Lisez les avis des autres
Boede i en af deres hytter i 1. række til vandet. Fantastisk placering, med flot udsigt og sol hele dagen, og i gå afstand til byen. Hytten er simpel, men hyggelig nok - især den overdækket terrasse v... Voir plus
L'entreprise a répondu
En dejlig weekend på Thisted Camping Blev modtaget af smilende værter. Pladsen er rigtig hyggelig og velplejet Fine toilet og badeforhold. En plads der ligger lige ned til vandet Ikke nogen s... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bycamping en billig ferie i nordjylland, overnatning Thisted, campingpladser i Danmark, Thisted, weekendophold, tilbud, ferie med hund
Coordonnées de contact
Iversensvej 3, 7700, Thisted, Danemark
- www.thisted-camping.dk
Aucune trace de demande d’avis
Hygge 🙂🙂
Thisted camping kan varmt anbefales... et skønt sted ved fjorden 🙂 Brian (vært) og familien levere god stemning og skønne rammer. Minigolf, pool og hygge på deres store fælles terrasse. Vi spiste i deres café og fik skøn mad og drikke. 50 m fra hytten glimtede Limfjorden... vi var blown away. Tak!! Vi kommer igen🙂 Thisted camping/Thy har det hele❤️
Fantastisk oplevelse for hele familen…
Fantastisk oplevelse for hele familen samt virkelig vidunderlig udsigt.
Vi var helt vilde med de gode burgere og pomfritter
Virkelig lækker mad og god stemning! 😍 Brian er bare en god vært!
Fantastisk beliggenhed med udsigt ud…
Fantastisk beliggenhed med udsigt ud over vandet.
Både Brian og hans kone (fik ikke lige navnet) var vildt hjælpsomme, da vores camper ikke kunne starte. Fluks fik Brian fat i en mekaniker. Og da det ikke virkede, hjalp han med at skubbe vores vogn ind på pladsen, så vi kunne bruge den hele weekenden.
Vi kommer helt sikkert igen 👍
Hyggelig campingplads
Hyggelig hytte med fantastisk udsigt over fjorden. Rent og pænt samt venligt personale. Centralt beliggende tæt på bymidten, og dog tilpas afstand så der var ro og ingen larm.
Vi har lige haft en overnatning på…
Vi har lige haft en overnatning på campingpladsen.. Virkelig flot udsigt fra vores hytte, men hold op hvor var det skuffende at pool var lukket og der lå stole og parasoller i pool.. legepladsen var heller ikke noget at råbe hurra for, og vi måtte gå i kold bad da det varme ikke vil fungere..
Dejlig rolig campingplads med den skønneste fjordudsigt
Dejlig naturskøn campingplads, med den skønneste udsigt over fjorden.
Imødekommende og flinke camping ejer.
Der er gå afstand til by og indkøbsmuligheder. Rig mulighed for skønne cykel og traveturer. Vi havde også kajak med, og havde nogle skønne turer på fjorden.
En rigtig dejlig naturskøn camping
En rigtig dejlig naturskøn camping. Udsigten er fantastisk især fra de øverste pladser bagerst på pladsen, beliggenhed lige ned til vandet med flot badebro, og ideelt for kayakroer.
Den ligger i gå afstand til byen og på cykel er du både på landet eller i byen i løbet af 5 minutter.
Bad og toiletter er fine rene og prisen er skøn.
Helt sikkert et sted jeg vil komme igen.
En naturflot campingplads.
En naturflot campingplads.
Fin beliggenhed også i forhold til byen.
Værten Brian og hans personale gør det rigtigt godt.
Man får lyst til at komme igen.
Vi er lige kørt efter en fantastisk uge…
Vi er lige kørt efter en fantastisk uge på Thisted camping. Fantastisk flot udsigt fra pladsen og rent og pænt over det hele. Rigtig sødt værtspar. Den ene servicebygning trænger til en opdatering, men det fungerer. Vi kommer helt sikkert igen.
Dejlig campingplads
Dejlig campingplads. Store pladser. Billig overnatning. Flot udsigt og ikke mindst fantastisk værtspar
Denne campingplads er helt fantastisk
Denne campingplads er helt fantastisk! Servicen er i verdensklasse, udsigten over fjorden er helt unik, og faciliteterne er i top. Maden i campingpladsens café er en oplevelse i sig selv – hjemmelavet, smagfuld og langt over, hvad man normalt forventer af caféretter. Vores børn i alderen 2-10 år fik minder, de aldrig vil glemme.
Fine pladser med udsigt over fjorden
Fine pladser med udsigt over fjorden. Toilet bygninger er rene velholdte og en fornøjelse at komme op på. Værtsparret er smilende virkelig god service, de gør alt for at dit ophold bliver godt. Vi havde en fornemmelse af de kun ventede på at gøre vores ophold godt. Poolen er rengjort, og det kan ses den er ældre, men ren.. også kan man nyde en kold fadøl fra receptionen. .. vi kommer helt sikkert igen..
Virkelig gode pladser
Virkelig store og gode pladser med græs og pragtfuld udsigt over Limfjorden. Lidt ældre service bygninger, men pæne og rene. God behandling af forpagter par. Kan kun anbefales. Lå på plads 59.

Réponse de Thisted Camping
Meget naturskøn og velbeliggende - smuk udsigt
Meget naturskøn og velbeliggende campingplads med den flotteste fjord-udsigt. En rigtig god pris og der er, hvad man har brug for. Meget flinke og imødekommende ejere - de har netop overtaget stedet, så er fuld igang med at få fixet små forskelle ting, som hænger lidt. Rent og pænt overalt. Central beliggenhed med gode indkøbsmuligheder, spisesteder m.m. i nærheden. Kan klart anbefales herfra og vi besøger gerne campingpladsen igen 😊
Var her for en uge siden
Var her for en uge siden. Der blev knoklet af værtsparret for at få pladsen fin. Tydeligt at pladsen har været forsømt. Men der er rent og pænt både ude og i bad/toiletter.
Der var altid tid til en snak, og svar på spørgsmål.
Pladsen ligger med dejlig udsigt til fjorden og over mod Mors. Fin sti til byen.
Kan anbefales.
En dejlig centralt beliggende campingplads
Vi har været på Thisted Camping nogle gange. Det er så dejlig en plads. Der er rent og pænt over det hele.
Pladsen ligger centralt og med den skønneste udsigt.
Værtsparret er virkelig imødekommende.
At der er en tilhørende café gør kun oplevelsen endnu bedre.
En dejlig plads med en skøn beliggenhed, som vi gerne giver vores bedste anbefaling
Vores første forårssæson på Thisted…
Vores første forårssæson på Thisted Camping - fantastisk dejlig beliggenhed - tæt på ALT - og så fin og velholdt en plads. Virkelig gode anbefalinger herfra.

Réponse de Thisted Camping
Fantastisk beliggenhed og nu er det…
Fantastisk beliggenhed og nu er det meste blevet renoveret. Der er rent og pænt opryddet. Så et dejligt sted at være.
Tæt på indkøb og byen. Skønt personale.

Réponse de Thisted Camping
Rigtig dejlig sted at være
Rigtig dejlig sted at være. Glade campister. Og der er plads alle. Og der er sket meget i år 2025, rigtig dejlig

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.