Gode priser på Jeffree Star produkter! Flott at man kan kjøpe å slippe unna tollen! Pakken med varene mine var skadet under transport men tingene inni var like hele.
Jeg digger dere og synes det er fantastisk at vi i Norge får muligheten til å kjøpe merker som bl.a Jeffree Star uten å måtte betale toll. Dere har fantastisk kundeservice og dere tar virkelig vare på... Voir plus
Husker for første gong at jeg var skeptisk til tanstore pga. jeg hadde aldri hørt om det. Men så leste rundt og så at de hadde facebook side som de jevnligt oppdatere. Da tenkte jeg de må være «legit»... Voir plus
Concealer c 15. Etter å ha sett masse youtube-videor så trodde jeg at den skulle passe til min hudtype (asiatisk), men den for mørk. Den ser veldig lys ut i beholderen, men er egentlig veldig mye... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Tanstore.no ble etablert i 2016 og har i dag en av Norges mest populære sminkemerker, med over 400 produkter og sikker e-handel. Vi tilbyr en smart blanding av rimelige produkter som du får levert rett hjem. Vår virksomhet er basert på å tilfredsstille våre kunder med velfungerende produkter. Vi fokuserer på kvalitet, trygghet, support og kundetilfredshet. Vi sender innenlands med rask og sikker levering. ingen toll og flere frakt muligheter. Alle våre pakker er trygt pakket. Vår leveringstid er mellom 2-5 virkedager etter betaling. På spesielle dager som lanseringer og black-week kan det ta noe ekstra tid. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, og tar gjerne i mot både ris og ros.
Tromsø, Norvège
- tanstore.kundeservice@post.com
- www.tanstore.no
Jeffree Star nr.1
Greit produkt og rask levering
Alltid fornøyd med handler fra…
Alltid fornøyd med handler fra Tanstore. Gode priser og rask sending. Godt pakket.
Veldig fornøyd
Lettvind og grei handel. Ble sendt fra leger hurtig. Grei sporing medfulgte, så man kunne følge med. Anbefaler absolutt!
Rask levering
Fungerte veldig bra
Fungerte veldig bra! Fikk pakken innen 5dager og ingen skade på produktet. Hadde i tillegg ekstremt fin pris på Jeffree Star palettet jeg kjøpte.
Twas good💋
The package came in perfectly and I have never been happier with such a fast shipping💋
My order was shipped the next Day and…
My order was shipped the next Day and came in less then a week. So happy with my order and how litle i paid for it, the quality was also Great and my order was packed really good so nothing broke. I will use this Company agein.
Veldig bra priser på Jeffree Star…
Veldig bra priser på Jeffree Star produkter til tider! Jeg går sjelden inn å sjekker nettsidene for å se etter tilbud! Men jeg er kjempeglad for mailene med supertilbudene! Så det anbefales! Varene er godt pakket og raskt levert!
Fast delivery and good products 👌
Fast and safe delivery
Tar evigheter for dem å sende ut pakke
Tar evigheter for dem å sende ut pakke. Har vært «forhåndsmeldt» i appen i over en uke flere ganger. Svarer ikke tilbake på beskjedene lagt igjen på nettsiden.
Vær obs.
Vær obs.. Denne butikken forsvant nylig flere måneder, for så komme tilbake igjen late som ingenting har hendt.
Har handlet en god del herfra. Ventetiden stemmer ikke overens i tilfeller jeg har erfart med butikken.
Tok 3 uker før jeg fikk pakken min
Tok 3 uker før jeg fikk pakken min. Fikk heller ingen mail om at pakken var på vei. Det var ikke før jeg sendte mail til dem jeg fikk mail om at nå var endelig pakken sendt. Jeg kjøpte to concealere fra jeffree star, og endte opp med å få feil farge i den ene concealeren. Har prøvd å kontakte dem 2 ganger angående problemet uten noe respons. Kommer ikke til å bestille fra dem igjen:)