Banner for Thisted Forsikring

Thisted Forsikring Avis 2 831

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med Thisted Forsikring. Kundeservice er altid venlig, hjælpsom og nem at komme i kontakt med. Skaden er det blevet håndteret hurtigt og professionelt, og jeg har følt mig g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg talte med tre forskellige kvinder, som alle var yderst venlige, lyttende, imødekommende og kompetente Derfor uden INGEN ,,, ventetid !! Eller et mareridt med at trykke et nummer for at vælge etc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Venligt smilende personale i receptionen. Assurandøren Niklas tog imod mig. Behagelig ung mand. Skulle jeg have kaffe, ja tak. Et hyggeligt rum til gennemgang af forsikringer. Jeg havde et par... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Compagnie d'assurance de responsabilité
  6. Compagnie d'assurance étudiant

À propos de Thisted Forsikring

Écrit par l'entreprise

Thisted Forsikring er et moderne forsikringsselskab med lokale rødder tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab – ejet af kunderne. I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100 % kundeejet.

Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud – og at vi fortsat lever op til vores lokale samfundsansvar.

Attraktive forsikringer til alle behov
Med hovedsæde i Thisted er det naturligt, at vores kunder primært kommer fra Nord-, Midt- og Vestjylland. Vi har dog også flere kunder – både private og virksomheder – der bor længere væk, men som oplever, at vi alligevel er tæt på, når der er brug for hjælp.

Vi har inddelt vores kundergrupper i privat, erhverv og landbrug, og det er vores klare mål at levere attraktive forsikringsløsninger til alle, der vælger at være kunde hos os i Thisted Forsikring. Derfor ligger vi os i selen for at have et tidssvarende produktsortiment, som opfylder alle vores kunders behov, og som samtidig sikrer størst mulig harmoni mellem pris og risiko.

Solide værdier og solid service
Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Thisted Forsikring

Écrit par l'entreprise

Hvem er Thisted Forsikring
Thisted Forsikring er tæt på kunderne – og det lokale valg i Nord-, Midt- og Vestjylland.
Anmeld skaden online eller på telefon
Alle kan være uheldige. Hvis uheldet er ude kan du anmelde din skade online. Ved akut skade uden for åbningstid ring 96 19 45 00.
Få vores nyhedsmail og vær sikret inden uheldet
Vær altid med på hvad der sker lige nu hos Thisted Forsikring. Få vores nyhedsbrev direkte til din indbakke her https://www.thistedforsikring.dk/tilmeld-nyhedsmail
Kontakt os
Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du måtte have spørgsmål enten via telefon eller mail på 96 19 45 00 og post@thistedforsikring.dk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med Thisted…

Skaden er det blevet håndteret hurtigt og professionelt, og jeg har følt mig godt informeret hele vejen igennem.

Alt i alt en meget tryg og positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Hej Louise

Tak for de meget fine ord! Vi er glade for at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores kundeservice og med håndteringen af din skade. Det er vigtigt for os at være til at få fat på, tage os tid og holde dig godt orienteret undervejs. Tak for din anbefaling :-)

Ha' en dejlig weekend.

venlig samtale,fik ingen rabat

venlig samtale,fik ingen rabat, det var jo ikke gavmild,

Hej Leo

Tak for din tilbagemelding. Det er godt at høre, at du oplevede en venlig samtale. Vi bestræber os på at give ærlig rådgivning og priser, der hænger sammen med den dækning og service, vi leverer – også når det ikke ender med en rabat :-)

God weekend til dig.

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse, en super betjening, hvor man fik svar på mine spørgsmål---tak

Hej Per

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du oplevede betjeningen som super, og at dine spørgsmål blev besvaret. Det betyder meget for os at møde vores kunder ordentligt og i øjenhøjde :-)

Rigtig god weekend.

Rigtig god oplevelse

Fik hjælp til mit forsikringstjek af en rar medarbejder, som var nærværende og hjælpsom.

Hej Trine

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit forsikringstjek, og at dialogen blev oplevet som nærværende og hjælpsom. Det er vigtigt for os, at vores rådgivning giver ro og overblik :-)

Rigtig god weekend til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Velforberedt og omsorgfuld gennemgang…

Velforberedt og omsorgfuld gennemgang af mine forsikringer.
Jeg er SÅ tilfreds med mit forsikringsselskab!

Hej Lisbeth

Hvor er det skønt at høre, at du er så tilfreds med os. At være velforberedte og tage hensyn til den enkelte kunde er en vigtig del af den måde, vi arbejder på her i Thisted Forsikring :-)

Ha’ en god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hyggelig og venlig kundeservice

Altid hyggelig og venlig kundeservice, og god hjælp.

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever vores kundeservice som både hyggelig og venlig – og at du får den hjælp, du har brug for. Det betyder meget for os at være nærværende og lette at tale med :-)

Ha’ en dejlig weekend.

Hurtig -venlig og proffesionel

Hurtig -venlig og proffesionel

Hej :-)

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede betjeningen som både hurtig, venlig og professionel. Det er præcis sådan, vi gerne vil hjælpe her hos os :-)

Rigtig god weekend.

Behagelig medarbejder

Behagelig medarbejder, fleksibel i tid, kunne huske mig fra sidst. Alt fint.

Hej Lonni

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede en behagelig og fleksibel betjening – og at den personlige kontakt også blev bemærket. Vi lægger stor vægt på at huske vores kunder og møde dem med nærvær.

Ha’ en god weekend 😊

Ok forsikring

Er meget tilfreds med Thisted forsikring de er nordjyder

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med os. Vi er stolte af vores nordjyske rødder og af at møde vores kunder på en ordentlig og jordnær måde – så det glæder os, når det også mærkes :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

At få personlig kontakt med en…

At få personlig kontakt med en medarbejder der havde kompetence til at tage stilling til de spørgsmål jeg havde.

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du værdsætter den personlige kontakt. For os er det vigtigt, at du taler med nogen, der kan lytte og give klare svar med det samme :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi får altid en venlig stemme i tlf når vi ringer!

Vi får altid en venlig og personlig og ikke mindst forstående/nærværende samtale ! Vi får ikke bedre forsikringsselskab- og det siger vi osse når vi bliver ringet op af tlf “sælgere” - som gerne vil kapre os - så blir der stille i røret, når vi siger, at vi har Thisted Forsikring- 👍

16 mars 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at I altid oplever venlige, personlige og nærværende samtaler hos os – og at I føler jer så godt tilpas, at I holder fast i os. Det er præcis sådan, vi gerne vil være: til at tale med og til at stole på :-)

Ha’ en rigtig god dag 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra dette selskab

Hold jer langt væk fra dette selskab, om i er som kunde, eller modpart af dette selskab. De er direkte modbydelig i dialog. Det bliver en kamp at få jeres rettigheder, både som kunde eller modpart. De gør alt for at pynte på en sandhed som man aldrig vil være enig i stol aldrig på deres taksator, for dem har de ikke et samarbejde i, i sidste ende. Nok sparer i, i forsikring,.men når skaden er sket så får man ikke sine ting. ... hold jer langt væk. Fået flere til at opsige forsikring hos dem

4 avril 2026
Avis spontané

Forsikringsgennemgang

Forsikringsgennemgang. Rigtig god vejledning så
vores forsikringer er tilpasset vores behov, ikke hvad der er bedst for Thisted Forsikring. Tak for det.

Hej Jens Erik

Tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt at høre, at gennemgangen gav jer tryghed og overblik – og at I oplevede rådgivningen som fair og behovsbaseret. Det er sådan, vi gerne vil være her hos os :-)

God dag til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent medarbejder der kunne…

Meget kompetent medarbejder der kunne vejlede mig godt

Hej Sten

Hvor er det godt at høre, at du oplevede en kompetent vejledning. Vi lægger stor vægt på at lytte og give klar rådgivning, så du kan træffe dine beslutninger på et oplyst grundlag :-)

God dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og venlig medarbejder som…

Hurtig og venlig medarbejder som oprette en skade mens jeg var på telefonen.
Har kun gode erfaringer med forsikring hos dem

Hej Finn

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede hurtig og venlig hjælp, og at skaden kunne blive oprettet med det samme, mens I talte sammen. Vi vil gerne gøre det let og trygt at komme videre – især når der er sket en skade :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og rigtig behagelig…

Super god service og rigtig behagelig og hjælpsom medarbejder.

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede super god service og blev mødt af en rigtig behagelig medarbejder. Vi vil gerne være lette at tale med og give en god oplevelse hele vejen igennem :-)

Meget sød og venlig

Meget sød og venlig, god til at forklare og tog sig tid

20 avril 2026

Hej :-)

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du blev mødt med venlighed, klare forklaringer og god tid til dine spørgsmål. Det betyder meget for os, at samtalen giver ro og overblik :-)

Rigtig god dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus