Tåler ikke konstruktiv kritik
Jeg har været patient hos Tandlæge Ravn i knapt 5 år. Tidligere boede jeg i København, hvor jeg har haft to tandlæger gennem 35 år.
Jeg har aldrig noget med mine tænder, så jeg går primært til rensning og kontrol en gang årligt, men mine tænder begynder at være slidt.
Ved mit sidste besøg påpegede jeg, at jeg synes det var ærgeligt at jeg havde haft 2 forskellige tandlæger på 3 år, og nu fik en tredje, da jeg synes det var ærgeligt at skulle begynde forfra hver gang.
Det faldt tydeligvis min nye tandlæge for brystet, som nedladende svarede, at i dag er det normalt at man skifter job tit. Dernæst underminerede hun sin tidligere kollegas anbefalinger om skinne, som i givet fald ville have kostet mig 2x4.000kr.
Jeg udbad mig derfor betænkningstid, og forlod sædet med - i øvrigt sjusket - kontrol.
Efter besøget skrev jeg og berettede om at jeg tidligere havde været glad kunde, men ikke var glad for min nye tandlæge (de er flere tandlæger på klinikken)
Det har jeg aldrig fået svar på - trods rykkere - og er i stedet bare ikke blevet indkaldt til årlig kontrol.
Mega skuffende, og bestemt ikke anbefalelsesværdig behandling.
Behandlingen var d 25 november 2024, men Trustpilot godtager ikke en anmeldelse som er mere end et år gammel, men tidligere kunne jeg jo ikke vide, at jeg ville blive flettet i kartoteket for at give konstruktiv kritik