1. Société de transport en bus et autocar
  2. Service de location d'autobus
  3. Compagnie d'autobus
  4. Service de transport

Informations provenant de diverses sources externes

Tide Buss - et av norges ledende kollektivselskap med drift av rutebuss, turbusstutleie, ekspressbuss og flybuss samt feriereiser og gruppereise.

2,8

Moyen

Had a simple query...

Had a simple query. Used the chat 29 mins before any response. Buck passed to another team. After a further 1hr 20mins I finally gave up. Almost two hours waiting on zilch. No update messages, or place in the queue info. Pretty atrocious customer service

17 août 2023

Indretning af elbusser

Indretning af elbusser. Det bliver meget lidt jeg kommer til at køre med elbusserne da Halvdelen af bussen er beklædt med klapsæder som klapper op før man får sat sig. Intet er der at holde ved udover at hænge i en strop man ikke kan nå. og skal man have et nogenlunde sæde skal man forcerer en meget høj trappe. Det er ikke for ældre mennesker og handicappede Det er en ommer.

1 décembre 2022

Utrolig god service

Utrolig god service.
Jeg skriver til Tidebus via den mail den der hedder Post-tidebus.dk og spørg ind til hvem der skal være driftschef i Næstved, når de starte op og inden længe bliver man mød af en søde dame & venlighed der starkes vil vende tilbage når der fundet en ny driftsledere der ned til og hun vil sende mailen videre til den nye driftsledere der ansat og kort tid efter skriver han til mig og kommer godt fra starte.

Det er god service man bliver mødt af hos Tidebus A/S. :)

29 avril 2022

De køre total dårligt bus alle de…

De køre total dårligt bus alle de ansatte og de alle lyver og de køre alt for stærkt i byer og ligeglad med alle andre i trafikken.
Mig og min familie skal aldrig køre med det dårlige bus selskab en eller anden dag køre de folk ned men er de jo ligeglade med de køre bare videre jeg er glad for jeg ik havde børnene med da tide drønende ind i vores bil så de fortjener ingen gang en stjerne. Håber firmaet går neden om og hjem.

10 février 2020

Forfærdelig service

Forfærdelig service, man ringer ind og spørger om nogle ting, hvor det eneste man får tilbage er flabede svar fra en eller anden dumsmart knægt.

22 novembre 2017

Dårlig behandling

Jeg er blevet skældt ud og forfulgt af en chaufør fra Tide bus.
Jeg har fået destrueret mit rejse-bevis/billet uden grund.
Tide bus har skrevet til Sydtrafik, at det ikke var en Sydtrafik fejl, der fik Tide bus til at destruere mit rejsebevis. Dermed antyder de, at jeg skulle have rettet i mit rejse-bevis, Den slags antydninger kan føre til, at jeg bliver sigtet for dokument-falsk. Prøver tide bus på, at få mig i fængsel?

25 juillet 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit