Første gang jeg har købt hos Tiffany og an kun anbefale dette sted. Lækre vare og hurtig levering. Elsker når der er hurtig levering
Lisez les avis des autres
Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel. Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb gru... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.
Coordonnées de contact
Bispensgade 6, 9000, Aalborg, Danemark
- 98 12 30 38
- info@tiffany.dk
- www.tiffany.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 45 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Modtog plettet skjorte
Modtog en skjorte der havde en kæmpe plet lige foran, ikke til at undgå at se, og der derudover var fuldstændig krøllet og nusset. Hvis man kan finde på at sende sådan noget afsted, så har man hverken respekt for kunder eller varer. Her handler jeg i hvert fald IKKE igen.

Réponse de Tiffany
Jeg er desværre nødt til at give jer en negativ anmeldelse baseret på min seneste oplevelse med jeres kundeservice. Jeg modtog en kjole fra jer, som desværre var plettet, og jeg ønskede at ombytte og derfor sendte retur for ombytning. Jeg kontaktede jeres kundeservice flere gange, men desværre fik jeg aldrig en ny kjole, og I svarede ikke på mine henvendelser.
Jeg er virkelig frustreret og skuffet over, at jeg ikke fik den hjælp, jeg havde brug for, og at jeg ikke modtog den nye kjole, som jeg havde bestilt. Jeg forstår, at ting kan gå galt, men det er vigtigt for mig som kunde at vide, at jeg kan regne med jeres kundeservice, når der opstår problemer.
Jeg kan desværre ikke anbefale jer som et sted at handle, da jeg ikke føler, at I tager jeres kunder seriøst og ikke leverer en tilstrækkelig kundeservice. Hvis jeg havde vidst, at jeg ville have sådan en dårlig oplevelse, ville jeg have købt min kjole et andet sted.
Jeg håber, at I vil tage min klage alvorligt og gøre en indsats for at forbedre jeres kundeservice. .

Réponse de Tiffany
Jeg super utilfreds med den dårlig…
Jeg super utilfreds med den dårlig kvalitet stoft jeg købt online for 4 gange over pris.
Jeg kan ikke bruge buksen inden jeg skal betale en formue for reparer den. Fik revet i bagdel imens prøve den stofts tråd gik ud. Hele vejen mange huller i ved syning.

Réponse de Tiffany
Bestilte en torsdag aften og modtog allerede min ordre lørdag morgen. Og så fik jeg en lille overraskelse med i pakken i form af et sæt glimmerstrømper 🤗

Virkelig god service
Virkelig god service - og hurtig tilbagemelding via mail

Réponse de Tiffany
Havde en reklamation som jeg syntes var…
Havde en reklamation som jeg syntes var meget nem og se så jeg kontaktede firmaet 22 juli omkring dette og sendte billeder til dem!
Efterfølgende har jeg måtte rykke for svar en del gange og fik at vide at billederne skulle sendes til USA og de havde sommerferie der..
Da de endelig kom frem til en kreditering af varen efter 2 mdr’s forløb så måtte jeg rykke flere gange for pengene!
I mine øjne er dette meget dårlig kundeservice-syntes at det siger meget om firmaet hvordan de håndterer feks reklamationer..
Jeg har selv arbejdet indenfor modebranchen i mange år hvor vi har krediteret reklamationer med det samme til kunden og så efterfølgende fået den krediteret ved firmaet, netop for at undgå unødvendig ventetid for kunden.

God kundeservice
Jeg bestilte en hvid kjole, jeg skulle bruge som brudekjole. Det viste sig så, at der var pletter på, fra producentens side. Det vil jo normalt ikke give en femstjernet anmeldelse, men Tiffanys kundeservice har bare været meget søde og hjælpsomme. Tak for det.

Réponse de Tiffany
Very fast shipping and handling
Very fast shipping and handling, excellent communication, fast refund when returning.
It was a perfect buy, hope to shop with you again. Thank you very much!

Super service.
Super service.
Bedste online shop. Hurtig levering og endnu hurtigere returnering af tilbagebetaling af dine penge.
Jeg kan varmt anbefale Tiffany👍

Réponse de Tiffany
God service både online og i deres…
God service både online og i deres fysiske butik i Aalborg 😍 Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏻

Réponse de Tiffany
Super hurtig til at svare på mails og…
Super hurtig til at svare på mails og super service 🤩

5 stjerner herfra :)
Jeg har kun handlet hos Tiffany et par gange (online), men jeg har fået ekstrem god service og er blevet guidet godt igennem størrelser m.m.
Kan klart anbefales :)
Super kundeservice
Super kundeservice! Fik et produkt med fejl, som Tiffany løste med det samme.
Kun gode ord herfra.
Super god og hurtig hjælp
Super god og hurtig hjælp. Finder den bedste løsning for kunden
Virkelig god service i butikken 🤩
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, og skønne ting! Kan varmt anbefales
L’expérience Trustpilot