oplevelsen bedre.
Det bliver ikke et sted, vi besøger igen.
Yndlingsrestaurant
Smager godt kan anbefales
Tacos, så er det her.
Super lækker mad, høflig hurtig og kompetent betjening, rimelig priser.
Helt sikkert et besøg værd.
Maden var super lækker og jeg fik alt…
Maden var super lækker og jeg fik alt hvad jeg havde på hjertet ♥️ -og tjenerne der arbejder her, er mega søde😊
Hilsen Mikkel, 10 år
Helt fint
Helt fint - god mad og fin betjening. Dog lidt langsomme med mad og andet.
Super lækkert mad
Super lækkert mad. Har aldrig spist det før, men ihvertfald ikke sidste gang, vi kommer der. ♥️
Ikke en finger at sætte på noget. Mums 😋
Jeg elsker jeres service ❤️
Jeg elsker jeres service ❤️😘maden også rigtig god 👍🏻.Jeg kan andbefale det. 😍🥰😘 og vil gerne komme igen
Rigtigt godt mad og god betjening👍
at være sammen med venner og maden
Virkelig god mad.
Rigtig hurtigt og det smagte fantastisk
L’expérience Trustpilot