Toolstation - Utrecht Avis 229

4,4

Franciscusdreef 46, 3565AC Utrecht, NL

Omdat ik niet precies wist wat ik nodig had voor mijn klus heeft de verkoper mij met veel geduld geholpen. Ik voelde mij daardoor niet opgejaagd en ben met een goed gevoel weggegaan. Gelukkig was h... Voir plus

Ik kon de volgende dag al het pakket ophalen. Tot nu toe tevreden over de zuigkracht. De slang kan wel snel verstopt raken zodat ik een lange steel nodig heb om de doorvoer weer op gang te brengen.

de eerste bestelling stond klaar en binnen 1 minuut stond ik weer buiten een artikel was achteraf niet naar mijn zin, mocht dat zonder problemen de volgende dag ruilen volgens de voorraad zou er... Voir plus

Via internet een lamparmatuur uitgezocht voor de fietsenberging: Robus OHIO Circulair Schout 8W 3000K Rond. De kap is slagvast en spatwaterdicht. Geeft ruim voldoende licht, voor een zeer nette prijs... Voir plus

1. Magasin d'outillage
  2. Quincaillerie

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Franciscusdreef 46, 3565AC, Utrecht, Pays-Bas

4,4

Demande des avis aux clients

de eerste bestelling stond klaar en…

de eerste bestelling stond klaar en binnen 1 minuut stond ik weer buiten
volgens de voorraad zou er van het alternatief nog één exemplaar beschkbaar zijn
de medewerkers hebben hun best gedaa dit exmplaar te vinden, maar helaas
ben zeer tevreden over Toolstations, het was mijn eerste keer

16 mars 2026

Prima zwenkwielen

Goede informatie in de catalogus online. Vriendelijke behulpzame medewerker.
Prima zwenkwielen voor een goede prijs.

24 février 2026
Logo de Toolstation - Utrecht

Réponse de Toolstation - Utrecht

Beste Robert,

Het spijt ons te horen dat het artikel na één keer gebruiken kapot is gegaan. Dit lijkt ons niet de bedoeling. Ons advies is om even langs de winkel te gaan zodat het artikel ter beoordeling kan worden meegenomen. Daar kan onze medewerkers samen met u kijken naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Toolstation Klantenservice

€5,- meer betaald dan aangegeven in winkel

In de winkel was er een prijs van €40,- aangegeven voor een vochtmeter. Bij de kassa wijzigde dit naar €45,-. De medewerker gaf aan dat dit een fout van de winkel was en ik daarom €5,- meer diende te betalen dan ik eerst dacht. Dit vond ik vreemd maar ik had het apparaat nodig dus ben er maar in mee gegaan.. Ik voelde mij redelijk misleid.

3 février 2026
Logo de Toolstation - Utrecht

Réponse de Toolstation - Utrecht

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat de prijs aan de kassa afweek van de prijs in de winkel en dat u zich daardoor misleid voelde. We nemen dit serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Bedankt voor uw feedback.

Met vriendelijke groet,

Toolstation

Spot on

Goed spul en vaak een betere prijs dan de bouwmarkt

18 juin 2025