Har lige købt 4 marcipanbrød i en samlet pakke af 25 g blev meget skuffet der var en meget tynd mørk chokolade hen over marcipanen har ellers altid været glad for jeres marcipanbrød. Men i spare alt f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Til dato det dårligste køb EVER! Magen til svineri med vores fælles ressourcer har jeg aldrig set. 24 snebolde pakket i en HELT unødvendig mængde emballage og en tosset mængde luft. LAV dog en stor po... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Toms Gruppen er Danmarks førende konfekturevirksomhed. Hos Toms udvikler, producerer og sælger vi chokolade og sukkervarer af høj kvalitet. Toms er en del af danskernes dagligdag, og kendt for sine originale danske mærker og et bredt sortiment inden for såvel chokolade som sukkervarer. Blandt de kendte klassikere er: Skildpadde, Yankie Bar, Holly Bar, Guldkarameller, Guld Barre og Pingvin Lakrids. På de følgende sider kan du læse mere om alle de spændende produkter.
Coordonnées de contact
Gartnervej 2, 4684, Holmegaard
- www.toms.dk
Fjernede guldkaramel baren for over 10…
Fjernede guldkaramel baren for over 10 år siden, og det p*sser mig stadig af.. Damn you!
Uhm Uhm Uhm
Uhm Uhm Uhm
Deres fyldte påske chokolader er helt fyldt med lækker og kraftig smag. Den bedste æske fyldte chokolade vi har fået længe. Fortsæt denne kvalitet og i er"gyldne"!!!!
KLAMT...
Jeres blandede karameller lever på ingen måde op til jeres gode navn og tradition. De ligner jo i "indpakning" noget, som allerede er blevet tygget på! Flere sidder fuldstændigt snasket sammen, nogle er slet ikke pakket ind, og det grænser i det hele taget til det ulækre! Allerhøjest 2. sortering på en rigtigt god dag...
Stram op! Også mht. respons, når man henvender sig! Læg jer dog fladt ned, når man i billeddokumentation kan se, hvor skidt, det står til!
Lækre produkter - Høj Kvalitet
Gode og lækre produkter af høj kvalitet.
Toms chokolade har et bredt udvalg af nostalgisk dansk slik; guldkarameller, skildpadder, guldbarre ect.
Deres pålægschokolade er også lækkert, selvom det ikke tæller som decideret slik - det er bare dejlig mad :D
Tak for god chokolade
Købte 1 pose Toms lakrids karameller
Købte 1 pose Toms lakrids karameller, hvor der var 3 stik tomme papir uden karamel i. Det er bare ikke i orden. Da posen koster 25 kr 😡😡😡
Magen til ringe julekalender skal man…
Magen til ringe julekalender skal man da lede længe efter :-( Den bestod hovedsageligt af karameller og Tivolistænger og 2 stykker små chokolade og lågerne er ikke til at åbne ordentligt uden det hele går i stykker.
Det var sidste gang at vi køber dem - hvor skrabet og sølle kan det blive ?
Julekalender
Jeg skrev til jer, da min datters julekalender, havde en del tomme låger. Jeres respons er en rabatkode på 40 kr. og i betaler fragten, hvis jeg da handler for mere end rabatkodens værdi. Total til grin, og at holde kunderne for nar, at man skal bruge penge, for at blive kompenseret for jeres fejl i produktet. Tvivler på, det overhovedet er lovligt, da i ved en reklamation, jo skal give tilsvarende eller godtgøre for fejlen, det gør i jo på ingen måde, ved at kræve at jeg skal have yderligere udgifter for overhovedet at få kompensation.
Købte en pose Toms blandede karameller…
Købte en pose Toms blandede karameller - der var 3 stk af “ de røde “ resten var halvt sort og blå.
Undskyldningen fra Toms er deres sorterings anlæg. Den tror jeg ikke på .
Men hvis der er anlægget - så skift det dog hellere i dag end i morgen.
Og det er da en fallit erklæring for så stort et firma at man ifølge deres eget udsagn har et udueligt pakke/ sorterings anlæg.
Jeg gætter nu på at hvis anlægget har det sortiment den skal pakke - så gør den det - men hvis der som med karamellerne kun er 1/10 af en slags ifht til de to andre slags- så bliver det et skævt resultat.
Jeg vil gå langt uden om deres produkter frem over.
Men jeg har læst så mange gange nu at de skyder skylden på maskiner og anlæg…jamen for pokker da - så skift det ud - frem for at fortsætte med at sende elendigheder på markedet.
Deres håndtering af sager
Deres håndtering af sager, hvor der eksempelvis er fremmedlegemer i pakken, er komplet til grin.
Toms er total useriøs på dette område.
Jeres Mini Favoritter Chokolade Mix…
Jeres Mini Favoritter Chokolade Mix smager da bare godt..
Julekalender
Den kan stadig nå at snige sif op på mere.. Men dette er hvad jeg føler for jeres kalender lige nu.. Jeg hader karamel og det er ikke jeres skyld. Men hvor msnge guld karameller kan man tillade sig at stoppe i en jule kalender?! Overvejer sku da at åbne lågerne til at jeg finder noget jeg gider spise for det er da mega trist at åbne for at blive skuffet hver dag.. Lad os se hvad vi ender på. Med så mange guld karamel (som ikke er jeres flagskib) så skal der ikke dukke flere op så kan i lande på 4 stjerner herfra. Til nu virker det som en meget dyr pakke guld karameller som jeg ikke selv har valgt.
Sjusk og dårlig ledelse
Sjusk og dårlig ledelse, de snakker og snakker og elsker at høre sig selv tale, Det eneste det handler om er at få nogle produkter ud på hylderne hvilket heller ikke går efter hensigten da mange af deres produkter bliver sendt retur pågrund af fejl og det bliver nok ikke meget bedre med tiden da ledelsen ikke aner hvad deres produktions chefer foretager sig og fordi at de ansatte ikke må tænke selv.... Det eneste der virker er at i lader være med at bruge jeres penge på dem...
En skide ( afgift ) hvorfor ??😡🚨
En skide ( afgift ) hvorfor ??
Jeg støtter ikke jer mere
Lovely snowballs
Jeg knuselsker jeres produkt - Snekuglerne.
Jeg har dog en anke eller to, samt et godt råd fra en garvet snerydder som mig :-)
Jeg ynder at tage til Elias Godis i Landskrona, for at erhverve mig snekuglerne, af den ene årsag at kilo prisen rundt regnet 40% er lavere i sverige kontra danmark. Kan det virkelig være rimeligt, at jeg skal pendle 98 km fra Rødovre til Landskrona før jeg kan finde snekuglerne til hvad jeg vil kalde en retfærdig pris?
Derudover så undrer det mig gevaldigt, at de kun kan fåes i bokse med 24 stks ved køb i detail. Med mit daglige forbrug (kun i julen) på en boks om dagen, så oplever jeg ofte at der er udsolgt i hvidovrecenteret, hvor jeg har min daglige indkøbstur af GIFFLAR Kanel og Snekugler. Kan få større bokse? Eller skal jeg åbne en slikbutik og købe engros før det er muligt? Gætter på at Føtex har mulighed for at større volume i paller eller lignende. Og det er egentlig lidt det jeg efterlyser.
Dagens tip fra møbelbankeren: Giv dem et tvist af kanel, så er vi helt i mål.
Vh Christoffer
Utrolig dårlig service ved reklamation
Fik en æske Toms chokolade i gave, og alle chokoladerne var helt grå, til trods for, at den ikke var i nærheden af udløbsdatoen. Jeg sendte en reklamation til Toms via deres hjemmeside, med både billeder af chokoladen, batch nr. m.m., så de havde alt nødvendig information.
Tilbagemeldingen var, at jeg selv skulle købe en fragtseddel og sende chokoladen retur, og så vi de dække porten med en gavekort til en butik.
Jeg driver selv virksomhed, og hvis jeg sælger en defekt vare, sender jeg altid en retur fragtseddel til kunden, og lader et fragtfirma afhente varen hos kunden, så de ikke har besvær, eller omkostninger ved returneringen.
Jeg synes det er en utrolig dårlig service fra Toms side - og i mit tilfælde fik jeg ikke sendt den retur. Det er måske det de håber på, ved at gøre det så besværligt at kunden ikke magter at sende det retur.
Jeg elsker alt jere's chokolade næsten
Jeg elsker alt jere's chokolade næsten, men hold nu op, hvor blir jeg hidsig og mega irriterende af at se jere's mega dårlige reklame på tv2 helt ærlig, i kan da ikke mene at det er sjovt at se den knold sidde i guld tøj i en stol, jeg HADER de reklamer med ham, og måden han snakker på.. Det burde i godt nok kunne gøre bedre... syntes i selv at det er en kanon god reklame 🤔🤔🤔?????? ,venlig hilsen Alice Grønne
Plastik i chokolade
Tænk sig at hemmeligholde at der er plastik i marcipanbrød
Julekalender
Jeg havde købt en chokolade julekalender, efter et par låger ser jeg at det chokoladen ligger i er vendt om, sådan at jeg åbner den 3 december men får det der skulle være i den 24. Jeg henvender mig til Toms, og de beklager meget og dagen efter får jeg sendt et gavekort på 100kr. som undskyldning. Det må jeg sige er god service!
meget fin karamelspand jou jous :) :)
HEJ JEG HAVER FÅERT EN TOMS FAVORIT SPAND AF MIN ARBEITE! DEN ER RAGTIG FIN MEN I HAR BRAGE GJORET DEN MINDRE DET KARN JEG IKKER LIDE!!!!!!!!!!!!!!!!
ELLERS MEGET FIN FIN JOUS!!!!!!!!!
Julekalender er snyd og humbug
det var sådanvoresbørn følte, da de for 3. gang i år åbner lugen, og der endnu engang er et klistermærke i!!! Aldrig, aldrig aldrig mere toms "chokolade" julekalender.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.