Aardige mensen, ik ben goed geholpen! Door een hele aardige dame! En het zijn echte dierenvrienden. De leidinggevende ging zelf nog naar buiten en gaf mijn hond koekjes omdat mijn hond onrustig werd o... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementOhmstraat 1, 1446 TC Purmerend, NL
Had via click en collect besteld Ging allemaal vlot en later opgehaald in de aangegeven Locatie Liep niet helemaal goed door pas doorgevoerde update door het bedrijf Maar bestelling alsnog g... Voir plus
Via de app een product besteld bij het filiaal in Purmerend. Direct daarna de bevestiging gekregen dat ik het product kan ophalen. Vriendelijk en kundig personeel die het product klaar had liggen.
Makkelijk om snel je spullen op te halen en ruime openingstijden!
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Ohmstraat 1, 1446 TC, Purmerend, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
tijdig informeren om het bestelde op te…
tijdig informeren om het bestelde op te kunnen halen.
Makkelijk om snel je spullen op te…
Makkelijk om snel je spullen op te halen en ruime openingstijden!
Bestelde artikel konden ze niet leveren
Deurklink met schild voor wc besteld, ruim 1,5 uur heen en nog 1,5 uur terug voor moeten rijden. Was nog een oud model en die had ik juist nodig. Kom ik in Purmerend en blijkt het bestelde exemplaar niet te vinden. Zeer teleurgesteld.
Good shop
Pedí el producto por Internet y al dia siguiente estaba en la tienda, ninguna queja
Het apparaat Werkt niet helemaal naar…
Het apparaat Werkt niet helemaal naar mijn zin. Over het bedrijf kan ik weinig zeggen verder he
t is een goed bedrijf
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Ik heb vorige week een invalzaagmachine…
Ik heb vorige week een invalzaagmachine besteld, maar die is nog niet aangekomen.

Réponse de Toolstation - Purmerend
Vriendelijk en snel geholpen met het…
Vriendelijk en snel geholpen met het vinden van de producten.
Personeel is altijd behulpzaam en…
Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk. Producten zijn professioneel en goed.
Word goed geholpen en prijstechnisch is…
Word goed geholpen en prijstechnisch is het ook.
Had via click en collect besteld
Had via click en collect besteld
Ging allemaal vlot en later opgehaald in de aangegeven
Locatie
Liep niet helemaal goed door pas doorgevoerde update door het bedrijf
Maar bestelling alsnog gevonden
Kan gebeuren
Prima zaagmachine
Product prima voor die prijs
Bestelling binnen 10 min op te halen
Bestelling binnen 10 min op te halen, en goedkoper dan meeste bouwmarkten
Goed en snel geholpen
Makkelijk te vinden op internet
Makkelijk te vinden op internet, snelle service in de winkel
Online besteld en afhalen winkel
Online besteld, afhalen in de winkel. Snelle bevestiging dat het klaar lag. Fijne ervaring.