TeleNordic Communication ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kaere Telenordic, Jeg har I flere aar brugt Udlandskort City 100 til opkald til familie I Canada og til venner I Kina & Malaysia. Jeg har normal koebt kortet hos en forhandler I Holbaek, men forha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med TeleNordic.Min blinde mor bor i udlandet,har fastnet og vi taler flere gange om ugen med hinanden. Hvor jeg før haft dyr oplevelser med min Mobilselskab er det nu en fornøje... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk, at det stadig er muligt at købe telekort med billige takster! Ældre folk i Danmark og visse steder i øvrige verden, har kun fastnet telefon, så virkelig kærkommen, at de stadig har muligh... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service internet et téléphone
  2. Opérateur de réseau mobile

Écrit par l'entreprise

TeleNordic er kendt for sin behagelige måde at servicere og hjælpe kunderne på. Der er altid ekstra tid til at forklare og svare på spørgsmål, så kunden er godt hjulpet. Det afspejles meget tydeligt i Trustpilot anmeldelserne. Kunderne føler at de får en ekstraordinær god personlig behandling og det giver sig bl.a. udslag i deres brug af vores tjenester i mere end 25 år og med mere end +950 Trustpilot anmeldelser er 69% af dem anmeldt med højeste score: Fremragende. Prisniveau Vi har fuldt bevidst siden 1993 lagt et prisniveau for vores produkter som er meget attraktiv med en besparelsesprocent på 20-85% i forhold til de kommercielle teleselskaber. F.eks. tilbyder vi top 20 lande til 19 øre/min. med kundernes favorit: City telekortet. Vilkår Billig udlandstelefoni - så enkelt kan det faktisk gøres ! ✔️Nemt og hurtigt at komme i gang ✔️Ingen forpligtelser eller bindinger ✔️Intet abonnement ✔️Ingen udløbsdato for taletiden ✔️Intet skift af mobil-/teleselskab el. abonnement/tlf. nr. er nødvendigt ✔️Oplysning af kroner/ører på din taletidskonto ved hvert opkald ✔️Med løbede taletidsoplysning kan du kontrollere din taletid at alt stemmer.....for hver en øre 😊 ✔️Reel og ærlig udlandstelefoni fra TeleNordic Køb online Kig forbi www.telenordic.dk og bestil taletid sikkert via Nets, så leveres taletiden straks på email. Kundeservice Kontakt os på tlf. 69 90 21 00 eller kundeservice@telenordic.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Om TeleNordic TeleNordic hed oprindeligt Trimax Telecom og blev grundlagt i 1993. Der blev hurtigt udvidet med salg i Norden og firmanavnet blev ændret til TeleNordic Communication. TeleNordic er en 100% dansk ejet og drevet virksomhed, som leverer teleydelser via et globalt netværk til mere end 230 lande i verden. TeleNordic Communication ApS v/Dannie Ybarra Nielsen CVR-nr. 26901405

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at komme i kontakt med omverden

Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt anbefales.

20 mai 2026

Kære Sima,

Det er så dejligt at du har taget dig tid til at fortælle om din positive oplevelse med vores udlandstelefoni.

Der er mange af dine landsmænd fra Iran i Danmark, som ikke kender til denne mulighed for kontakt til deres kære familie og venner.

Din anbefaling er meget højt værdsat 🙏🙏

Tak for dine 5 stjerner 😊🙏 ⭐⭐⭐⭐⭐

👍🫶🏻🤲💐den er super god.

👍🫶🏻🤲💐den er super god.

15 mai 2026

Kære msnp2308,

Tak for at du brugte tid på at lave anmeldelsen og give 5 ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det betyder utroligt meget for os, da mange herboende udlændinge fra mange lande i verden ikke kender til denne nemme måde for at ringe billigt til deres kære familie og venner 🙏😊👍

TeleNordic, Fredensborg

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse med at ringe til…

God oplevelse med at ringe til udlandet/ Iran. Billigt at ringe med telenordic. Også rigtig god & hjælpsom kundeservice.

11 mai 2026
Avis spontané

Kære Sharif,
Flot anmeldelse, tusind tak for det og at du tog dig tid at lave den 🙏
Det var en fornøjelse at hjælpe dig og det glæder mig at du har en god oplevelse med samtalerne til Iran 😊
Tak endnu en gang for din 5⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste løsning på markedet

Jeg er så glad for at jeg fandt TeleNordic for år tilbage. Jeg har hver måned samtaler med Canada og løsningen fungerer altid... nemt, bekvemt og til en rigtig god pris. Så tak for jer :-)

20 avril 2026

Kære Ann Marie,

Det er så dejligt at høre 🙏😊

Meget flot anmeldelse af hvad du synes om vores service og produkt. Vi vægter opretholdensen højt med god gammeldags kundeservice og et simpelt setup som alle eller langt de fleste nemt kan gå til.

Er der en udfordring, så klarer vi også det. Enten fanges den i opløbet før kunden reagerer ellers er det et kvik fix og kunden er videre 😊

Mange tak!

Kære Ole,
Godt at du fandt din gamle TeleNordic taletidskode, så du kunne fortsætte med at ringe til udlandet. For der er nemlig ikke nogen udløbsdato på taletid. Det kan altid genoptages når behovet opstår eller tankes op 😊
Mange tak for din trustpilot anmeldelse og dine 5⭐⭐⭐⭐⭐, dejligt tak for det 🙏

Meget tilfreds

Det virker optimalt hver gang. Jeg får at ved hvor meget tid og penge der er tilbage hver gang jeg ringer. Det gør at jeg kan tanker op igen når det er nødvendigt.

24 mars 2026

Kære Ann,
Meget pænt af dig at tage dig tid og lave en anmeldelse for vores gode samarbejde og brug af vores udlandstelefoni tjeneste. Hele 5⭐⭐⭐⭐⭐, mange tak, det sætter vi står pris på🙏

Optankning

Optankning var hurtigt og nemt er godt tilfreds. Har været kunde i mange år. Har aldrig haft noget problem .

23 mars 2026

Kære Jürgen,
Dejligt at få feedback fra dig, især efter mange års samarbejde. Det sætter jeg stor pris på!
Det er god gammeldags telefoni med stabil og klar lyd begge veje som vi altid har anvendt - ikke IP-telefoni eller apps, hvor samtalekvaliteten kan være meget svingende.
Tak for din anmeldelse med 5 ⭐⭐⭐⭐⭐🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kører lige efter forskrifterne

Det kører lige efter for

21 mars 2026

Kære Susanne,
Dejligt at du vil fortælle hvad du synes om brugen af vores taletidskort med billige minutpriser til udlandet 🙏
Tak for din anmeldelse med 5⭐⭐⭐⭐⭐👍

Dannie R. Y. Nielsen

Kære Thomas,
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af vores telekort tjeneste.
Det er bare dejligt at læse, at du synes godt om kundeplejen og brugen af teletjenesten for at ringe billigt til udlandet 🙏
Endnu engang tak og for de 5⭐⭐⭐⭐⭐😊

Bedste hilsner
Dannie, TeleNordic Com.

Noté 1 sur 5 étoiles

I bought this card so that I could call…

I bought this card so that I could call my parents in Iran through this phone card and I couldn't because their phone didn't ring at all, while they could call me. If that's the case, what good is this card to me? In fact, it wasted my 120 kronor and I'm angry about it.

5 mars 2026

Hallo Rahim,
It was nice to talk to you right now.

The government of Iran has blocked nearly all international calls to Iran. This is why you can’t get a connection to anyone.

Our call statistics for calls going successfully to Iran is today only 2-6%. Normally it’s above 94%. It was possible to call one week ago, but after the attacks and the war started it has been blocked again.

I’m very sorry that you can’t get in touch with your parents and friends in Iran at the moment.

We have to wait until the call blocking has been removed.

You will be notified when it’s possible to make calls to Iran again.

Kind regards

Kære Inger,

Tak for at du tog dig tid til at anmelde vores tjeneste med superbillig udlandstelefoni 👍

Dejligt at du fandt det nemt at tanke op og få mere taletid.

Jeg er meget glad

Jeg er meget glad for tele nordics billige telefoni! Det er så godt

8 février 2026

Kære Helena,,
Det glæder mig at høre 😊
Tak for at du ville lave anmeldelsen og for 5 ⭐⭐⭐⭐⭐!
Tusind tak.

Bh. Dannie

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med…

Hvor jeg før haft dyr oplevelser med min Mobilselskab er det nu en fornøjelse. Jeg kommer langt med det indbetalte beløb,selvom vi snakker timevis med hinanden.😊

4 février 2026

Kære Susanne,

Det er præcis det der altid har været vores mål med produkterne, Jeg er SÅ GLAD for at læse det du skriver. Dejligt at I kan bare kan snakke løs uden at I skal tænke på en dyr regning 😊

Tusind tak 🙏 for din anmeldelse og hele 5 ⭐⭐⭐⭐⭐!

Noté 5 sur 5 étoiles

God medarbejder venlig og til at forstå

Venlig betjening

8 janvier 2026

Kære Bente,
Det var også hyggeligt at snakke med dig, vi skal nok tage os tid så det bliver forstået 😉
Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at du synes om vores kundepleje🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

En billig måde at ringe til udlandet og…

En billig måde at ringe til udlandet og nemt med optankning.

22 décembre 2025

Kære Britta,
Det glæder mig at du finder servicen intuitiv og er glad for at bruge den til dine udlandssamtaler🙏
Tak for at du tog dig tid til at lave anmeldelsen og så med 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

✨Personlig 1:1 kundepleje - Altid 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en fantastisk hurtig service

Det er en fantastisk hurtig service, jeg har fået i alle de år jeg har handlet med dig og jeg har også fået telefonisk hjælp. Tusind tak
Hilsen
Jane
God Jul

10 décembre 2025

Kære Jane,
Jeg kan blot sige i lige måde - altid en fornøjelse 😊
Dejligt med feedback og SÅ rosende ord, tusind tak for det og selvfølgelig for de 5⭐⭐⭐⭐⭐🙏

Tid til kunderne og personlig kundepleje, det er det mindste vi kan gøre 😉

Ønsker dig en fantastisk nytår!

Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig mere

Det værste selskab jeg har kendt i de sidste 30 år.

14 décembre 2025

Kære Inna,
Vi er desværre ikke herre over hvad der sker i verden (Rusland / Vesten) og påvirkningen deraf hos vores teleleverandør. I løbet af bare 14 dage var tvunget til at hæve minuttaksten voldsomt til Rusland pga. vores indkøbspris var steget helt uhørligt. Beklager situationen.

Jeg snakkede med dig flere gange, du læste også forklaringen på hjemmesiden, samt fik godtgjort de opkald du havde foretaget. Ydermere annullerede jeg din sidste optankning, så du ikke blev trukket for den ordre.

Derfor synes jeg det er unfair, som din anmeldelse er beskrevet og bedømt 😒

Jeg kan måske så glæde dig med at det ser ud til at priserne kommer til at ændre sig i løbet af 1 - 2 uger.

Jeg vil meget gerne tilbyde dig at ringe billigt igen, så du ikke skal bekymre dig om økonomien selvom du måtte snakke i timevis og telefonregningen ikke løber løbsk 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid så gode at bruge når jeg ringer…

Altid så gode at bruge når jeg ringer til Australien
Det så rimelige priser I har og altid meget god service. Mange tak jeg nu brugt Telenordic i over 10 år.

2 décembre 2025

Kære Steen,
Fantastik med så tilfredse kunder som dig 🙏 Tusind tak for at du ville lave en anmeldelse og med så rosende ord samt 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder mig, at læse din begejstring for et produkt 👍Det handler egentligt bare om at jeg gerne vil give kunderne mulighed for mest mulig tale og kommunikation med ens nærmeste familie og venner til en lav minuttakst 😉
Tak for at du stadig bruger servicen.

God kvalitet

God kvalitet

12 novembre 2025

Super, godt at høre og tak for din 5-stjernede anmeldelse ‼️
Altid rart at få feedback også på samtale og lydkvaliteten. Meget værdsat, tak.

Dannie Rosenørn Nielsen

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus