God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Voir plus

L'entreprise a répondu

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returb... Voir plus

L'entreprise a répondu

Som altid gør TheBossShop det bare super godt! Bestilte alle delene til et board med en ydmyg bemærkning om jeg kunne få det samlet - naturligvis kunne jeg det og varen blev super hurtigt afsendt!... Voir plus

1. Magasin de skateboards

Écrit par l'entreprise

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fantastisk med dedikeret service!

Man skal lede længe efter bedre kundeservice! Manden har en passion for skate og kundeservice. Sådan noget skal bibeholdes.!

12 décembre 2025

Hej.
tusinde tak for din anmeldelse, hvor er jeg glad for min passion det kan spottes gennem min forretning! :)
Alt det bedste herfra. MVH Thomas TBSS

Fantastisk bix

Fantastisk bix
Elsker alt især den personlige hilsen på fakturaen ♥️

2 décembre 2025

Hej
kæmpe tak for din bestilling samt tid til at skrive herinde, det betyder utrolig meget for min lille skateshop :) Jeg ser hver en ordre og hver en kunde er meget værdsat, derfor er et "tak" i pakken det mindste jeg kan give alle. God jul herfra. MVH Thomas, TBSS

Fantastisk butik

Fantastisk butik, sødt personale hvad mere kan man bede om

27 juin 2025

Mange tak for de finde ord, det sætter jeg virkelig pris på :) MVH Thomas, TBSS

Godt

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt
Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto.
Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de glemte kulelejere så der vi skrev en mail med det svarede de hurtigt og sendte en pakke med de glemte kulelejere samt andre produkter som jeg fik gratis fordi de havde glemt de kulelejere.
FANTASTISK

28 juin 2025

Réponse : Thebossshop

Tusind tak for de 5 stjerner samt tid til at sætte ord på din oplevelse! Det betyder rigtig meget for min lille skateshop. :)
God sommer!
MVH Thomas, TBSS

Réponse : Thebossshop

hej, mange tak for dit køb samt tid til at anmelde herinde! :) Det betyder virkelig meget for mit arbejde med min lille skateshop. TAK. MVH Thomas, TBSS

Bedste skate butik

Altid fantastisk service og masser af god vejledning.

3 juin 2025

Réponse : Thebossshop

Stort tak for de flotte ord, det varmer i min lille skateshop! :) MVH Thomas, TBSS

Altid god og hjælpsom betjening!

Vi var der første gang, til min drengs ni års fødselsdag. Vi fik den bedste vejledning og betjening og det var tydeligt at mærke at Thomas brænder for at inspirere og vejlede unge! Tak for den gode betjening 😊

23 mai 2025

Réponse : Thebossshop

Hej Sofie, kæmpe tak for de positive ord! Altid en fornøjelse at betjene jer eller hilse på jer rundt omkring på skatebanerne :) TAK. MVH Thomas, TBSS

Awesome butik

Awesome butik. Dope brædder. Rad butiksejer.
De holder nogle megafede skateevents.

8 janvier 2025

Réponse : Thebossshop

Mange tak for de 5 stjerner og positive feedback - det betyder enormt meget for min lille skateshop og mit arbejde! :) MVH Thomas, TBSS

Mega god service og super hurtig…

Mega god service og super hurtig levering. Har handlet der mange gange uden problemer.

21 décembre 2024

Réponse : Thebossshop

Hej - kæmpe tak for dine bestillinger samt 5 stjerner herinde, det sætter jeg stor pris på! Håber at kunne hjælpe med fedt gear mange gange i fremtiden. :-)
MVH Thomas, TBSS

Fedt udvalg

Fedt udvalg, gode tilbud, fin service og hurtigt levering.
Har handlet online flere gange og aldrig nogen problem
Kan varmt anbefales!

25 novembre 2024

Réponse : Thebossshop

Hejsa, kæmpe tak for din køb og tid til at skrive herinde :) Det betyder virkelig meget for min skateshop! God jul herfra. MVH Thomas, TBSS

Fantastisk webshop og butik

Fantastisk webshop og butik.
Sød, i møde kommende og venlig

4 novembre 2024

Réponse : Thebossshop

Mange tak, det betyder virkelig meget at i synes :) jeg håber at kunne servicere jer skateboard produkter mange år frem! MVH Thomas, TBSS

Klasse service.

Klasse service.

2 octobre 2024

Klasse anmeldelse - TAK!! :) MVH Thomas, TBSS

Fedt sted at handle

Fedt sted at handle! Lækre produkter og god service.

24 septembre 2024

Réponse : Thebossshop

Mange tak for dit køb samt anmeldelse herinde - det er jeg bare glad for at du har oplevet :) Rigtig god dag herfra. MVH Thomas, TBSS