Nok en gang fuld score til TJ Data. På min gamle computer stod strømforsyningen af (kortsluttede). De kunne bestille en ny (og lidt speciel) strømforsyning hjem til mig og teste systemet. Det hele... Voir plus
Lisez les avis des autres
En rigtig fin lille butik , inde i midten af Odense. Dem er er der snart ikke flere af. God service, flinkt personale, og priserne er ok. Et ok udvalg af vare.
Wholesome staff that has a lot of handy stuff on hand (hah). Was particularly surprised when they had thermal pads in stock as I checked a lot of other stores before TJ Data. Pricing is quite favorab... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'informatique
- Ordinateur et accessoires
- Service de réparation d'ordinateurs
- Service informatique
- Assistance et services informatiques
Informations provenant de diverses sources externes
Computer forretning med eget service-værksted til alle slags reparationer, placeret lige i midten af Odense.
Coordonnées de contact
Ørstedsgade 8, 5000, Odense C, Danemark
- 46932061
- salg@tjdata.dk
- www.tjdata.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super god service
Super god, venlig og professionel service. Kan kun anbefales.
Jeg er overrasket over den gode dialog…
Jeg er overrasket over den gode dialog mellem sælger og køber.
Må sige at deres service er intet…
Må sige at deres service er intet mindre end fantastisk. Hver gang jeg ringer til dem, er de klar med råd og vejledning, før de anbefaler at man kommer ind med den. Køber altid dele hos dem frem over.
God rådgivning
God rådgivning, god service, gode produkter.
De var meget fleksible og imødekommende, fandt gode løsninger til den rigtige pris, og alting er leveret som aftalt. Jeg blev holdt informeret på mine egne vilkår. De har sammensat og installeret alting, det hele virkede med det samme.
De foreslog bedre alternativer til det jeg havde valgt i webshoppen, inden for den samme pris.
Vejledning og markedsinfo var let at forstå, og jeg fik konkrete forslag med fin dokumentation.
Da Corona forsinkede købet fik jeg ærlig og venlig information om det, og de skyndte sig at nå det inden påske.
En glimrende oplevelse, kan anbefale.
Jeg ringede til TJdata her til morges, og i denne tid, vil man ikke komme for tæt på hinanden. Jeg spurgte om man kunne få sit produkt leveret til døren. Ja det kunne man, og så på samme dag. Du skal ikke vente i flere dage, blot nogle timer. Fra jeg ringede til jeg fik min vare, gik der kun 3-4 timer :)
Super god service, hurtigt svar og hurtig levering til døren.
Der er endda flere muligheder for betaling i disse tider også. :)
TAK kan sagtens anbefales

Réponse : TJdata
Top service og hurtig rep
Top service og hurtig rep. af mint kortsluttede tastatur og rigtig fin service da jeg efterfølgende købte en refurbed Iphone!
Rigtig hurtige, god service
Rigtig hurtige til at levere min computer der virker rigtig fint :)
Købte en brugt laptop og havde lidt …
Købte en brugt laptop og havde lidt bøvl med lydkortet som efterfølgende blev rettet af supportmedarbejder fra TJdata.
Ssd hardisk
Aflevede pc kl 10 ,blev ringet op igen kl 16.30 den var færdig.
Hurtigt arbejde skift af ssd harddisk og kloning.
Man kan ikke stole på deres feljsøgning
Jeg havde min computer til fejlsøgning, hos Tjdata da den konstant frøs fast. Jeg havde selv testet hvad jeg kunne, men da jeg ikke med sikkerhed kunne pinpointe problemet, måtte jeg have hjælp.
Jeg er grundet de test jeg havde lavet, 80 % sikker på at fejlen lå på Cpuen, dette informerede jeg dem om da jeg indleverede computeren.
Jeg bliver herefter kontaktet af Tjdata, der har fundet frem til at fejlen skulle ligge på mit bundkort. Jeg spørger ind til om alt er testet, det siger de det er.
Samtidig siger de at man ikke kan få et nyt bundkort med samme cpu interface, så min enste mulighed er at skrotte indmaden i computeren, og lade dem skiftte det ud med nye dele for 5500 kr.
Jeg kigge på nettet og kan se at bundkortet er let tilgængeligt på nettet.
Jeg vælger herefter at fixe det selv, nyt bundkort købt ..sat i ... samme fejl.
Det var altså ikke bundkortet.
Jeg kontakter herefter Tjdata, nu er deres historie så den at da de havde beslutet sig for at fejlen lå på bundkortet havde de slet ikke testet cpuen.
konklusion: Tjdata har enten fortravlt eller også vil man bare gerne sælge nogen extra dele. Under alle omstændigheder har jeg meget svært ved at stole på TJdata.

Réponse : TJdata
Pålidelig og bestemt et besøg værd!
Behagelig betjening og skarpe priser, samt medarbejdere der ved hvad de faktisk har med at gøre.
Kan klar anbefales.
Altid super god service
Altid dejlig og hjælpsom butik.
De fiksede hurtigt og uden problemer mit lydkort, som bare spiller som en drøm igen.
Altid venligt personale!
Hurtig og god service!
Min PC havde nogle fejl som TJdata fik lavet rigtig hurtigt uden at det kostede en formue! :)
Elendig service overfor privatkunde - løgne.
Det er et stykke tid siden, at jeg havde et problem med oplader-komponentet i min mac-computer. TJ Data havde jeg for mange år siden gode oplevelser med, da der også var en bekendt, som arbejdede der, men det har vist da ændret sig.
Det var op til en ferie, at jeg hurtigt ville have lavet min computer og valgte derfor dumt nok at betale for at få "fremrykket" "fejlsøgningen" af min mac. Jeg vidste selv, hvad der var galt og ville blot hurtigt høre prisen.
De påstod, at så mange havde indleveret deres computere og bare gået fordi det nu var ferie, så min computer ville være langt bag i køen.
Dum som jeg var, så betalte jeg 300 kroner for at det skulle gå hurtigt. indleverede lørdag og fik besked mandag. God service kan man sige, men totalt utroværdigt - og surprise oplader-komponentet og kun det var i stykker.
Man føler sig taget ved næsen, når man ikke blot kan få prisen for sådan en reparation. Jeg boede samtidigt i Sverige på daværende tidspunkt og fik den lavet der til 2 gange billigere og på 3 dage - for 400 alt ink.
Man skal ikke tage deres fejlsøgningsforklaringer for gode varer. Pres dem.
Tak for ingenting !
Jeg henvendte mig da jeg skulle have lavet et strømstik i min pc, fik en lynhurtig pris som umiddelbart lød ok, det viste sig senere i samtalen med den totalt uengagerede sælger at den pris var bare et anslag, hertil kom en pris på den tid jeg ville vente på at få den rep. Da jeg bad ham slå reservedel prisen op bakkede han totalt, det var der ingen fast pris på... læs: det gad han ikke. Jeg ville have en pris, og en tidshorisont for en meget lille rep. men det kunne jeg ikke få med mindre jeg ville betale 398 kr. ekstra for at få den på et par dage... For at jeg kunne foran i køen for han havde rigeligt at lave sagde han... Jeg sagde nej tak, og skred hen et andet sted i Odense og fik den lavet på 2 dage til 799 og det var UDEN at skulle betale for at komme foran i køen. Det her var anden gang jeg har haft en fesen oplevelse... Der kommer ikke en 3. !
Dårlig oplevelse
Jeg købte en dyr Lenovo pc, businessudgave. Da jeg kom hjem, angav den at "batteriet ikke var et originalt Lenovo batteri". Jeg ringede til TJ data og forklarede dem, at min nye pc kom med denne fejlmeddelelse. Det måtte være noget, der ikke var opdateret, sagde de. Det var Lenovo selv, der kunne ordne det, så jeg skulle gå ind på deres hjemmeside og selv ordne det. Jeg ved ikke meget om it - og betalte af samme årsag dem for at installere alle programmer da jeg købte den - så det var ikke let at skulle løse dette selv. Fik hjælp af en mere it kyndig ven, der dog mente, at det var TJ datas ansvar, at den virkede, nu jeg lige havde købt den! Opdateringen gik da heller ikke. Den blev ved med at skrive fejlmeddelelse hver gang jeg startede den op. Ind i butikken med den. De beholdt den og ville se på dem gratis. Dage senere fik jeg den igen. Samme problem. Ind i butikken igen,
men de havde jo set på den, så det var nok batteriet. Jeg kunne jo købe et nyt!! Eller ignorere det. Jeg fik nu travlt med eksamener osv, og da den jo virkede fint, gjorde jeg ikke mere ved det i et halvt år. Derefter begyndte den at aflade efter meget kort tid. Kunne kun holde strøm 1 time, og jeg måtte sidde på uni med ledning. Ind med den igen, og retur et par dage efter. Samme historie, intet var tilsyneladende lavet. Men jeg kunne jo købe et batteri, den løsning var der stadig! Da den jo virkede med ledning, orkede jeg ikke mere. Der gik nu igen noget tid. Indtil jeg kapitulerede og købte et batteri - i TJ data.
Det gik faktisk godt i et halvt år. Så begyndte samme historie. Fejlmeddelelse om nyt batteri og dårlig batterilevetid. Ind med den. Nu var der jo nyt batteri. Så var det vel computeren? De tog den ind. Kørte noget fejlsøgning. Men der var ingen fejl??!! Nå. Livet gik jo videre imens, med desperat behov for at have en pc, hvorfor jeg jo måtte fortsætte med ledning. Og at ringe til butikken. Uden at de kunne / ville gøre noget. Den var jo fejlsøgt og der var intet. Efter insisteren tog de den ind, og efter en uges tid syntes de den var repareret - de havde vist renset den eller noget. Sådan gik der to år med en dårligt fungerende - ikke- bærbar pc. Som pludselig slet ikke virkede og nu heller ikke kunne starte op, men opdaterede i en uendelighed, flere timer hver gang den skulle slukkes.
Ind igen. Insisterede på at de tog den på værksted. Nu kunne man så se, at det i TJ data købte batteri ikke virkede til denne type pc! Men desværre - nu var forældelsesfristen overskredet.
Jeg indvendte at jeg jo havde klaget flere gange. Desværre havde jeg ikke gemt kvitteringerne, hvilket selvfølgelig var min fejl. Men jeg kunne da huske at jeg havde fået oprettet mig og dermed burde de kunne se det i deres system - det sagde de, da jeg købte computeren. Men desværre - det kunne man ikke se, for det lå for langt tilbage i tiden til at være gemt! Så når jeg ikke kunne bevise at jeg havde gjort opmærksom på fejl ved hverken pc eller nyt batteri, så var det ligesom for sent, jvf forbrugerloven!
Så meget har jeg da lært - jeg køber fremover i Bilka eller Elgiganten. Der er aldrig problemer - givetvis fordi de ikke taber penge af betydning ved at tage defekte varer retur.
Tænk jer godt om før I handler i TJ data!!
Excellent service despite supplier delays
I just picked up my ASUS Zenbook from repair. Exellent service! The keyboard and power jack got changed smoothly. Work was supposed to take under a week, but the supplier's page displayed misleading information, the ordered keyboard was out of stock. So the guys at TJdata gave me a replacement computer with my own hard disc and data until they received the keyboard. The replacement computer worked like a charm, and I got all my work done smoothly.
God viden, lidt for høj pris, og service er meget direkte
Jeg har løbende købt i tj data de sidse 6 år jeg ha boet i Odense.
Deres priser har altid været lidt for høje i forhold til andre steder. Men de har så os alt det rigtige hardware i butikken. Hvis man står og mangler ram, bundkort, cpu eller harddiske.. eller andre ting. så har de altid noget der er værd og kigge på. Jeg har aldrig oplevet de har sagt de ikke har det.
Dog kan de fleste i butikken godt virke lidt arrogante og snakke med, men da jeg selv er IT teknikker, forstår jeg godt den holdning, da man tit skal høre på mange ting, og skal svare det samme til 1000 andre.
Prisen er stadig okay, hvis man skal bruge lidt salgs-service, inden man køber, de har styr på hvad de sælger, og er altid værd at høre på deres kommentare.
Dog hvis man ved hvad man vil have, så kan man let finde de billigere andre stedet.
Jeg ville have givet dem 5/5 hvis de ikke altid virkede som om man havde ramt dem personligt, hver gang man vil have noget de ikke anbefaler. derfor 4/5 til nørderne på Ørstedsgade
Køb af pc
Jeg købte en bærbar ude ved dem for 2 år siden som langtfra var en positiv oplevelse. Først sælger de mig en forkert som ikke kan det de har lovet, efter følgende efter mange diskussioner med dem vælger de at tage den retur og give mig en anden som jeg så lige skulle betale 2500 kr mere for. Efter få dage brænder harddisken sammen og den bliver skiftet ved firmaet hp, da det er en HP computer. Men da den kommer tilbage er den bare blevet mere langsom end før, og LEGO spillet harry potter years 1-4 vil den ikke længere køre. Så begynder den at skratte i lyden når man høre musik eller spiller spil på den, så både spil og musik køre langsommere end det skal. De tager den ind til reparation og siger at der er støv i den og jeg skal lade den opdatere hver gang den ber om det, men da dette sker efter hvert kvarter gider jeg jo ikke slukke for den så hurtigt, og den kommer hjem med samme fejl, så jeg må finde mig i at når jeg høre musik, spiller spil eller ser film på den at den skratter i lyden nogen gange. Nu kan harddisken så ikke længere opdatere så alle pc spil med LEGO harry potter, LEGO the hobbit osv. Kan den ikke længere spille, da den hakker og hopper i lyden, så spillet kan ikke køre i den hastighed det skal, iTunes er gået i stykker på den og kan ikke længere hverken starte eller geninstalleres. Spil købt som downloade vil den ikke køre, og den er over 10 min om at starte op. Og da den er fyldt over 2 år gider jeg ikke betale for at få det lavet. Så det var hvad jeg fik for 5.500 kr i sin tid. Jeg køber aldrig computer der mere
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.