Écrit par l'entreprise
Velkommen til Tarup Fys – fysioterapi i Odense siden 2005. Specialister i bevægeapparatet Tarup fys er startet i 2005 af Henrik Aaby og tilbyder forebyggelse og behandling indenfor fysioterapi, massage og akupunktur. Vi er uddannede fysioterapeuter og søger løbende for at bevare et højt fagligt niveau via af kurser og efteruddannelse. Når du vælger os som behandlere, vælger du samtidig en helt bestemt og personlig form for fysioterapi. Hos os er man ikke bare et nummer i rækken eller ”ham med tennis-albuen”. Vi har bestræbt os på, at skabe de rammer og anvender de metoder, som er de optimale for en behagelig og professionel behandling. Hos tarup fys bestræber vi os på, at give den bedst mulige behandling. I bund og grund – som vi selv gerne vil behandles!
Lupinvej 2 E, 5210, Tæt på tarup centeret og letbanen, Danemark
- 61611939
- mail@tarupfys.dk
- www.tarupfys.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg kom til Tarup Fys
Jeg kom til Tarup Fys, på lægens anbefaling, med knæproblemer (menisk).
Min behandler Hanne har gjort det så godt, at jeg efter 3 behandlinger og en masse gode hjemmeøvelser nu kan bevæge mig uden problemer.
Derfor får Hanne 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedst oplevelse og behandler
Er lige begyndt at gå til behandling hos dem. Det er et helt fantastisk sted, det bedste jeg hidtil har oplevet(har prøvet en del).
Jeg vil klart anbefale det til alle.
Rigtig godt sted. Dygtig behandler 👍👍
Har gået her i 3 mdr med dårlig…
Har gået her i 3 mdr med dårlig skulder. I dag er jeg smertefri og har kun gode ting at sige.
ventede 40 min undersøgelse men efter…
ventede 40 min undersøgelse men efter 21 min var det ovre vidste ikke hvad hun skulle ville spørge kollegaer så ingen behandling mod mine smerter 380 kr pist væk fandt så rosenhuset massage klinik og efter en time blev der fundet 4 skævheder i ryg og de blev rettet gik der fra UDEN smerter i lænd ben og ryg og i dag er der kun lidt smerter i mit ben så et par gange mere håber jeg alt er ok igen forket at skulle betale fuld pris på en der skal tale med kolleger så må hun istedet være sammen med en der har tjek på det så hun kan blive oplært

Réponse de Tarupfys
Kan varmt anbefales
Jeg har gået ved Martin i snart 2 måneder med nakke/skulder/ryg smerter, og jeg kan tydeligt mærke en forskel. Jeg har været super glad for den behandling som jeg har fået, og har følt mig tryg i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Tarupfys.

Réponse de Tarupfys