Tandklinikkennørretorv Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

”Man” ville ikke sætte en knækket bro midlertidig på plads, idet ”ville man ikke tage penge for”. Dog vil de rigtig gerne have penge for en ”undersøgelse” Dvs for at kigge på broen og hvor den sad,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Yderst ringe behandling. 2400 kroner for lokalbedøvelse og forsøg på at fjerne inficeret tand - som ikke lykkedes.....hvilket tandlægen iøvrigt burde vide. Tanden blev fjernet efter antibiotika behand... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og kompetent behandling. Jeg er kommet hos Gitte Bang siden hun overtog klinikken for snart mange år siden. Man føler sig altid i trygge hænder hos såvel tandlæge som tandplejer og klinik... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Blev smidt ud og nægtet at få færdigbehandlet den tand de havde fået betaling for fik afvide jeg måtte bare have ondt. Magen til ukompotente medarbejdere og ejere skal man lede længe efter

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

26 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Et godt råd til folk med tandlæge skræk.

Et godt råd. Skal du bruge en tandlæge, så skal du hos tandklinikken nørretorv, bede om Sara - og undlade at stifte bekendtskab med Gitte Bang. Hun virker ikke som om hun ønsker kunder i sin butik. I telefonen er hun sød og rar, men så snart man møder op, er hun kort for hovedet - og virker til man nærmest er i vejen for hende. Sidst jeg formastede mig til at møde op til en aftalt tid (og husk det, ellers får du en regning på 900kroner) var hun lutter smil og glade øjne da hun så mig. Så snart hun fandt ud af, at jeg helst ville behandles af Sara, og fortalte hende, at det blot var et eftersyn af mine tænder, fordi der lå en aftale hos hendes kollega Sara om at tage fat på mine tænder, så snart aftalen om gratis tandbehandling kommer i hus , forhåbentligt i 2027, blev hun virkelig irreteret. Hun begyndte at blive skarp i tonen, og kort efter fortalte hun mig, at det ikke var nødvendigt at få pencillin for min tand, der var betændelse i. Jeg protesterede nænsomt, hvorefter hun nærmest surmulende medgav at det nok kunne være en ide at slå betændelsen ned, inden Sara skulle trække min tand ud. Næste skridt var så at få dem til at bestille endnu en omgang pencilin, da det endnu ikke havde slået betændelsen ned. Det lykkedes efter et par opringninger. Til sidst. Dernæst fortalte klinik assistenten, at min tandudtrækning af en helt almindelig tand - 3 tænder fra mine fortænder, ville være svær at få ud - så derfor skulle jeg mindst have 3000-3500kr med næste gang. Jeg spurgte hende om hun var seriøs ?! Jeg har aldrig betalt mere end 1600 for en udtrækning før, og det var endda en visdomstand. Nu skulle det så koste det dobbelte eller mere. Deet var jo ikke svært at regne ud, at Gitte havde en finger med i spillet, for jeg havde allerede da de bad mig anmelde deres indsats kort efter besøget, givet til mening hvad jeg syntes om det ubehagelige møde med Gitte Bang. Men da jeg så kontaktede klinikken og fortalte at jeg ikke havde penge til at betale for udtrækningen, og at det var for mange penge fik jeg følgende svar fra klinikken:

"Vi skal hermed meddele, at vi ikke længere kan tilbyde dig behandling på klinikken, og patientforholdet ophører derfor pr. 10.9.2026. Vi anbefaler, at du snarest finder en ny tandlæge, så eventuelle aktuelle tand- og mundsygdomme kan behandles og ikke forværres. Manglende behandling kan føre til forværring af sygdom, smerter og tandtab.

Regelmæssig tandpleje er vigtig for at forebygge sygdomme i tænder og mund, og vi vil naturligvis sørge for fremsendelse af dit journalmateriale efter anmodning fra din nye tandlæge i overensstemmelse med gældende regler.
Din aftalte tid d. 18.1.2027 kl. 11.00 er hermed annulleret."

Ja. Jeg vil sådan set bare advare jer andre mod denne tandlæge. Jeg ønsker ikke at i, der har problemer med overbetalte, dårlige, uvenlige tandlæger, søger løsning hos Gitta Bangs virksomhed. Godtnok underskriver klinikassistenten sig med Sara - men da jeg på ingen måder har haft det mindste at udsætte på Saras behandling af mig, som har været i verdensklasse, vil jeg blot give jer et indblik i hvordan den virksomhed fungerer. Jeg beklager at skulle lave dette opslag, men nu er oplevelsen videreformidlet, og jeg venter selvfølgelig på, at Gitte Bang giver til genmæle over afviser alle mine oplevelser. Det må hun så gøre.

jeg har postet denne anmeldelse i overensstemmelse med injurielovgivningen, og er klar til eventuel debat med Gitte Bang i et retsligt efterspil, såfremt hun måtte mene at denne anmeldelse skader hendes omdømme mere end hendes behandling af hendes sårbare kunder.

31 août 2026

Kæmpe ros

Virkelig et rart sted at komme.
Rolige omgivelser og der bliver taget hensyn til tandlægeskræk og tid til at man selv kan være i det.
Jeg selv gik ind og var virkelig nervøs og gik derfra helt rolig.

18 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker at komme til tandlæge og få…

Jeg elsker at komme til tandlæge og få renset tænder. For mig er det selvforkælelese, ligesom andre går til frisør, eller andet. Jeg er altid kommet fast, hos Tandklinikken Nørretorv, hos Gitte eller Camilla, som bare ALTID er så søde, glade og imødekommende. Det er de faktisk alle sammen, men det er Gitte og Camilla jeg er fast hos. Servicen er i top, og man føler sig altid i gode og trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale ALLE at få tandlæge, hos Tandklinikken Nørretorv, også dem med tandlægeskræk, de vil blive mødt af et meget sødt og omsorgsfuldt team♥️

14 mars 2024

Gode oplevelser 😄

Jeg er kommet på klinikken igennem mange mange år.
Bliver altid mødt med smil fra jeg kommer til jeg går.
Det er Gitte der er min faste tandlæge og jeg har fået lavet almindelige tandeftersyn og andre behandlinger, hvilket altid er gjort med smil, god information samt en beroligende hånd på skulderen.
Jeg har også været forbi Sara hvilket også var en rar og behagelig oplevelse.
Hele teamet er søde og rare og der er en dejlig atmosfære i klinikken.
Kan kun anbefale Tandklinikkken på Nørretorv.

6 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis man har lidt/meget tandlæge skræk…

Hvis man har lidt/meget tandlæge skræk så er det lige stedet man skal komme. Alle i klinikken er fantastiske, lige fra modtagelsen til udførslerne i tandlægestolen. Jeg har både været hos Sara og Gitte og de får den varmeste anbefaling herfra. De er informerende undervejs i processen og ikke det mindste dømmende.

21 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Intet mindre end fremragende behandling…

Intet mindre end fremragende behandling ☝️
Er den største tøsedreng når det kommer til tandlæge behandling, men hos Gitte Bang kommer jeg gerne, da behandlingen er hurtigt og effektiv, et yderligere plus er at man som patient bliver informeret om behandlingen undervejs.

31 mai 2023

Arrogant

Dog vil de rigtig gerne have penge for en ”undersøgelse” Dvs for at kigge på broen og hvor den sad, alt imens hun rystede på hovedet over at det var gjort tidligere (pga pengemangel til ny bro).
Det bliver IKKE den klinik, der for opgaven, når broen selvfølgelig skal udskiftes.

10 mai 2023

Super arbejde.

Super arbejde. 👍
Som ny patient hos Tandklinikken Nørretorv har jeg ikke andet at sige end at jeg er meget godt tilfreds med en super behandling.
Lavede de ting som min tidligere tandlæge ikke kunne fixe.
Så 👍 herfra. 😃

22 février 2023

Jeg er glad og tilfreds

Jeg er meget godt tilfreds med den behandling jeg har fået i klinikken. De er altid søde og venlige. De lytter og forklarer tingene, så de er til at forstå. Jeg har aldrig været fan af tandlæger, men Gitte er god til at skabe en god stemning ved at starte med at snakke om noget helt andet, så jeg lige sænker skuldrene lidt og føler mig tryg ved at sætte mig i stolen :-)

24 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og kompetent behandling.

Altid god og kompetent behandling.
Man føler sig altid i trygge hænder hos såvel tandlæge som tandplejer og klinikassistenter. God vejledning omkring tandpleje på en rar og seriøs måde.
Klar anbefaling herfra.

15 janvier 2023

Yderst kompetent tandlæge

Fik foretaget en rodbehandling hos Sara, hun er yderst professionnel. Jeg sætter stor pris på der bliver forklaret om hele processen både før og under behandlingen. Jeg vil klart anbefale tandklinikken på Nørretorv👌

8 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er kommet i klinikken igennem de…

Jeg er kommet i klinikken igennem de sidse 10 år. Jeg lider af tandlægeskræk, og det er ikke blevet mindre i årenes løb. Jeg har altid fået en venlig - god og professionel behandling af Gitte, og i det hele taget af hele personalet, Desuden er de alle rigtig gode til at takle min tandlægeskræk.

10 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

God tandlægeklinik at komme i

God tandlægeklinik at komme i, altid venligt personale som tager sig godt af en. Fair priser og Gitte er en meget kompetent og erfaren tandlæge. Kan absolut anbefale klinikken til alle.

4 janvier 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus