Skulle hänga upp en tavla på en målad betongvägg. Efter att jag satt upp den självhäftande spiken kom jag på att jag ville flytta den till en annan plats. När jag skulle ta av den igen så blev det e... Voir plus

Helt värdelösa självhäftande spikar! Tavlor ramlar ner! För några månader sedan ramlade ner en tavla just när jag stod bredvid. Glaset sprack, träffade mig i foten och skar två senor samt en muskel. J... Voir plus

Satte upp korrekt. Själva spikdelen på båda jag satte upp gick sönder. Kvar var 2 plastbitar. Testade ta bort enligt tesas instruktioner. Flärpen på båda krokar gick av. Kvar satt plastbrickorna... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur
  2. Magasin d'ameublement et de décoration

Informations provenant de diverses sources externes

Homepage

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

57 avis

Køb ikke Tesla klæbesøm Giver kun en stjerne til dette…

Giver kun en stjerne til dette møjdårlige produkt fordi man ikke kan give nul stjerner. Har brugt det 100% efter forskrift. 2 ud af 4 billeder faldt ned under et døgn efter ophængning og det ene ødelagde desværre en uerstattelig figur… kan man mon klage over det et sted🥵
Gå tilbage til søm og skruer ..
L…produkt som burde tages af markedet😤😡🤬

1 novembre 2025

Skulle hänga upp en tavla på en målad…

När jag skulle ta av den igen så blev det ett stort fyrkantigt hål i väggen.
Ångrar mig att jag gick på att köpa denna skiten.

20 septembre 2025

Tesa klæbesøm

Købte nye klæbesøm i forbindelse med flytning, og brugte dem til et par billeder. Desværre gik der kun et par minutter før det ene billede faldt ned og gik i stykker. 10 min. senere røg det andet ned. Heldigvis uden at gå i stykker. Væggen er glat og malet. Jeg har tidligere brugt klæbesøm uden problemer i den lejlighed vi flyttede fra. Tapetet der var rutex og sømmene hang fint fast. Ærgerligt når man har haft en god oplevelse med produktet.

11 mai 2025

Skod produktet ødelagde min tapet

Det virkede super godt til at starte med. Efter en uge slap klæbesømmets klister.

Min hylde (som ikke var overbelastet) fladt ned. Jeg prøvede at tage klisteret af. På parken stod der at man kunne nemt tage det af uden at ødelægge vægen.

Da jeg tog klisteret af rev den mit tapet ned

Virkelig skod produkt.

ANBEFALER VIRKELIG IKKE!!

14 juin 2024

Kan ikke anbefales

Havde købt en hel del af tesas klæbesøm, både dem til dybe rammer og almindelige. Der går knap 4 dage, da jeg om natten vågner til et kæmpe brag! Mit dyre maleri er faldet ned og har taget min verner panton lampe med i faldet. Der er også et lille hul i tapetet nu, lampen er slået skæv. Heldigvis skete der ikke noget med det dyre maleri. Jeg har fulgt brugsanvisningen til punkt og prikke, sågar set deres YouTube video om hvordan man sætter det op. Jeg har pillet resten ned da jeg er bange for flere skader i min lejlighed. Ideen om dette produkt er mega god, I praksis noget skrammel.
Det bliver almindelig søm fremover.

28 août 2023

Tesa klæbesøm er noget MØG

Tesa's klæbesøm havde jeg en rigtig dårlig oplevelse med. Har hængt et ur og en lille figur op - begge meget under de 3 kg. de skulle kunne holde til.

Begge ting var faldet ned indenfor 3 dage.

15 août 2023

Una stella è troppo.

Una stella è troppo.
Servizio clienti scortesissimo, nessuna attenzione al cliente. Ho chiamato per avere una semplice conferma di un prodotto e mi viene detto che se non lo trovo sul sito significa che non lo fanno, nemmeno il tempo di rispondere che mi viene riattaccata la telefonata.
Avevo intenzione di trovare un prodotto a marchio tesa ma ora andrò decisamente su altro..

23 mai 2023

Jeg hang 2 styk små billeder op med…

Jeg hang 2 styk små billeder op med klæbesøm beregnet til 4 kg. Billederne som vejer ca 500 g stykket holdt under 12 timer på malet murstens væg.

Det er simpelthen for dyr med klæbesøm ift at man ikke kan regne med at de holder. Bruger ikke TESA igen...

9 décembre 2022

Købte 1 kg styrke klæbesøm til at sætte…

Købte 1 kg styrke klæbesøm til at sætte billede op på søns værelse, akrylmalet fiberdækket væg, rensede væggen først og tørrede den af, gjorde som foreskrevet, billedet faldt ned efter 1 sekund. Omvendt klistrede det utrolig godt fast til et ikea-skab…

8 novembre 2022

Hva F....

Hva F..... !!!! På emballage skriver de deres folie måler 170 cm. når man så er igsng med processen viser det sig at folien kun måler 163 cm. !!!
Når man så er så naiv at kontakte Tesa's 'kundeservice' bliver den minimale service reduceret til beklager. HVA F..... er meningen

27 septembre 2022

Købte Adhesive Nail

Købte Adhesive Nail. Hold da op noget skrammel. Kunne overhovedet intet holde, selvom vægten var langt under max vægt.

4 septembre 2022

Holder ikke hvad det lover

Jeg har før brugt et konkurrende produkt, som jeg har været glad for, men som desværre er svært at finde idag.
Jeg ville hænge 4 billeder op i firkant. Det var nærmest umuligt at få billederne til at hænge lige og til at hænge på sømmene i det hele taget .
Efter 6 måneder har jeg taget det ned igen. Desværre røg tapetet med ned selvom produktet lover at det ikke vil ske.
Jeg kommer ikke til at bruge klæbesøm igen .

16 août 2022

Satte upp korrekt

Testade ta bort enligt tesas instruktioner. Flärpen på båda krokar gick av. Kvar satt plastbrickorna på väggen. Väggen gick inte att rädda trots försiktighet och limmborttagning.

Undvik denna produkt. En vanlig betongkrok gör mycket mindre skada

30 décembre 2021

Klæbesøm holder ikke

Klæbesøm kan simpelthen ikke holde hvad de lover.
Satte 5 billedrammer op i forskellige størrelser, fælles for alle var at klæbesømmene stod til at kunne holde det dobbelte end billederne vægt, det afholdte dog ikke billederne fra at falde end en efter en.
Har tidligere sat maleri op med 3xvægt kapacitet som holdte, men det er ganske enkelt ikke godt nok produkt. Køb ikke

30 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit