TaniaKsiazka.pl Avis 83

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Noté 2 sur 5 étoiles

Zamawiałam tam książki 2 razy i za każdym z nich, księgarnia przekraczała szacowany czas dostawy,nie informując uprzednio o tym że cokolwiek się dzieje,inaczej jest w sytuacji kiedy kupujący zostaje... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jestem regularnym klientem sklepu i dokonuję tam zamówień kilka razy w miesiącu. Jakość obsługi się ostatnio bardzo pogorszyła i praktycznie żadne zamówienie nie dociera w deklarowanym terminie. Częst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Informations provenant de diverses sources externes

Tania Książka to Tania Księgarnia Internetowa z 370 000 produktów. Mamy tanie książki, podręczniki szkolne, gry, zabawki. Rabaty do -50% ✅ Odbiór za 0 zł w Białymstoku i Warszawie ✅

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Ostatni raz dalam się namowic na zakup…

Ostatni raz dalam się namowic na zakup z taniaksiazka.pl i bee.pl- ten sam wlasciciel. W ostatnim czasie bardzo nieterminowe wysylki mimo innych szacowanych terminow wysylki. Dodatkowo nie potrafia powiedziec kiedy przesylka dotrze. Zamawiam teraz z empik i tam sa bardziej praedziwe terminy dostaw.

22 avril 2026

Kompletna porażka

Formatka do zamówienia przez kilka sekund pokazuje numer zamowienia, po jego zniknieciu nie da sie go odzyskać, nie ma go na mailu, nie istnieje. Po zaplaceniu zakupu zniknał mi ten numer, nie dostałam przesyłki, a z tania ksiazka dostałam jedynie odp. Na mojego maila, ze bez numeru zamowienia nie pomoga. Rozwazam zgloszenie na policje jako oszustwa. Edit: doszła paczka i dostałam sms od firmy kurierskiej. Prawdopodobnie pomyliłam sie a adresie email, w takim przypadku nawet po oplaceniu paczki nie nalezy oczekiwać pomocy od taniaksiazka

13 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Po raz kolejny opóźniona dostawa…

Po raz kolejny opóźniona dostawa zamówienia, tym razem o tydzień. Ciekawe, czy w ogóle je dostanę...
Jeżeli liczycie na szybką wysyłkę, to wybierzcie inną księgarnię.

21 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ksiegarnia nie posiada swoich…

Ksiegarnia nie posiada swoich magazynow. Po zlozeniu zamowienia dopiero rusza caly proces w ksiegarni. Pracownicy maja w du... Klientow. 3 razy bylo opznione zamowienie o kilkanascie dni mimo ze na stronie przy skladaniu zamownia jest 24 lub 48h czas realizacji.

20 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

To już kolejny raz, gdy firma sprzedaje książki, których nie ma. Informuje, że paczka zostanie wysłana z tygodniowym opóźnieniem, potem jeszcze jeden tydzień, aż w końcu przestaje o czymkolwiek informować, a książek ani pieniędzy nadal brak. To samo z przedsprzedażą. Jeśli zależy Ci na terminowej dostawie, to wybierz inną księgarnię.

21 avril 2026

Bardzo długi czas oczekiwania

Bardzo długi czas oczekiwania, po tygodniu od zamówienia, przysyłają informację o opóźnieniu przesyłki. Jak na dzisiejsze standardy obsługi klienta bardzo kiepsko w sklepie.
Nie wrócę tam po żadne zakupy.
Chyba dlatego nie mają konta na Google, bo opinie są jednogwiazdkowe. Szkoda,że inni się przez nabierają. Nazwa tania książka może jeszcze przyciągać ???

17 avril 2026

Tragedia

Tragedia, czas oczekiwania, nie posiadają książek które mają w ofercie, brak
Informacji podczas zamawiania książek o takim fakcie.

17 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ta jedna gwiazdka tylko dlatego

Ta jedna gwiazdka tylko dlatego, że nie można dać 0. Ciągle opóźniają wysyłkę. Na stronie jest informacja "wysyłka w 24h", niestety po raz kolejny przekonałam się, że nie jest ona prawdziwa. Wprowadzanie klienta w błąd. NIE POLECAM!

16 avril 2026

NIE POSIADAJĄ TOWARU OZNACZONEGO JAKO DOSTĘPNY

Zamówiłem produkty oznaczone jako dostępne dnia 08.04.2026. Czekałem na wysyłkę bez skutku. 13.04.2026 dostałem informację o opóźnieniu i że wysyłka nastąpi 15.04.2026. Dziś jest 15.04, dopiero dzisiaj wpadłem na te wszystkie negatywne opinie. Postanowiłem skontaktować się z zespołem TaniaKsiążka. Treść mojej wiadomości:
W przypadku niewysłania zamówienia w dniu dzisiejszym, oczekuję propozycji satysfakcjonującej rekompensaty za zwłokę, albo anulowania zamówienia i natychmiastowego zwrotu kosztów.
Treść odpowiedzi, jak można by się spodziewać, nie oferują żadnych rekompensat. Nie to jest najważniejsze. Nie posiadają tego towaru w ogóle na stanie. Odpowiedz od nich oczywiście AI, o czym otwarcie informują. Zawiera jednak przydatną informację: produkt z magazynu, przewidywana dostępność: 15.04.2026 oraz oczekuje na dostawę od dostawcy, przewidywana dostępność: 14.04.2026.
Data wysyłki, którą podali jest więc tylko przewidywana, bo towaru nie mają.

15 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Brak zamówienia i oszustwo finansowe

Brak zamówienia, brak kontaktu z supportem. Zamówienie zrobione 8 kwietnia, do dziś tj 13 zero informacji i brak informacji o przesunięciu dostawy. Unikanie zwrotu pieniędzy:)

13 avril 2026

Tragiczny kontakt

Tragiczny kontakt, zamówienia nie ma stanie, informują o tym dwa tygodnie później, sprzedają coś czego nie posiadają, nie można się doprosić faktury. Nie polecam, nie zamierzam nic więcej zamawiać przez tą stronę

Oszuści

Oszuści. 2 tygodnie temu zamówiłam książkę przez ich stronę, wpłaciłam pieniądze. Nie dostalam potwierdzenia zamówiena, numeru, nic. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. Zawiadamiam UKOIK i KAS. Niech im się przyjrzą.

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam . Dokonalam 2 zakupow ze strony, wysylka za granice paczka do Wielkiej Brytani idzie juz ponad miesiac i jeszcze nie dotarla. Brak komunikacji ze strony sprzedawcy. Kilkanascie meili jedna odpowiedz ze beda sprawdzac co sie dzieje z przesylka aczkolwiek potem zadnych informacji wiem ze przesylka ma byc dostarczona za kilka dni ale to informacja ze strony przewoznika.

Myśląc, że poprzednia sytuacja była pojedynczym przypadkiem, zdecydowałam się na drugie zamówienie — i niestety był to mój błąd.
Paczka miała dotrzeć 9 kwietnia, a 31 marca otrzymałam informację o opóźnieniu i zapewnienie, że zostanie wysłana 2 kwietnia.
Tymczasem na stronie przesyłka wciąż widnieje jako niewysłana. Wysłałam w tym tygodniu kilka wiadomości i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie nie polecam. Zamiast kontaktu z człowiekiem na maile odpisuje asystent AI, przesyłka miała dojść z prezentami przed Wielkanocą - po ponad tygodniu oczekiwania nawet nie została nadana, przestano mi także odpisywać na maile.

7 avril 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus