Op TV een mooi product gezien bij Telcel en dus besteld via hun 0900 nummer. De dame aan de telefoon wist mij nog enige andere producten aan te smeren en heb direct het bedrag overgemaakt. Binnen tw... Voir plus
Lisez les avis des autres
Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over. Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met n... Voir plus
L'entreprise a répondu
De adapter van de Hurricane Floating Mop waren we kwijtgeraakt. TellSell heeft direct aangeboden een nieuwe adapter gratis te sturen. Deze moest echter uit Oostenrijk komen en het zou ongeveer 2 weken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kelronpannenset gekocht in augustus 2025 Handgreep is lam. Dus kan de pannen niet gebruiken Kan bedrijf niet vinden. Van Telsell geen reactie!!!
À propos de l'entreprise
- Magasin général
- Magasin d'électroménager
- Jardin
- Boutique de santé et beauté
- Magasin de meubles de cuisine
Écrit par l'entreprise
Tel Sell part of Mediashop. De bekendste homeshopper van Nederland en België. Bij vragen over onze producten: klantenservice@telsell.com.
Coordonnées de contact
Transistorstraat 31, 1322CK, Almere, Pays-Bas
- 088-9101099
- klantenservice@telsell.com
- www.telsell.com
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
Zeer vriendelijke medewerkers.

Réponse : Tel Sell
Werd heel vriendelijk en snel geholpen.
Werd heel vriendelijk en snel geholpen.
Fijne organisatie!

Réponse : Tel Sell
Op TellSell de SoftSitter gezien voor…
Op TellSell de SoftSitter gezien voor de prijs van
€ 39.99
Op de TV schreeuwt men dan:
"Dat is nog niet alles, we doen er één gratis bij"
Regelrechte misleiding want ze kosten elders € 19.90 per stuk.
Dus je moet er twee kopen voor de prijs van twee. Pure misleiding.

Réponse : Tel Sell
Super service en een zeer vriendelijke…
Super service en een zeer vriendelijke telefoniste. 👍🏻

Topservice!!
Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over.
Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met name Nicole van de klantenservice, voor de wederom superoplossing zonder enige vorm van discussie of weerstand, dat vind ik echt super en daar kunnen wat mij betreft nog heel veel bedrijven wat van leren!!!
Nicole, nogmaals dank voor de goede service!!!
Groetjes,
Radjen.

Lamp
Lampje lade niet meer op na 1 maand gebruik,filmpje gestuurd en krijg 2 nieuwe!

Réponse : Tel Sell
Goede service, klantvriendelijk en het geleverde product bevalt ons uitermate goed!

softsitter
softsitter, 40 euro voor 2 kussens ,
ik kocht het zelfde product maanden geleden bij de supermarkt voor nog geen tientje .
het product opzich is fantastisch ,maar de prijs net zoals veel producten bij jullie veel te duur

Réponse : Tel Sell
Het kussen is niet dezelfde als die…
Het kussen is niet dezelfde als die TelSell laat zien in de reclame… degene die ik kreeg (€99) komt net niet verder dan mijn knie… dus je krijgt een kleiner kussen dan dat Telsell “beloofd”….

Réponse : Tel Sell
Zeer netjes en vriendelijk geholpen en…
Zeer netjes en vriendelijk geholpen en de levering was ook lekker snel.

Tell Sell
Duidelijk gemeld wanneer mijn pakket bezorgd werd, inderdaad geleverd binnen het termijn en goed verpakt.
Apparaat is perfect, ben er echt blij mee.(Inmiddels al langer als een half jaar) Hij pompt ècht de banden op en snel, van auto, caravan, fatbike en toen ik pasgeleden onverwachts uit nood in een rolstoel moest, ook deze banden(die al 30 jaar leeg waren)! Serieus op dat moment mijn redding! Ook zuigt hij als de beste mijn auto schoon.
Niet de eerste keer bij Tell Sell besteld, maar een paar keer eerder ook. Welliswaar andere producten, maar dezelfde ervaring. Apparaten doen ècht wat ze moeten doen. Dankzij mij hebben ze bij Tell Sell opzeker meer klandizie. Doordat ik zelf ook altijd verrast en enthousiast ben, dat het inderdaad werkt zoals op tv, bestellen sommige mensen in mijn omgeving het ook, hoor ik vaak later terug. Ik heb dan ook de bijnaam 'Patjuh TellSell'. Van hen ook geen vervelende ervaringen gehoord trouwens.
Ik hou van nieuwe innoverende dingen. Tommy Teleshopping en TellSell' brengen dit al jaren op ludieke wijze. Van irritant tot hilarisch. Sommige producten springen er ècht wel uit. Ik ben zelf al 25 jaar parttime verkoper en zie hen door de jaren heen wel wat aanpassingen doen, maar toch dit concept behouden. Gelukkig is dat Amerikaanse accent eruit, maar staan ze er nog wel bekend om. Eigenlijk zijn zij een icoon op de markt. Al tig jaren op tv, met dezelfde verkoop techniek, ondanks het internet wat kwam en allerlei internet winkels, blijven zij er toch toe doen. Respect!

Réponse : Tel Sell
Had een probleem met mijn deksel vab de…
Had een probleem met mijn deksel van de airfryer xl waar ik zeer over te spreken ben. Gebruik hem bijna dagelijks. Geweldig wat je er allemaal in kunt bereiden. Nieuwe deksel binnen 5 werkdagen in huis. Top

Réponse : Tel Sell
Livington PocketVac 2-in-1 handstofzuiger met blaasfunctie incl accessoires 1+1 GRATIS
Wat een miskoop zoals bijna elk product van telsell en toch trapte ik er weer in. 🤦♀️ Dit product is zo slecht dat zelf een Rijstkorrel maar moeilijk word opgezogen. 🍚 Dit is echt pure oplichting en het word nog toegelaten ook om dit via rtl te doen. 😠 Te bizar voor worden. 🤯 Nogmaals koop Dit product niet. 👎

Ontzettend waardeloos
Hadden schoonmaakmiddel gekocht, MagicShine. Een waardeloos product. Voldeed in het geheel niet aan wat op TV-reclame werd vertoont. Een complete aanfluiting. Product inmiddels geretourneerd.
Een schande dat zo'n product op deze wijze getracht wordt te verkopen
1 * is eigenlijk al teveel -2* is rechtvaardiger.

Beperkt nut
Corp care miracle smile.
Keurig en snel geleverd.
Het mondstuk was moeilijk vast te krijgen.
Bij gebruik bleef het mondstuk steeds haken bij verplaatsen, en liet los. Plaatsen op de achterste kiezen ging lastig.
Los zittende voedselresten werden goed verwijderd. Vaster zittende voedselresten moest ik helaas alsnog met een interdentaal borsteltje verwijderen.
Dit apparaat zal waarschijnlijk prima te gebruiken zijn voor mensen met een makkelijk gebit.
Voor mensen die zoals ik een wat onregelmatiger gebit hebben, is het niet zo handig in gebruik en kan het absoluut niet dienen als vervanging van reinigen mbv interdentale borstels.
Ik heb het apparaat daarom geretourneerd. Op eigen kosten.

Réponse : Tel Sell
Op dit moment kan ik nog niets zeggen…
Op dit moment kan ik nog niets zeggen over het resultaat van de behandeling, omdat ik de product nog aan het testen ben. Het werkt langzaam vind ik, maar ik heb hoop dat het wel goed komt. Dat is wat ik op dit moment kan vertellen over de product. De rest ben ik tevreden.

Réponse : Tel Sell
En savoir plus sur les différents types d'avis.